Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona Kullanıcıları Kulübü

@mahden kesinlikle 52 kadroyu öneriyorum. Forumda iyice araştırmanizi tavsiye ederim kadro boyu seçimi konusunda detaylı yazılar var.

Scudo
Benim boyum 1.76 sedona 300 bisiklette 48 beden kullanıyorum bi tık yukarısı olsa orta demir değerdi bacak arama. bacak uzunluğum kısa sanırım bilgi olsun diye yazdım

• Beğen
Tepkiler: mahden
Eski bisiklettim sedona 300 man dı. 44 kadro kullanıyordum ve boyum 1.74 . Bisiklet tam uyuyordu bana. Varsa 44 kadro alin boyunuza gore. Diyeceğim ama 48 kadro var. Onu alın.

• Beğen
Tepkiler: mahden
@Hasan Ç. bende başta 52 olarak hesapladım ama sedona en üst beden olarak 52 satıyorsa 2 ihtimal var ya 1,85 üstü için üretmemiş bu kadroları yada beden skalasında hesabı farklı yapmış:) ben 1,79 olarak 52 alsam 1,85 üstü neye binecek gibi bir sorun var:) stokları kontrol ediyorum tek tek gidip yerinde kıyaslamak sanırım bu çelişik durumu ortadan kaldırmaya yarayacak tek doğru hareket olacak:)

Salcano'da 18 beden kullanıyorum, bakım sırasında Atilla Bisiklet'te Atilla Bey'e denk geldik 1-2 soru sordum sağ olsun ilgilendi, sonra bisiklete otur dedi, boydan tam ama gidon-sele'de sana küçük dedi bu bisiklet, ben Salcano'yu alırken sadece boya bakarak almıştım hata etmişim:)

Genelde fitness yılda 1-2 yurt içi ve 1 de Avrupa turu yapacağım bir bisiklet arıyorum, fitness ortalama 50 km, turlarda 500 km civarı kullanacağım için doğru boyu bulmam önemli.

• Beğen
Tepkiler: Serdal Apardım
eski model sedona 761'de arka rubleyi (11-40) değişeceğim, ayar yapılacak, belki zincir eklenecek, arka attırıcıyı uzatmak için de parça aldım, bunları kime taktırayım? Fenerbahçe stadyumuna yakınım.

Aranızda bu bisikleti kullanan var mı arkadaşlar, tavsiye eder misiniz?

(link)

@Fatma Okaran ilk defa yol alacaksanız tavsiye edebilirim. Bir arkadaşımda var kendisi giriş seviyesi olarak tercih etmişti. Şimdilik memnun da.. Açıkçası bütçeniz elverişli ise ileride Tiagra sete de geçebilirsiniz.

@uniteamsah Maksimum bütçem 2000-2250 civarı. Aslında o fiyat aralığındaki Mosso ve Kron'un modelleri daha iyi gibi ama onların da kadroları rengarenk. Rengarenk bisikletleri pek sevmiyorum. Btwin Triban 500 de güzel görünüyor ama karbon maşasını saymazsak yukarda paylaştığım Sedona ondan çok daha iyi sanırım.

• Beğen
Tepkiler: volkan baran
@Fatma Okaran eğer ilk defa yol alacaksanız ikinci el temiz bir yol da alabilirsiniz. Bütçenize göre Sora hatta Tiagra bile denk gelebilir. Tabii ki kadro boyunu doğru seçmeniz önceliğiniz olmalı.

@uniteamsah Taksitsiz almam malesef mümkün değil :( Boyuma uygun bisiklet bulmam çok zor olmaz sanıyorum, bir kadına göre uzun boylu sayılabilirim ama yol bisikletlerinde kadın/erkek ayrımı olmadığı için sorun olmaz herhalde. 1,78'im :)

• Beğen
Tepkiler: uniteamsah
Sedona 345 için çamurluk onerebilecek arkadaş var mi? Teşekkürler.

@Fatma Okaran fatma hanım 2. elde de taksitli alabilirsiniz, uygun bisikleti bulduğunuzda satıcı ile anlaşıp bir ticaret sitesinde ilan açtırarak taksitle alabilirsiniz, en uygun sitede %5 komisyon var gittigidiyor %10 olması lazım (çok yüksek diğerlerini tavsiye ederim), biz böyle 2 bisiklet sattık:)

sedona dağ bisikletilerinin gidonlarını yol amaçlı değişen ya da modifiye eden var mı acaba?

Arkadaşlar bu sedona 300 serilerinde kullanılan elciklerin markası nedir?

@Çağdaş78 yani zamanında Aslı Bisiklet'in parçalarını beraber getirttiği ve bazı ortak amoeba komponentleri kullanan iki kardeş marka gibi görmüştüm hep....

@Murat Semiz bilmiyordum hocam. Bildiğim sedonanin yerli ve aile şirketi olduğu sadece.

Geri