- Tepki
- 0
- İsim
- ÇAĞLAR A.
- Bisiklet
- Sedona
1821 kullanırken üzerinde olan mıtaslardan memnunumdum hiç sıkıntı cıkarmamıştı banaMerhaba arkadaşlar, Yazlık bölge + şehir içi kullanımı için mosso 1621 bisiklet aldık ama patlak derdimiz de başladı. Malum şu dikenler. Fiyat/performans kapsamında aşaıdaki lastiklerden hangisini önerirsiniz.
Mitas Longway Stop Torn Ultımate 700×35 Zırhlı
Cst PLATINUM PROTECTOR 700X35 C EPS/LDP (Zırhlı)
kırmızı renk Giant escape air bisikletim için lastik arayısındayım
daha cok performans odaklı araştırma yaptım.
bu modele karar kıldım yanakların kırmızı renk olması ayrı bi cezbetti fiyat olarakda makul geldi.
ıslak zemınde sıkıntı olabilir gibi geldi.birazda patlamaya yonelik sıkıntılı gibi.
ama performans odaklıyız :/
Michelin 700x25 Lithion 2
Maxxiss Detanator da bakabilirsin. En sevdiğim üç lastikten biri. Schwallbe Kojak da olur.
avantajı dezavantajı neler olur.
Quick Release mandan diye aratırsanız bulabilirsiniz. Her mandal olmuyor sanırım, göbeğinizin datasheetine bakın isterseniz.@Aybek Cihan Açıkçası bende biraz ince lastik düşünüyordum. Lastik önerinize bakacağım.
Ayrıca jant konusunda da çok bilgili olmadığım için şöyle söyleyeyim. Yol bisikletimde elimle civatayı sıkıştırıp çevirip açtığım sistemden istiyorum.
Yolda patlak vb olduğunda rahat müdahale edebilmek adına. Bilmem anlatabildim mi![]()
Mesela (link) örnek haznelerde tüm bilgiler verilmiş modele uygun olarak. Mil çapı, mil uzunluğu önemli. İsterseniz siteye mesaj atın sizi yönlendirler veya başka bir yere sorun. Ama rastgele almak uygun değil, kimisi çok sıkı oluyor kimisi biraz boşluklu oluyor bu da güvenlik zafiyeti demektir. Veya belirttiğim örnekteki gibi göbek bilgisinden mil özelliklerine ulaşabilirsiniz.@Anonim Peki hali hazırdaki üzerindeki jantlara olacakmı bu?
Bana sanki komple jantı değiştirmem gerek gibi söylendi.
Göbeğin datasheetine nereden ulaşabilirim?