Scudo Sports

Sedona Borla hakkında

Scudo
@TheLabarna

Sana Yardımcı olabilirim sahibinden. com gir
İlan no: #25018097 Peşin Fiyatı 540 TL Taksitli Fiyatı 620 Tl 12 Ay ala bilirsin
World karta 12 ay ayda 51 - 51 TL ödeme Şansı veriyor
Hemde Ödemen onaynaylanır onaylanmaz O gün içinde Gönderiliyor Bisikletin
Hayırlı Olsun Şimdiden ii günleR

ben erdoğanlar bisiklet den aldım cuma öğlen sipariş verdim c.tesi öğlen geldi598TL 6 peşin fiyatına 6 taksit yapabiliyorlar sanırım. Lütfü bey ilgilendi.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Arkadaşlar bir arkadaşıma Borla aldık, ancak bugün viteslerin geçişlerinde bir sıkıntı farkettik ve ayarlamaya çalıştığımızda rublenin 6'lı olduğunu farkettik. Bu rublenin 7'li olması gerekmiyor mu?

(link)

Sitesinde Shimano TZ37 Mega ruble kullanıldığı yazıyor.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=61387

Bu 2. linkteki ikinci resimde görünen dişli (aynı model) de 7 dişli olarak görünüyor.

Modelin 2010 olduğuna emin misiniz? Eminseniz, bisikletteki diğer komponentleri de bir gözden geçirin derim.

• Beğen
Tepkiler: Günay Savaş
@Serden Us

çok teşekkürler, fotoğrafları görüp yorumları okuyunca yanlışlığın bizde olduğunu anladım. cahillik işte, tekrar teşekkürler.
Konu kapatılabilir.

barış bey. bende sedona borla almayı düşünüyorum. şu ana kadarki görüşünüz nedir? aklımda birde whistle modeller var ama onlar şu anda kalmamış o yüzden sedonaya yöneldim. nasıl + ları - leri nelerdir?

Valla 1 aydır kullanıyorum. Belirgin bir problem yok. Ama insan daha kalitelisini istiyor herzaman. Herhalde fiyatının bisikletidir.

hangi modeller arasından sedona borlayı seçtiniz ve seçmenizde asıl etken neydi?

600TL civarı her modele baktım. Yabancı markalara göre bu fiyata en iyi donanım olduğunu söylediler.. Bilemiyorum.

580 tl / 6 taksit e 1,5 ay önce almıştım Eskişehir Özmert'ten. USD biraz değerlendi o yüzden fiyatlar yükselmiş olabilir ama iyi bir pazarlık ile sanırım bu fiyatlara alabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
2009 borla bulmak mümkünmüdür? bird peşin fiyata 2010 borla en ucuz istanbulda neresi satıyor?

2010 sıfır borla peşin fiyatı kargo dahil 530 lira (erdoğanlar)

575 liraya sıfır denilebilecek ayarda 2009 741 buldum hangisini almalı?

Geri