AlperYZ
Üye
- Tepki
- 20
- İsim
- Alper Yz
- Bisiklet
- Salcano
@TatanQa_tr Gayet şık görünüyor bende almayı düşünüyorum fakat sanki arkadaki biraz kısa değilmi?
Merhaba. Güncel bir konu bulamadığım için buraya yazıyorum. Malum kış geldi ve bisiklete devam ederken yağışlı zamanlarda hem tehlikeden korunmak hem de konfor için çamurluk arayışına girdim. Trek fx 2 için bayağı bakındım ve sonunda 28 lik janta ve 35lik lastik ebatına göre bir çamurluk seçtim. Polisport Expander.
Yalnız bayağı sorun yaşadım. Arkada Tubus bagaj var. Onun sabitleyici metal cubuklarını tutan aparatı çamurluğu yukarıdan bastırdı. O yüzden çamurluğun montaj kısmını kesmek zorunda kaldım. Cırt ile montajladım. Teker de rublenin tersi tarafa hafif kayık olduğundan çamurluk biraz tekere yakın oldu vs. Deneye yanıla bir iki saatimi harcadım ama oturttum. Arkadan bir şikayetim yok. Tam ön kolaydır zaten diyordum ki benim ön maşanın çok dar olduğu sorunu ortaya çıktı. Ön çamurluk yukarıdan maşaya tam sıfır oturmuyor. Hatta L şeklindeki montaj metalini eğip anca takabildim. Çünkü elemanlar montaj parcalarını üstten yapacaklarına alttan geçme yapmışlar. Hafif kastırınca yukarıdan baskı olup tekere değiyor çamurluğun içinden. Çok sert gidonu cevirince de ön çamurluk telleri biraz içeri girdi. Düzeltiliyor ama sapasağlam olmadı ve içime sinmedi. Gitti 600 lira 😀
Dar maşalar ve 35 lik lastikler için çamurluk önerisi alabilir miyim?
312450 dosyayı görüntüle312451 dosyayı görüntüle312452 dosyayı görüntüle312453 dosyayı görüntüle