Scudo Sports

Sedona Borla hakkında

Scudo
@özcan parlakoğlu

Resimlerini görseydik daha net bir karar verebilirdik. Eğer 741 çok temiz ise tabii ki 741

zaten 2010 borla ile 2009 741 in kadroları aynı olması gerekiyor... 741 alıcaksan eğer kadroya iyi bak ve geri kalan şeylere tabiki.. ama en önemlisi kadro ve maşa .. ben 741 almanı öneririm:)

Bu konuda 3-5 arama eğer 741 temiz olup hiç bir sorunu yoksa 741 al....

Borlada kötü bisiklet değil. Borla sıfır al derim ben...:in:

@AHMET SAFA

aslında borlada çok iyi bisiklet ama 741 ve borlayı karşılaştırınca bence seneye bile 2009 741 2011 borladan daha iyi olucaktır.. en basitinden maşası kitlenmiyor.. temiz bulursan sakın kaçırma derim:)

@özcan parlakoğlu

bugün gittim aldım 741i. görseniz bisiklet hiç kullanılmamış gibi en ufak bislik çizik yok. tüm ayarları yaptırılmış, üstelik yol lastiği takılmış lastiğin rengi bile gitmemiş =) adam 1- 2 kere kullanmış atmış köşeye. çıkardığı orjinal lastiklerinide verdi onlarda aynen duruyor. sulukta taktırmış kullanmamış =)
anlıyacağınız 4 ayak üstüne düştüm ve 575TL' ye 2009 sıfır 741 sahibi oldum tek eksiği ayaklık yok onuda bir zahmet alayım değilmi :D yarın foto eklemeye çalışırım

• Beğen
Tepkiler: bisikletciiii
o mesajı attığımda aldığım 2010 beyaz 20" kadro borla mı özel nedenlerden dolayı satıyorum 4-5 defa binilmiştir, kaliteli aksesuarlar (suluk kafesi, park ayaklığı, xl silikonlu yazlık eldiven) eklenmiş sıfır ayarında çiziksizdir. fatura garanti herşey mevcut mesaj sayım yeterli olmadığından ilan bölümüne ilan açamadım ama detayları üyesi olduğum ve yeterli referans verebileceğim donanimhaber forum da açtığım ilandan inceleyebilirsiniz.

(link)

ben de aynı ikileme düştüm ancak
maddi sıkışıklıktan dolayı 261 aldım

darısı borla ya 741 e inşaallah

bence ayaklık taktırmasanızda olur bi müddet sonra ayaklık olmadanda bisikleti ayakta tutmaya alışıyorusunuz hem görüntüsü bozulmuyor hemde ağırlığı artmamış oluyor:) hayırlı olsun 741 iniz

Ben bugün itibariyle borla sahibiyim.Tam bütçeme uygundu. Arta kalan paramlada kaskımı, eldivenimi v.s. aldım. tamam 711 tartışılmaz üstün ama, daha yeni başlıyorum. Eğer imkanın varsa evet 711 al eğer yoksa hiç düşünemden borla. Hadi reklamda yapalım. Antalya- Bike House' dan aldım:)

fiyata göre bende senınle aynı secımı yapmıstm hayırlı olsun :) bende 2009 borla var merak ettım gerce daha yenı sayılır ama arka göbek mili sorunu yasadınızmı? benım sureklı mılım yamuluyor 1 ayda 4 mil artık bıkmıs durumdaym kaset doero göbek almayı düşünüyorum . önerileri olan arkadasları dınlıyorum,yeni üye oldugum ıcın uygun bölüme millerle ilgili konu acamadım yardımcı olursanız sevınırım:)

Geri