Scudo Sports

sedona mı geotech mi

(link)

bu mu

(link)

bu mu.
arkadaslar neredeyse bir hafta öncesine kadar bisiklet almış olmalıydım. ama hala almadım. sedonanın 711v karar vermiştim ancak geotech accent de kafamı karıştırdı arada fazla bir fark da yok ne dersiniz. kullanan varsa pm de atıp tecrübelerinde faydalandırabilir.
saygılar

• Beğen
Tepkiler: deniz çelik
Scudo
sedonanın açı kadrosu yani üst borusu çok aşağı inik olduğu için hoşuma gitmiyor görünümü orantısız gibi geliyor bana.

Ben de aranıza yeni katıldım arkadaşlar,ben de geotech ile sedona arasında kaldım,fiyat olarak sedona 711 v biraz daha cazip aslında.Ankara Deltaya bir uğradım geçenlerde Geotechlere şöyle bir göz gezdirdim,önümüzdeki günlerde de Erdoğanlara gidip sedonalara bakıcam...2 hafta içinde almayı düşünüyorum bisikletimi,yaklaşık 15 yıl aradan sonra bisiklete binecem :)

@mavihan
Şu an bende aynı derteyim.Kararını verip aldıysan tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim. Benim gönlüm geotech accent 'den yana...

Bende Sedona ya takılmıştım,

Geotech Race i görünce çarpıldım,

Artık geotech race sahibiyim ,umarım hayırlı olmuştur bu seçimim

@isimsizkahraman

• Beğen
@bicycle16

Tek Geçerim Hep Seçerim Diyorum Team Güzeldir,Sağlamdır,Hesaplıdır,1 senedir kullanırım Taş gibi Maşallah

• Beğen
sedonaya göre geotech daha güzel bende bisikletimi yeni kullanmaya başlamış olsam bile abiminki ile yani sedona ile karşılartırdığımda geotech daha sağlam dayanıklı

• Beğen
Geotech Race matlığı nedeniyle çok hoş bir görünüme sahip. Çoğu Geotech kadro mükemmele yakındır bana göre. Sedona kadrolar ise pek hoşuma gitmez. Teknik olarak bir fark olacağını düşünmüyorum ama görüntü olarak istersen Geotech derim. Expert kullanıyorum ve çok memnunum.

• Beğen
geotech lerın tıplkarı daha guzel ama sedonalar hafıf geotechın race modelıyle aynı agırlık ta agırlıkları esıt olduguna gore bnce tıp olarak Geotech RACE derim...

• Beğen
ben bir geotech team kulanıcısı olarak team modelını öneriyorum görüntüye önem veriyorsanız bundan şaşmayın derim

• Beğen
bncede kadronun elıne alınca anlıyosun hatları super fotoda yuvarlkımsı gıbı duruo ama koselı hatları super bnce team race bıra mat ya parmak ıı fln kalabılıo ama race 100 gr daha hafıftır ama sedona dusunme bıle derım ...

İki kadronunda hemen hemen aynı özelliklere sahip olduğunu düşünüyorum. Fakat geotech in race modelinden aldım özellikle mat siyah oluşu görünüş açısından özellikle renk uyumlu kompenentler seçilirse bence bir adım öne çıkıyor

@Tech. Türk

Tech. Türk'ün yorumlarına aynen katılıyorum. Yerli kadrolar arasında Sedona bir nebze daha başarılı olabilir ve ağırlık olarak en kaliteli markaların üst modelleri ile bile yarışırlar ama iş esnemezlik ve sağlamlığa gelince olayın boyutu biraz değişiyor malesef.

Geri