Scudo Sports

Şehir bisikleti lastik tavsiyesi

merhabalar,
28'' janta minimum hangi ölçüde dış lastik takabilirim .bir önceki lastiğim 1.40 tı ,şu anda 1.60 var fazla geniş olduğunu düşünüyorum,zaten şehir içinde kullanıyorum, asfalt yolda 1,25 lastik kullanabilir miyim kullananlar varsa bilgi verebilirlerse memnun olurum.

Scudo
Merhabalar herkese keyifli pedallar bi çift lastige ihtiyacım var tavsiyleriniz neler ricam etsem yazarmısınız iç lastiksiz ... birde rubena 26×2.10 nasıl ...Teşekkürler

@Sehmus.sd
2.10 lastik ve sehir kavrami zit kaliyor hocam patagonya ormanlarinda turlamayacaksan tabi. 26x1.75 asfalt bak . Bende bu olculerde bir chaoyang sehir lastigi var. Dusunursen uyguna veririm.

Merhaba arkadaşlar, Yazlık bölge + şehir içi kullanımı için mosso 1621 bisiklet aldık ama patlak derdimiz de başladı. Malum şu dikenler. Fiyat/performans kapsamında aşaıdaki lastiklerden hangisini önerirsiniz.
Mitas Longway Stop Torn Ultımate 700×35 Zırhlı
Cst PLATINUM PROTECTOR 700X35 C EPS/LDP (Zırhlı)

• Beğen
Tepkiler: OİMTR
Merhaba arkadaşlar, Yazlık bölge + şehir içi kullanımı için mosso 1621 bisiklet aldık ama patlak derdimiz de başladı. Malum şu dikenler. Fiyat/performans kapsamında aşaıdaki lastiklerden hangisini önerirsiniz.
Mitas Longway Stop Torn Ultımate 700×35 Zırhlı
Cst PLATINUM PROTECTOR 700X35 C EPS/LDP (Zırhlı)
1821 kullanırken üzerinde olan mıtaslardan memnunumdum hiç sıkıntı cıkarmamıştı bana

• Beğen
Tepkiler: onatt
@onatt cst platinum protector tek geçerim, fiyat performans lastiğidir kendileri.

• Beğen
Tepkiler: onatt
selamlar (link)

michelin bisiklet lastiği konusunda nasıldır, 28 jant bisikletime olur mu bu teker. ilk defa lastik değişimi yapacağım soruların yavanlığı yüzünden kusura bakmayın. : )
bisikletim bianchi touring 613

Sehir lastiginde en krali swalbe kojaktir . Ustune tanimam arkadaslar

• Beğen
Tepkiler: serdarceylan
Kırmızı renk Giant escape air bisikletim için lastik arayısındayım.
Daha cok performans odaklı araştırma yaptım.
Bu modele karar kıldım, yanakların kırmızı renk olması ayrı bir cezbetti, fiyat olarak da makul geldi.
Islak zemınde sıkıntı olabilir gibi geldi. Biraz da patlamaya yonelik sıkıntılı gibi.
Ama performans odaklıyız :/
Michelin 700x25 Lithion 2

Avantajı dezavantajı neler olur?

• Beğen
Tepkiler: ÆSir
kırmızı renk Giant escape air bisikletim için lastik arayısındayım
daha cok performans odaklı araştırma yaptım.
bu modele karar kıldım yanakların kırmızı renk olması ayrı bi cezbetti fiyat olarakda makul geldi.
ıslak zemınde sıkıntı olabilir gibi geldi.birazda patlamaya yonelik sıkıntılı gibi.
ama performans odaklıyız :/
Michelin 700x25 Lithion 2
Maxxiss Detanator da bakabilirsin. En sevdiğim üç lastikten biri. Schwallbe Kojak da olur.

avantajı dezavantajı neler olur.

(link)

Bu lastiği önerir misiniz?

Merhaba bisikletime göre lastik almayı planlıyorum 28 jant şuan kullandığım lastikler 700x35 olması gerek.Lastikleri araştırdım lakin kararsız kaldım bilginize ihtiyacım var teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar herkese selam dün btwin riverside bisiklet aldım.
Tabi yol bisikletine alıştığım için lastik ebatlarından hiçbir cok :D anlamadım.

