Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona jant, lastik, bagaj, sele, gidon ve vites ayarları

normalde jantın iç yüzeyinde iç lastikle temasını önlemek amacıyla plastik bant olması gerekiyor ki sanırım sedona bunu atlamış.
sedona gibi vizyon sahibi olduğunu iddia eden bir firmadan böyle basit bir hata görmek biraz şaşırtıcı oldu. ama çözmüş olmaları olumlu tabii.
bir tanıdığım bisiklet aldığında önce lastiğini söker bu bantın mevcut olup olmadığına bakarım.

@Mehmet Cemre Kısa
önce dikenli yerlerde niye geziyorsunuz derdi, sonra şiddetle kınardı. üzerine bir de "ölü taklidi yapayım da gitsin" mantığı güderdi. ah salcano ah. milletin çok başını yaktı.

Scudo
Ben tam diyordum ki Türk malına para verdik yine ağzımız yanacak ama böyle olmadı sağolsunlar :)

@Kuzey Ege Şöyle bir durum var, kantın iç yüzeyince bant vardı ama plastik bir banttı ve çok ince idi. Galiba bu istenen performansı veremedi ondan dolayı bezimsi bir ek bant gönderdiler.

@Sabri YILDIRIM eczaneden flaster aliyor ve iki kat yapistiriyorum. Gayet guvenli. Sorun yasamadim.

Sedona 310 kullanıyorum 310 a uyacak gidon önerebilirmisiniz yoksa her gidon uyar mı teşekkürler

Gidon bisiklete göre değil gidon boğazının ölçüsüne göre seçilir @yunus çırak İnternetten baktığım kadarıyla 31,8 uyumlu bi gidon işini görecektir. Gidonu internet üzerinden almak yerine birebir almayı tercih ederseniz alışveriş yaptığınız bisikletçi yardımcı olur. Kolay gelsin:)

Çok teşekkür ederim yalnız bulunduğum yer küçük bir ilçe mecburen internetten alcaz

Lastik seçerken tellimi alalım katlanır mı?

Resimdeki araba sboplu janta olur mu

Dosyalar

• zoom_e35bb72e-c7e2-4efe-b80d-535f5348dd90.jpg
    zoom_e35bb72e-c7e2-4efe-b80d-535f5348dd90.jpg
    11,4 KB · Okunma: 8
Geri