Scudo Sports

sedona mı geotech mi

Scudo
Hangisini tercih edersiniz neden????

GEOTECH LIFE DELUX ACERA 349€ mı
SEDONA SD 311 315€

Hangisini tercih edersiniz neden????

Geotech modellerinin en düşük donanımı bile Shımano Acera. Kadrolar Ulatra Lith aluminyumdan yapılıyor. Delux Acera modeli ayrıca çok hafiftir.

Ağırlıklar konusuna gelince tartın ve geotechin aceranın daha hafif olduğunu görürsünüz. Üzerinde kullanılan çamurluk ve bagajların da sonderece hafif malzemelerden yapıldığını görürsünüz.

Geotech Life modeli fiyatında ve kalitesinde gerçekten de bir model olduğunu sanmıyorum.

A markası B markası hangisi iyidirden ziyade hangi markada hangi donanım var. Hangi amortisör var hangi jantlar var bunlara bakılmalıdır.

Yani burada önemli olan bir ürün alırken bisiklet olsun başka bir şey olsun özelliklerine bakmak size fayda getirecektir.

Sayın Ulaş bey öncelikle ilginize teşekkür ederim. Merak ettiğim bir diğer konuda şu iki bisiklet arasındaki farklılıklar (Sitenizde karşılaştırma yaparak görmek istedim ama Street 28'in hiç bir özelliği gözükmüyordu o yüzden sizi rahatsız ettim kusura bakmayın)

GEOTECH LIFE DELUX ACERA 349 €

GEOTECH STREET 28 299 €

Street 28 modelinin 2 tipi var.

1.Cro Moly yani crom aluminyum karisik
2.Aluminyum

Vitesleri shimano altus ve sis karisimidir. Yani shimanonun en baslangız seviyesi.

street cro moly modeli amortisorlu alloy modeli ise amortisorsuzdur yani tam tur amacıyla yapılmıstır.

Magazamıza uğrarsanız bisikletleri görerek deneyebilirsiniz.

antalyadayım istanbula gelirsem muhakkak uğrarım anlıyacağım
GEOTECH LIFE DELUX ACERA 349 € dururken street 28 lere bakma gibi bişi oldu yanlış anlamamışım değilmi?

Evet doğru anlamışsınız, bence almısken Geotech Life modeline bakın. Çünkü Life modeli Shımano Acera donanımlı. Hem yeni model hem de daha donanımlı.

Geri