Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona Kullanıcıları Kulübü

@meskin
Tek piston denilen frenler 2 pistonlu. Çift piston denilenler 4. Yani siz 2 pistonu 4 sandınız, olay bu. Nerede çift piston olarak geçiyor?

Scudo
@Mustafa Zeybek
Biliyorum o şekilde olduğunu, Bu sitede kanıtlanmış 2 pistonlu tasarım yazıyor ;

(link)

Burda 2 pistonlu derken Yan yana 2 toplamda 4 piston kastetmiyor mu?

@Mustafa Zeybek farklı konuda geçen yaz attığınız bir mesaj gördüm. Sram frenleriniz için Denizli'de bakım yapacak bisikletçi arıyormussunuz. Isinizi halletmissinizdir ancak yaşam bisiklet (hüseyin abi) avid DB5 için yağ dolumu yapabileceğini söyledi bana bilginiz olsun

@meskin
Sizin mantığınızla piston sayısı 4 yazarsa 8 piston olmuş oluyor :ssrtcbya:

Yaşam bisiklete ısınamadım ben. Freni elime almak pahasına kaliperine kadar söktüm. Aliexpress ten yağ basma takımı aldım, bir şekilde hallediyorum. Teşekkürler

@meskin
Ben bisiklet alma arifesinde iken Yaşam Bisiklete gittim.Artık oradaki kişi kim ise dışarıda arkadaşı ile muhabbet ediyordu.Bizi görünce içeriye girin siz bakın ben gelirim dedim.Biraz bekledikden sonra yol bisikleti bakacağımı söyledim.Ama ısrarla şehir bisikleti göstermeyi çalıştı.Ben de yol bisikleti istediğimi tekrar ifade ettim.O kişi de bana "XS"kadro olucağını söyledi.Ben de tamam dedim ve mosso tca'ların 3000 liranın üzerinde fiyatlarının olduğunu sanki benim onu alacağım para yokmuş gibi ifade etti.Ben de o günden sonra bir daha oraya gitmem diyerek eve döndüm.

@Mustafa Zeybek
Benim frenleri de halledebilir misiniz şuan kullanilmayacak durumdalar. Bisikleti araba olmadan bir yere goturemiyorum, yürüyerek nereye kadar giderse :)

@meskin

Bu modeli web sitesinde ziledikten sonra bisikletçimde canlı görmüştüm. Gerçekten çok güzel bir bisiklet her açıdan. Güle güle kullan. Kazasız belasız.

PAram olsa alıp duvara asarım bu aleti.

@mtb_rider Teşekkür ederim, Allah size daha iyisini versin inşallah :)

@meskin

Güzel dileğin için teşekkürler. Sedona 950 var bende. Mtb den devşirme tur bisikleti oldu biraz kendisi. Şimdilik iyiyiz. Olursa tur makinası niyetim var.

@meskin
Sorumluluk almak istemiyorum açıkçası. Kendim de uzman değilim. Forumdan yardım alarak 3-4 güne yayarak çözebilmiştim sorunu. Ne sıkıntı var?

@Mustafa Zeybek
Yağ değişecek , pistonlarda temizlense iyi olur (frene basınca tam geri gelmiyor)

@meskin
Aynı sorunlar şuan bende de var ama uğraşmaya üşeniyorum :D sizinkini istesem de yapamam zaten. Benim bleed kit juisy serisine uymuyor. İzlediğim adımlara şuradan bakabilirsin Hidrolik fren sorunları ve çözümleri

Herkese merhaba...
Bisikletimi alalı neredeyse 1 ay olacak. Malum, hava şartlarından dolayı çok fazla kullanamadım, bir ay sonra bakım yazıyor Garanti belgesinde, alırken de söylemişlerdi bir ay sonra getirin diye. Şimdi toplasan en fazla 20-30 km pedal çevirdim. Gerek var mı götürmeye? Yoksa daha sonra mı götüreyim? Ne önerirsiniz deneyimli arkadaşlar?

Nexus 6P cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@BackConnect
O bakımlar garantinin devam etmesi için gerekli.

• Beğen
Tepkiler: BackConnect
@Mustafa ZeybekTeşekkürler.

Nexus 6P cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Arkadaşlar ben de yeni bir bisilet alarak aranıza katılmak istiyorum. Arkadaşımda sedona 420 modeli var 10. Yıl serisi sanırım. 1100 lira fiyat istiyor belki biraz daha aşağı iner . Yeni sayılır temiz duruyor. Sizce alınır mı. Yoksa sıfır 410 mu alayım.

2017 410 :)

2qibdol.jpg

mrb aranızda sedona 320 kullananlar var mı ? bu sıralar alabileceğim bisikletler arasında kendisi

genel olarak sedona nasıldır ?

320 kullananlar tavsiye edermi ?

Merhaba arkadaşlar sedona 740 pro 2014 26 jant bisikletim var bugün yeni bi ses başladı özellikle rampa çıkarken sol pedalı atıp sağa yük verince tam basıp inerken tık tık tık diye sanki zincir sürtmesine benzer bi tık daha değişik bir ses geliyor göbeğin oradan ama göbekte bi sorun yok gibi görünüyor sizce neden kaynaklanır bu çok canımı sıktı .

Arkadaşlar Şubat 'ta sedona 300 aldım,kurulumunu yaptırdım fakat bir ay sonraki bakıma götürmedin.Garanti dışı mı kalmış olduk şu an?

@buki87 bence bisikletçiniz geçmiş tarihle bakım yapmış gibi yazabilir bir problem olmamalı...

Geri