Scudo Sports

Sedona 711 veya 721 hakkında

Kendi tecrübelerime göre kesinlikle fark ediyor... Ayrıca; Türkiye turu yapmış olan abilerimizden duyduklarıma göre onlarda aynı fikirdeler, eğer mecbur değilsen TUR bisikleti al derim ancak tura sadece 1 kere gideceksen ve bu tur ortalama 500 km yi geçmeyecekse çokta farketmez diyebilirim:) Kafanı karıştırmadım umarım? Ben bu hafta MTB yi satacağım mesela artık Tur bisikletinin tadını aldım , MTB ye doymuşum:) Bi daha da TÖVBEEE MTB.. ALWAYS CITY BIKE:) Everywhere,everytime...

Scudo
City bike uzun yolda daha elverişli nedeni 28" büyük jantları olması ve 26" lik mtb jantı turuna göre tam bir turunu 5 cm kadar önde bitirmesi. Eğer bisikleti hor kullanmayı seviyorsan merdiven inişleri, uçuşlar, ön - arka kaldırma vs. mtb + slick lastik daha iyi olucaktır, sakin kullanımda city bike uzun yolda daha iyi :).

• Beğen
Tepkiler: oguzcigsar
711v almayı düşünürken aradan geçen zamanda fikirlerim değişti.321 almak üzereyim.

Bugün itibariyle bende 711 V sahibi oldum.Alet mükemmel diyebilirim.Pişman olmazsınız harika bir bisiklet.Boyum 1,84 kilom 80 ,yanlıs hatırlamıyorsam 18" lik olandan aldim,diğeri ufaktı.tahminimce 12-13 kilo bi ağırlığı var bisikletin.kullanılan vites,fren vs parcalarda parasını hakediyor.hediye kilitle beraber 650 ye aldim.

• Beğen
Tepkiler: Joyrider
@Orhun Evcimen

kulübe hoşgeldiniz! :D

@omertugrul

daha çok şehir içinde düzgün yolda sağlıklı yaşam amacıyla bisiklet sürmek isteğiyle bisiklet sahibi olmayı planlıyorum.321 daha uygun değilmi?illa neden 711V

@Mustafa Ekiz

Yanlış, forumdaki bilgilere göre bulunamadıysa bir buyugunu almak daha iyi..17 ıncse sıze uygun 18 ınc almak daha ıyı yanı..

dağ taş gezicekseniz 16 kadro olur,şehir içi kullanım için 18 uygun olur bence

Boyum 1.75 civar 85 kiloyum :) ve 18" 711v kadro kullanıyorum herhangi bir sıkıntım yok fakat dağa taşa 16" gider bence.. ortası 18"...

kullanıyorum ve tavsiye ederim

arkadaşım benim boyum 1.74. 711v sahibiyim. 16" aldım ben. sport series yazıyor kadroda. gayette memnunum. 18" i denedim ama bu yaştan sonra boy atmıyacağımdan dolayı 16 aldım. sana tavsiyem 18 almandan yanadır. daha 16 yasındasın. elbet uzarsın 3-5cm daha.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

MTB nin üretim amacı belli.tur veya şehir bisikletininde belli.tur yapacaksan tur bisikleti almalı ...bu kadar basit

Merhabalar,

1 haftadır sitedeki yorumları ve arkadaşlarımın önerilerini göz önüne alarak bugün "Sedona Borla" yı incelemek için çarşıda bir sedona bayisine gittim(Amacım sadece bisikleti incelemekti). Eve dönüş yolunda ise altımda bir sedona 721 vardı.

Çocukluğumdan beri bisiklet kullanıyorum,

Altımdaki bisikletin evrimi şu şekilde oldu:

Bisan Rambo => Bisan Atlas => Bianchi Smart => Sedona 721

Sedona 721 in doğru bir tercih olup olmadığını siz bisiklet tutkunlarına danışmak istedim..

Bisikletin Özellikleri:
Kadro 6061 Triple Butted
Maşa Suntour XCM MLO
Furş Neco CC142
Gidon Tughra racıng 31.8 Lowe Rizer
Boğaz Tughra Racing 31.8
Sele Borusu Tughra Racing 31.6
Sele Tughra Racing
Vites Kolu Shimano EF-51 8'li
Ön Vites Shimano TX 50
Arka Vites Shimano Acera 410
Aynakol Shimano FC-M 191