Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona 650 2014 model

Sedona 650 2014 için 1590 $ uygun mudur?

• Toplam katılım
    69
Scudo
@Ergun
Sorması ayıp youtubeye kısa bir salcano incelemesi yüklediniz mi? Bisiklet pedalının altına şişe koyularak çekim yapılyıordu ve gidon bandı yoktu. İki ay bekledi diye birşey duymuştum da bu yorumu da görünce merak ettim:)

Yok yüklemedim sadece burada var fotoğraflar. Ben 3 hafta civarı bekledim bi arkadaşım beklemişti 2 ay :)

Bence abartmışlar, diğer markaları özenerek den hiç gerek yok böyle şeylere, basit firmaların taktiğidir yeni modellerde böyle abartı fiyatlar 250-300$ daha rahatça düşülebilir bence

@Ergun

Dediğim vidyo buydu ama sizin arkadaş apex setli yerine tiagra almış:)

Tiagra aldığı doğru fakat bisiklet bu değil farklı bir kişi bu :)

Guzelmi ben dis gorunusunu cok begendim jant setine internetteki bi forumda baktim fiyat olarak fp olarak en hafif ve akici denmis hemde dolar sedonlarda 2.4 indirimde http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/17/41df1d43b7e9addfe937bf2386836c84.jpg
http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/17/5f0cf8f726341e55d24e16ee045e5e34.jpg

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama, bir arkadaş Cole Rollen Elite 80+ kiloda sıkıntı yaratiyor demiş, ben de Cole Rollen Elite'li Sedona 650 2014 kullaniyorum, yeni aldim 200 km kullandim henuz 110 kiloyum ancak hic bir sikintisini gormedim. Ayrica o zamanlar bisikletin fiyati tartisilmis ben de ayni modelden ancak konusulan zamandan 2 yil sonra alan biri olarak yorumumu soyleyeyim. Bisikletin liste fiyati 1590 euro, gunumuzde 4293 tl yapiyor. Gursel Abi'nin elinde 1 adet 56 kadro kalmıştı onu da satabilmek icin indirime sokmustu, ben 1100 euro'ya yani 2970 liraya aldim. O zamanın kuruyla olan indirimsiz fiyatindan daha dusuge yani. Gunumuzde dolar ve euro'nun yukselmesiyle ayrica konusulan XRS 030'un kadrosunun cocuk bisikletine donmesiyle benim aldigim 1100 dolarlik fiyata benim aldigim bisikletin 0 olarak alternatifi yok. Ayriyeten Gursel Abi'nin elindeki de tekti 56 kadroydu bana tam geldi (boyum 186 cm). Aldigim bisikleti pedalsiz gidon bantsiz olctuk 8.58 kg cikti. Bu donanimda bu agirlikta gunumuzde ister Turk markasi ister Specialized, Giant, Trek vs. olsun bu fiyata boyle bir bisiklet almak imkansiz. Hele saydigim kendini kanitlamis bu markalarda esdeger bazi modeller 5000 lirayi geciyor. Kisacasi f/p bakimindan bu bisikleti sonuna kadar oneririm (tabii benim aldigim indirimli fiyati ama olsun). 2015 modelinin de kadrosunu begenmesem de kablolar icten gidiyor ve tum donanim ayni sekilde 1500 euro. Gonul rahatligiyla alabilirsiniz onu da diyorum kendi bisikletime olan memnuniyetimden yola cikarak. Herkese iyi pedallamalar.

Arada aldigim fiyati ve liste fiyatini belirtirken yanlislikla euro yazmisim sonradan dolar yazmisim, ozur dilerim onlarda dolar olacak.

• Beğen
Tepkiler: Yenikasiyer
Geri