Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Merhaba arkadaşlar, herkese kazasız belasız sağlıklı sürüşler dilerim. Bu da benim canavar=)

Kadro: Sedona XS-Carbon 17"
Ayna-kol: Deore XT
Fren seti: Deore XT
Ruble 3x10: Deore XT
Ön ve arka aktarıcı: Deore XT
Jant seti: Mavic Crossmax ST 26"
Lastik: Continental Tubeless 26" 2.2
Maşa: First Air
Sele: Fizik
Sele borusu: Guizzo karbon
Gidon - gidon boğazı: Uno karbon

Temiz ikinci el siyah bir Fox maşa bulabilirsem maşayı değiştirmeyi düşünüyorum.

• Muhteşem
Tepkiler: oesen
Selamlar.İlk yok bisikletimi alacağım.Sedona 610 buldum birtane.Full sora sisteme yükseltilmiş.Frenler Btwin ile değiştirilmiş.2016 model 1250 TL.fiyat.Ne dersiniz yorumlarınıza ihtiyacım var.Kadro 53 boyum 1,74 kadro uygun olurmu bana.Birde dişli oranları nedir acaba Soranın yaşadığım yer çok rampalı.

2018 Ağustos ayında 2017 model Sedona 870 aldım, zaten 2018 modeli de çıkmadı. Hakkında bilgi almak isteyen olursa seve seve yardımcı olurum. Fakat stoğu kaldı mı emin değilim.

Dosyalar

• 41155355_10215751357710528_8496594026261118976_n.jpg
    41155355_10215751357710528_8496594026261118976_n.jpg
    138,9 KB · Okunma: 38
Fiyat olarak çok pahalı buluyorum. Kalite olarak çoğu arkadaş övdü.

Merhabalar, bende C.tesi günü bu arkadaşı satın alacağım. Kendisi hakkında çok az bilgi var. Sedona 301 nasıl olduğunu bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı ? Oldukça temiz ve uygun bulduğum için değerlendirmek istedim.
188564

Evet arkadaşlar bu konu hakkinda guzel bir is baslatmak istedim instagramdan konustum sadece kadro satmaniz bile guzel olur oda yazdiki

Merhaba, sabit kadrolu freeride bisikletlerin eski popülerliğini yitirdiğini tasarım,geliştirme ve üretim maliyetlerini karşılayacak yeterli satış potansiyeline sahip olmadığını öngörüyoruz. bu modeli ticari olarak günümüz koşullarında yeniden ürün koleksiyonumuza dahil etmememiz maalesef mümkün değilidir ilginiz için teşekkür ederiz .

Belki instagramdan 20 30 kişi yazarsak ikna edebiliriz

yeterli satış potansiyeline sahip olmadığını öngörüyoruz
Dedigine gore

Sedona x11 dj kadrosu

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşıma şehir bisikleti bakıyoruz?
bütçesi 1.5-2k civarı bu fiyata
fiyat performans açısından mükemmel hangi sedonaya bakmamı önerirsiniz?
410 u çok duydum ama yıla göre çok değişkenlikler gösterilmiş sanırım hangisi iyidir bilemiyorum bilgi sahibi değilim net olarak.
Ha bu arada arkadaşımın yaklaşık bir bir buçuk km dik rampası var.
yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba, asagida linkte verdigim bisiklet fiyati neden bukadar uygun olabilir?

(link)

@Hyrttn
Normal bence, yalnız bu bisiklet rublesi 9 vites ama vites değiştirici 24 vites.

Vites fren kolu altus 3x8

Bu tip bisikletlerde bir iki parça için deore acera falan diyorlar ama parçalar hep farklı oluyor. Bunun da yarısı sram yarısı shimano karışık.

Sedonanin kendi sitesinde liste fiyati 3700 gozukuyor. 410 modeli daha dusuk olmasina ragmen piyasada 2000dolaylarinda satiliyor. Model yili eskiyse bundan dolayi olabilir mi bu 1700liralik fiyat farki?

(link)

Ön vites alivio, arka vites acera 9 vites, vites kolları altus 3x8 vites, aynakol altus, zincir ybn marka 7-8 vites, göbekler sram, frenler tektro

Ama bisiklet acera diye pazarlanıyor, ben bunu anlayamıyorum.

Eldeki parçalarla bisiklet toplamışlar.

Zaten bu bisiklete 3.700 veriliyorsa benim diyecek bir şeyim olamaz.

Sedona hakkında bilgisi olan var mı? 2019 yılında üretim durdu diye biliyorum. 2020 de gelecek mi? Yoksa kepenk mi kapattı?

Arkadaşlar sedona 740 bisikletimin vites kolu gevşeyip duruyordu, tornavida ile sıkıyordum kapağını ama en sonunda içindeki parçalar yolda döküldü.hepsini toplayıp kenara koydum.bisikleti 2 aydır öyle kullanıyorum, vites değiştirmeden.sol tarafın vites kolu da yerinde ama artık vites değiştirmiyor bastığımda boşa basıyorum boşluk var.bisiklet parçaları bayağı pahalanmış shimano aceraydı sanırım.İki yere sordum takılır mı bu parça geri diye Yok olmaz değişmesi lazım dediler.3 Sene önce babam balataları yağlamıştı yanlışlıkla, bisikletçiye götürdüğümde disk ve balataları değiştirmek için 200 lira istemişti, bende internetten bakarak Balata spreyi ile diskleri temizleyip balataları değiştirerek kendim 70 80 liraya sorunu çözmüştüm.aynı şeyi vites kolları için yapabilir miyim? Didim ufak bir yer olduğu için buradaki esnaf biraz sıkıntılı bende göz göre göre kazıklanmayı sevmiyorum, bir sorun olduğunda hemen değiştir yenisini tak! Sizce kendim halledebilir miyim bu sorunu videolardan bakarak?

Arkadaşlar merhaba. Dün sedona 301 alarak tekrar aranıza döndüm. Aydınlatma, kısa ve okul içinde bağlamak için kilit, telefon tutacağı( video çekebileceğim şekilde bir model olursa çok iyi olur) ve matara kafesine ihtiyacım var ( suluğum var) ve bütçem sadece 100 TL. Fren Papucunu yapmış olduğu sesten dolayı değiştirmeyi düşünüyorum. Yani papucu sonradan değiştirsem de olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Teşekkürler

Arkadaşlar selam. Sedona 601 yol bisikletimin kadro kulağı kırıldı. Tabi ki bulunamadı. Forumdaki konularda tornacıda yaptırdığını söyleyen arkadaşlar vardı. Ben de elimde kırık kadro kulağım ile sanayinin yolunu tuttum. Bütün tornacılar yapamıyacaklarını söylediler. Her gittiğim yere sora sora en son CNC-Plazma işi yapan bir yere bıraktım. Çizim yapıp kesebileceklerini ama kalın kısmı yapamayacaklarını söylediler. Numaramı verdim. Bakacaklar. Sonra ben biraz daha düşününce kalın kısım olmadan olmayacağını anladım :) Bu işi nasıl çözerim? Tornacıda yaptıran arkadaşlar nasıl yaptırdı? Benzer bir kulak alıp modifiye etmek daha iyi bir fikir midir?

Geri