Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

@Evrenoz
Okudum ama gerek duymadim yanitlamaya. Başlangıç seviyesi iki bisikletin neyini karsilastirayim ki dostum. Niye karsilastirayim ayrica , sedona 410 parasina gore harika bisiklet donanimlar degisebilir ilerde . Ama karsilastirlacak bi durum yok kisaca. Kendin kendini ikna edeceksin. Benim seni ikna etme gibi bir sorumlulugum yok

Scudo
@mariokaldato
Kardeşim A dan z ye komple deore setli thompson marka bisiklet buldum 1800 liraya demiştim onu sordum bilir misin diye

@Evrenoz
Sifir sa alinir ikinci el ise bakmak gerekir saglammi diye

@mariokaldato
İkinci El resimlerde iyi duruyor kısmet olursa yarın bakacağım

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Evrenoz
Atsana ilani bende bakayim ozel mesajdan

Herkese merhaba bisikletlerde yeniyim sayılır. Lakin önceden salcano bisikletim vardı ve bana bayağı bir küçük gelmeye başladı. Bisiklete binmeyi gezmeyi, şehir trafiğinde hız yapmayı çok seviyorum. Benim sorun şu olacak fiyat 2 bin tlyi zorlayabilirim lakin bu anlattıklarıma uygun bir bisikleti önerir misiniz? Çok bisiklet kullandım markalarini hatirlayamiyorum fakat almakta kararlıyım. İnce teker sevmiyorum. Bir de benim bacaklar maşallah baya bir uzun yani o yüzden kısa bir bisiklete binip kendimi boş yere çaba sarf etmeyi sevmem ? Şehir içi ulaşım ve hız yapsın yeter benim için. Şimdiden teşekkürler görüşleriniz için.

Merhabalar

Son düzenleme:
  • Beğen
@mertinko

Selam

Ince teker bisiklet sevmiyorsan ben sana
hem hizi cok iyi hemde konforlu olan Fat bikelerden öneririm. Harika giderler , hiphizli birde arkasina romork takinca traktor gorunumlu oluyorlar .

Latifesi bir yana kalin teker ve hizli bisiklet pek yoktur. Super guclu bacak kaslari olan abiler belki bunu basarabilirler , fakat oda kisa bir andır; O kadar.

• Beğen
Tepkiler: Aruera ve Evrenoz
Merhabalar bende bisiklet almaya karar verdim ve bu konuda acemiyim günlük gezintiler yapmak istiyorum ve bir müddet sonra 2-3 günlük kısa bisiklet ve kamp turları yapmayı düşünüyorum. Decathlonda bisiklet incelerken btwin riverside 900 görünüş itibariyle hoşuma gitti ve açıklamasında hem şehir hemde patikalarda kullanılabileceği yazılması beni cezbetti sizce uygunmudur , yazılanlar dogrumudur, benim için iyi bir seçim olur mu , olmaz ise sizin önerileriniz nelerdir ? Max. Bütçe 3500tl( 24 yaşındayım boyum 191cm kilom 105)

@wilson
Tabi ki city wind

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
@mariokaldato
Senin salcano diyeceğini hiç düşünmezdim:)

• Beğen
@Evrenoz

Adamcağız daha ne yapsın.Eldeki sınırlı kaynaklarla ,insanların sınırsız ihtiyaç ve beklentilerinin karşılanması için olabilecek en iyi tavsiyeyi veriyor.Bütçeler mütevazi olunca Trek,Scott, Specialized diyemiyor,F/p oranı iyi ürünleri önermeye çalışıyor.

@hamlet2006
Her zamanki gibi hic bir sey yine degismiyor .
Yine insanlar uc liraya uzay gemisi alacagini, 5 liraya Marsta koloni kuracak teknolojiye ulasacagi fikrindeler.
Bin liraya uzay gemisi aranan tek ulke Turkiye midir acaba?

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Bisiklet seçmek, eş seçmek gibidir:Nasıl ki evlenmek istenilen eşte bir takım özellikler aranıyorsa bisiklet alırken de bir takım özelikler aranır.Eş seçiminde insanlar genelde ''en güzel'' , ''en iyi kalpli'' ve ''en akıllı ve tutarlı'' gibi özellikler arar.Ancak güzelini ve iyi kalplisini bulur akıllı olmaz;güzelini ve akıllısını bulur iyisini bulamaz; iyi kalplisini ve akıllı,tutarlısını bulur bu sefer de çirkin olur.Hiçbir zaman istenen tüm özellikler aynı anda bulunmaz illa birinden birinde bir eksiklik olur.Bisiklet almak da buna benzer.Bisikletin de genelde ''Ucuz'' ,''Kaliteli'' ve ''Güzel'' ini istersin.Ucuz ve kalitelisini bulursun bisiklet güzel değildir;ucuzunu ve güzelini bulursun bu sefer de kaliteli olmaz; hem kaliteli hem güzelini istersen haliyle ucuz olmaz.Bundan dolayı istediğin özelllikleri ''optimum'' oranda sağlayan seçime yönelmelisiniz.Zaten optimumu bulabiliyorsan ne mutlu sana.
Özellikle şehir bisikleti seçiminde bulunacak olan özellikle de yeni başlayanlara tekrar sesleniyorum.Şehir bisikleti; bir yol bisikleti,bir dağ bisikleti veya özelleşmiş bir tur bisikleti değildir.Beklentinizi çok yükseltmeden özellikle de donanıma takılmadan,amortisörlü maşanın başlangıç seviyesinde sadece fuzuli ağırlık olduğunu aklımızın bir kenarına yazarak,hafif, tasarım olarak içe sinen, fiyat olarak cazip ürünlerden seçilmesinde fayda var diye düşünüyorum.Başlangıç seviyesindeki arkadaş bisiklet hobisine bağlanırsa ileride büyük ihtimalle yola felan geçiyor,şehir bisikletini minimum zararla satsın da yoluna devam etsin değil mi?Ya da şehir bisikletinde karar kılacaksa bile bisiklet dünyasına ve bisikletine uygun fiyatlı bisikletinde alışsın,düştüğünde içi acımasın, ileride daha iyi donanımlı fezatronik şehir bisikletini o zaman da alabilir.

merhabalar kütahyanın bir ilçesinde yaşadığım için çoğu bisiklet bayiisi yok olanlarda salcano bianchi carraro peugeot bumarkalrdan 2000-2500 tl arası güzel bir bisiklet önerebilirmisiniz

@HaLiLÖz
Specialized Sirrus
Kadro boyu size uygunsa kaçırmayın

sıfır bisiklet sevdasını bi kenara bırakmak lazım bu fiyatlara bu tarz bisikletler varken hiç düşünülmez forumun market bölümünde çok güzel bisikletler var

• Beğen
@Gökay Akçay
Aynen bu piyasada sfir almak kusura bakmayin ama resmen kerizlik baska bisey degil

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Geri