Bu Boyutlar hangi ölçüleri ifade ediyor. Boyutlar: 700 X 1,75 (47-622)

Ve çok kalın olmamakla birlikte üzerindeki tek kat jantı çift kat aluminyum jant ile değiştirmek istiyorum.
Ayrıca bir kaç tık ince ve hafif lastik takmak istiyorum.

Önerileriniz ne olur?
Teşekkürler.

@bonder76 700x42c'ye eş değer o lastik. Daha ince bir lastik olarak şunu önerebilirim, fiyat olarak çok iyi;

(link)

Vidalı rubleye uygun jant seti arıyorsunuz sanırım. Atak Bisiklet ve Performans Bisiklet bu tip jant setleri satıyor bildiğim kadarıyla. Performans Bisikletin kendi sitesi var. Atak bisiklet için N11 ve Gittigidiyor'a bakabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: bonder76
@Aybek Cihan Açıkçası bende biraz ince lastik düşünüyordum. Lastik önerinize bakacağım.

Ayrıca jant konusunda da çok bilgili olmadığım için şöyle söyleyeyim. Yol bisikletimde elimle civatayı sıkıştırıp çevirip açtığım sistemden istiyorum.
Yolda patlak vb olduğunda rahat müdahale edebilmek adına. Bilmem anlatabildim mi :D

Tabi bu durumda hangi jantın hangi kalınlıklara uyduğunu da bilmediğim için nokta atışı tavsiye rica edeceğim.

Şehir bisikletine ince lastikleri takarken jant genişliğinin bunu destekleyip desteklemediğine dikkat edin. 700x38c lastiğimi inceltmek istediğimde başarısız oldu.
@Aybek Cihan Açıkçası bende biraz ince lastik düşünüyordum. Lastik önerinize bakacağım.

Ayrıca jant konusunda da çok bilgili olmadığım için şöyle söyleyeyim. Yol bisikletimde elimle civatayı sıkıştırıp çevirip açtığım sistemden istiyorum.
Yolda patlak vb olduğunda rahat müdahale edebilmek adına. Bilmem anlatabildim mi :D
Quick Release mandan diye aratırsanız bulabilirsiniz. Her mandal olmuyor sanırım, göbeğinizin datasheetine bakın isterseniz.

@Anonim Peki hali hazırdaki üzerindeki jantlara olacakmı bu?
Bana sanki komple jantı değiştirmem gerek gibi söylendi.

Göbeğin datasheetine nereden ulaşabilirim?

@Anonim Peki hali hazırdaki üzerindeki jantlara olacakmı bu?
Bana sanki komple jantı değiştirmem gerek gibi söylendi.

Göbeğin datasheetine nereden ulaşabilirim?
Mesela (link) örnek haznelerde tüm bilgiler verilmiş modele uygun olarak. Mil çapı, mil uzunluğu önemli. İsterseniz siteye mesaj atın sizi yönlendirler veya başka bir yere sorun. Ama rastgele almak uygun değil, kimisi çok sıkı oluyor kimisi biraz boşluklu oluyor bu da güvenlik zafiyeti demektir. Veya belirttiğim örnekteki gibi göbek bilgisinden mil özelliklerine ulaşabilirsiniz.

@Anonim Detaylı bilgilendirmeler için teşekkürler.
Ben en iyisi bisikletçime gideyim hem lastik hem jant olayını anca öyle hallederim.
Belki arka ruble oranını da değiştirtirim.

Tekrar teşekkürler.

KOMA
Yaklaşık 7 ay bu lastiği kullanan biri olarak bilgilendireyim sizi,tpi değerini hatırlamıyorum ama patlama konusunda bayağı dirençli bir lastik,hele patlak önleyici şerit ile kullanırsanız,çok memnun kalırsınız,fakat ıslak zeminde yol tutuş biraz zayıf diyebilirim,üst düzey performans beklemiyorsanız (yuvarlanma direnci,ağırlık gibi) sizi memnun eder.

Geri