Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir bisikleti çamurluk tavsiyesi

Buradaki Polisport Colorado için yazdıysanız bu haliyle kırmızı kadar, bağlantı parçası ters çevrilip yeşil kadar, bağlantı maşanın arkasından yapılıp mavi kadar daha geriye gidebilir:
312528 dosyayı görüntüle

Çamurluğun geniş kısmının sığmayacağı bir maşada en fazla girintili kısım, yani yeşil kadar geri gidebilir.

önden ziyade diğer uzandıgı yer önemli. yoksa tüm su ayaklara geliyor.

Scudo
önden ziyade diğer uzandıgı yer önemli. yoksa tüm su ayaklara geliyor.

Önü arkaya doğru gidince dairesel olarak lastiğin çevresinde fotoğrafa göre sola doğru dönmüş oluyor, böylece en arkası da aynı miktarda aşağı inmiş oluyor.

Burayı okuyunca, çamurluk alıp bisikleti 4 mevsim kullananlar çoğalıyor, diye çok sevindim.🤗🤗

Bende 3 bisiklet var ve hepsi çamurluklu. Ve bir yıl 365 gün ise, çamurluklu bisikletle çoğunda süreriz. Çamurluksuzlar bakar, biz süreriz. Sporumuzu yaparız, alışverişimizi yapar, işimize gideriz.:)

Polisport Colarado siparişi verdim bende şimdi. Bakalım nasıl olacak?
olmadı. demir bağlantılar bile deliklere yetişmedi. ayrıca biraz ince geldi çamurluklar. sırada expanterd var :kötü:

Güle güle kullanın. Ben ön tarafı çıkarttım. Ilk çamurda birikintiden bağlantı yerindeki çamur tekere sürtmeye başladı.
Teşekkürler. Evet çamur olursa sürtmesi muhtemel. Fakat ben şehir içinde ıslak zeminlerde süreceğimden katı bir çamurluk olmayacak.

Geri