Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona Kullanıcıları Kulübü

Arkadaşlar bir kaza sonucu (link) ilgili bisikletin ön rotoru yamuldu. Bisikletçi gerekli akord ayarını yaptıktan sonra elinde rotor olmadığı için yamulan rotoru düzleştirip geçici bir çözümde bulundu.

Şimdi bisiklet sürdüğümde fren'de az bişey performans kaybı ve pedal çevirsemde çevirmesemde bisiklet hareket halinde iken gelen bir ses var. Bisikletçi bana yamulan disk belki zamanla yerine oturur ve ses kesilebilir dedi. Şimdi yamulan rotor'dan kaynaklı ses gelebilir mi? Bu ses tit gibi bir ses deil genelde balatadan yapar o sesi ancak çıkan ses daha çok tak tak gibi bir ses sanki jantlara bir şey takılmış gibi bir ses.

Benim size sormak istediğim soru şu. Ses yamulan rotordanmıdır? Yamulan bir rotor iflah olur mu? Yoksa direk değişmesi mi gerekir. Rotor alınca neye dikkat etmemiz gerekir. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Scudo
Merhaba arkadaşlar, herkese kazasız belasız sağlıklı sürüşler dilerim. Bu da benim canavar=)

Kadro: Sedona XS-Carbon 17"
Ayna-kol: Deore XT
Fren seti: Deore XT
Ruble 3x10: Deore XT
Ön ve arka aktarıcı: Deore XT
Jant seti: Mavic Crossmax ST 26"
Lastik: Continental Tubeless 26" 2.2
Maşa: First Air
Sele: Fizik
Sele borusu: Guizzo karbon
Gidon - gidon boğazı: Uno karbon

Temiz ikinci el siyah bir Fox maşa bulabilirsem maşayı değiştirmeyi düşünüyorum.

Merhaba hocam bu bisiklet şu an ne kadar eder 3500 lira eder mi sizce aynı bisikletten rockshox maşası var mavic göbek var galiba hub sesli ayrıca bu bisiklet kaç model ne zaman çıkmış siz ne zaman aldınız üzerindekiler eski mi xt9lu set çünkü alsam ömrü bitmiş midir ?

Merhaba hocam bu bisiklet şu an ne kadar eder 3500 lira eder mi sizce aynı bisikletten rockshox maşası var mavic göbek var galiba hub sesli ayrıca bu bisiklet kaç model ne zaman çıkmış siz ne zaman aldınız üzerindekiler eski mi xt9lu set çünkü alsam ömrü bitmiş midir ?
Merhaba, bence eder ama bisikletin ne kadar süre hangi ortamlarda kullanıldığına da bağlı. Yani yarış görmüş mü vb. öğrenmek gerek. Ben 2016 yazında 2. el olarak 4000₺'ye arkadaşımdan aldım. Normal şartlarda 5500₺ istiyordu. Bu kadro ilk olarak 2006'da üretildi diye hatırlıyorum. Benimkinin üretim yılını bilmiyorum ancak arkadaşıma güvendiğim için gözüm kapalı aldım, gayet de memnunum.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Arkadaş memlekette en kaliteli yerli marka olarak gördüğüm Sedona üretimi nasıl durdurur aklım almıyor.Üstelik marka beğenisi satış grafiği bu kadar yüksekten.Sedona İstanbul bisikletimi sattım ama o ayarda bir bisiklet bulamıyorum.

Geri