Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

@memphis hocam siz nereden aldiniz bilgiyi bilmiyorum ama orjinal sitesi ve elimde olan katalogta masa zoom gozukuyor.

KADRO:310KADRO ÖLÇÜSÜ:44/48/52VİTES SAYISI:3X7MAŞA:ZOOM CH-128 MLOVITES KOLU FREN:SHIMANO ST-EF41VİTES ÖN:SHIMANO FD-TY510VİTES ARKA:SHIMANO RD-TY300FREN:ALU V-BRAKEAYNAKOL:SHIMANO FC-TY301KASET:SHIMANO MF-TZ500 14/34TZİNCİR:YBN S52S2JANT SETİ:SEDONA XT-011HAZNE ÖN:JOYTEC 731 SEHAZNE ARKA:JOYTEC 732 SELASTİK:COMPASS 700X40BOĞAZ:SEDONAGİDON:SEDONASELE BORUSU:SEDONAPEDAL:SP-320SELE:AIFEITÇAMURLUK:CC24BAGAJ:ALU V-BRAKE
bd41d90acccfb6d025e2c246cae241ef.jpg

Scudo
N11i degil de sedonanin sayfasini dogru kabul etmek daha mantikli degil mi?

(link)
  • KADRO310
  • KADRO ÖLÇÜSÜ44/48/52
  • VİTES SAYISI3x7
  • MAŞA Suntour CR-8V

@memphis ben linke tikladiktan sonra 2018 katalogu/sehir bisikleti/sedona 310 u secince karsima gelen sayfada zoom masayi goruyorum.
Elimdeki katalogtada zoom masa yaziyor, zaten fotosunu cekip yolladim.

aynen ben de n11 e yanlış yazılmıştır diye kendi sitesine baktım hocam

@memphis

linkte sedona nın kendi sayfası 2017 sedona 310

(link)

evettt farkı şimdi bulduk 2018 de maşayı zoom takmışlar :)

(link)

sevgili arkadaşlar İzmir de sedona 410 veya mosso 1821 MDM V si olup deneme sürüşü yapmama izin verecek bisiklet kardeşi var mı :)

• Beğen
Tepkiler: uussff
(link)
Bak istersen

BU ARADA BEN SEDONA KÖTÜ DEMİYORUM BTWIN IYI DIYORUM

Marka fanatikliğim hiç olmadı ama 6-7-8 vites yetmiyor deniyor btwinler için genel olarak

- hep zincir attığı için yanımda eldiven taşımak zorunda kalıyorum diyenler,
- frenler sürekli ötüyor diyenler,
- viteste sorun yaşıyorum . Fren ayarı bir türlü tutmuyor cebimde sürekli alyan anahtarı ile geziyorum. Koltuk duzen tutmuyor. Ve 15 dakika önce bisiklet durduğu yerde sibobun dibinden hava saldı Kendi kendine öğle arasında mağaza ya götürecegim . Alırken büyük bir hevesle aldım ama bildiğiniz dumura uğradım diyenler,
- Bisikletle bir ayda 500 km yol yaptım. Öncelikle vitesten bahsedeyim. Orta kondisyonda biriyim. %7 üzeri eğimler biraz zorluyor, fakat daha hiç bisikletten inip yürüyerek yokuş çıkmadım ki çok yokuşlu rampalı bir bölgede yaşıyorum (Bodrum). Düzlük bir yerde yaşıyorsanız zaten 21, 24, 27 vitesli bisikletlerle kendinizi yormanıza hiç gerek yok. 9. viteste, düz yolda 50 km hıza kadar pedallanıyor. 50 km'den sonra kandasınız aşırı arttığı için verim düşüyor diyenler

@Efe Bey size tavsiyem 26 jant dağ bisikleti almanız ve daha sonra düz maşa takmanızı öneririm. 26 jant üstü sizi dikmen yokuşlarında baya zorlayacaktır. Hem dişlileri tırmanmak için birebirdir.

Scott Sportster 60 2012
(link)
bu bisiklet nasıl arkadaşlar ikinci el alınır mı ? 1100 lira isteniyor

Merhaba,

Şehirde ve parkta dolaşmak için (10-30 km) bisiklet alacağım. Carraro Sportive Nero düşündüm. Görüştüğüm bayi iki markanın da bayisi. Vakit ayırdı ve Sportive Nero elinde olmadığından yerine Scott Sub Cross 30 önerdi.

Tarzları aynı değil ama şehir içine uygunlar. Nero'nun tüm donanımları Sub Cross 30'dan üstün. Sub Cross 30 kadrosunun Nero'dan daha iyi olduğunu varsayıyorum (somut bir veri yok sadece tahmin)

1. Daha fazla para / daha iyi kadro / daha düşük donanım mı?
Daha az para / daha iyi donanım / daha düşük (?) kadro mu?
2. Cross 30 alıp ileride yükseltmek pek mantıklı gelmiyor, çünkü Metrea'nın bu kategorideki dengi SLX - XT arası bir set gibi (-tahmin-), bu da sıfırdan daha iyi bir model almayı bence daha mantıklı hale getiriyor.

Nero, hatta Shimano Metrea set kullanan kimseyi tanımıyorum soramadım. Sub Cross 20'yi de düşünürsek sizce hangisini almak daha mantıklı?

NOT: Bisikletin rengi, görünüşü vb. benim için önemli değil.

Vakit ayırdığınız için teşekkürler,

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
dostlar ikinci el Merida crosway v40 2014 ne kadar yapar ? ne kadara alınır ?
bi yardımcı olun da bisiklet alayım artık ;)

ona verilecek parayla parayla mosso 1821 mdm v alsak daha mı iyi olur
yoksa hiç uğraşmayıp gidip Salcano Sarajevo 700 Man alıp geçeyim yi :harika:

bir de bu var son olarak

(link)

@memphisMerida Speeder 20v gayet uygun inceleme firsatiniz varsa kaçırmayın

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Merhaba

1 hafta önce n11'den 1300TL'ye Salcano City Life 10 Hd 28 jant 24 vites bisikleti aldım. Kullanımı gayet güzel, uygunada aldığımı düşünüyorum. Şuan hepsiburada da daha uyguna var. Almak isteyen bu bisiklete bakabilir. Bisiklet hakkında sizinde düşünceleriniz varsa yazabilirsiniz. İyi akşamlar..

Arkadaşalar benim kron tx 150 v fren bi bisikletim var.Yeni dış lastik almayı düşünüyorum bana önerebileceğeniz 90-115 tl arası 700-40c veya 700-38c lastikler nelerdir?

@Merkekoc

Salcano City Life 10 Hd 28 jant 24 vites bisiklette Zoom maşa varmış başkan, forumda Zoom maşa taşımaya değecek bir maşa değil diyorlar genelde

@BugAdam

Bisiklet Ankara da ben İzmir deyim Ankara da bir arkadaş var ama bisikletten filan anlamaz gidip alır mısın dersem aralarındaki mesafeyi bilmiyorum gidip aldı desem bile alıp gönderecek o kadar yani sıkıntı olma ihtimali yüksek değil mi ?

tekrar bazen iyidir .. specialized sirrus elit disc ..ve güçlendirilmiş lastikler ile sürüş bambaşka bir keyiftir efendim, önerilir :)

Geri