Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

Merhaba, başlangıç bisikleti konusunda siz deneyimli arkadaşlarımdan fikir istiyorum. Foruma bugün katıldım. İstanbul içinde kullanmak üzere 2000 tl bütçe ile asfalt yolda şehir içi ulaşım amaçlı sabit maşalı v fren 28 jant sıfır şehir/tur bisikleti almayı düşünüyorum. 1,76 boy 80 kiloyum. 78-80 cm bacak boyum. 46-48 cm kadro uygundur diye düşünüyorum. Marka, model, fiyat olarak tavsiyeleriniz nelerdir? Bisiklet hayalimi gerçekleştirmemde katkılarınızdan ötürü dua ve minnettarlığımı sunarım. Okuduğunuz için teşekkürler.

Scudo
@Loneranger
2000 TL ye isteklerinize uygun en mantıklı model bence sedona 410 olacaktır. Sizin için 48 kadro uygun olur diye düşünüyorum. Tek sorun, sedona 410 bulmak biraz zor ama eğer bulabilirseniz bence kaçırmayın.

• Beğen
Tepkiler: Loneranger
O@Loneranger
Hocam selamlar;
Butceyi genisletirsen yada ikinci elde olur der isen ben pahalidan ucuza bir kac model onereyim.
Merida speeder
Giant escape air
Specialezed sirrius
Sedona 410
Mosso legarda msm v

@Hyrttn Fethiye likya 2 tezkere baksana. Orada merida Crossway vardı. Diye hatirliyorum

@Kaancan çok teşekkür ederim bir arkadaşımdan sedona 410 vermek isteyen buldum. Tertemiz kazasız. Onu satın alacağım. Başka bisiklete bakmak istemiyorum. Teşekkür ederim.

@mariokaldato

Tekrar merhaba abi, tüm önerdiğin bisikletlere baktım. Temiz ikinci el önerisi sıcak geldi. Arkadaşımın bulduğu bir sedona 410 var. Onu göstermek istiyorum sana. Onayın önemli benim için. İnstagram vesaire özelden iletişim adresi verebilir misin? Şimdiden tavsiye için çok sağol.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Loneranger
Buradan ozelden atabilirsin , instagramda da ayni isimle hesabim mevcud

• Beğen
Tepkiler: meren12
Iyi bayramlar herkese, Antalya'da yasiyorum, ara sira uzaklara gitmek genelde sehir ici ulasimi saglamak icin bisiklet bakiyorum. Yillarca kucuk bir dag bisikleti kullandim artik kullanilmaz hale geldi, bi tane alip uzun sure kullanayim diyorum. Arastirdim ihtiyaclarima uygun olan bisiklet sehir bisikleti. 183 boyundayim 78 kiloyum. 2000 tl civarinda, bir kere alip bir daha dusunmemelik bir sehir bisikleti onerir misiniz? fiyatta ufak oynamalar olabilir mesela 100 tl daha ver, o kadro daha iyi falan tarzinda. Tesekkurler simdiden ;)

Merhaba, sedona 410 52cm taksitli alacagim icin sifir bisiklet ariyorum. Nerden temin edebilirim bilgisi olan var mi?

@anilac
Aslibisiklet ile gorustum sadece 48 stokta var dediler. N11de bir iki saticida var guvenip alicam artik sanirim tekinden. Birde aklimi kurcalayan 48cm bir bayide denedim kucuk geldi bayagi, 183cm boyum 52 kadronunda kucuk gelme ihtimali var mi? Sitelerinde large bedenin hangi kadro boyuna denk geldigi belirtilmemis. 52kadro large beden midir? Bilgisi olan var mi?

@Hyrttn
Ben Nihat bisikletten aldım 52 kadro satıcıdan memnun kaldım çok iyilerdi bir konuşun isterseniz onlar ilede İstanbul'dan Samsun'a kargo geldi sorun olmadı hiç

@anilac
Sizin boyunuz ve ic bacak boyunuz kacti hocam?

@Hyrttn
Hocam iç bacak boyunu hiç ölçmedim ben boy 1.82 benim boyuma ideal ilk başka insan garipsiyor ama sonra alisiyorsun. Selesi rahat değil 410 unun ama

(link)

Linkte verdigim bisikletin fiyati neden bukadar uygun fiyatli olabilir?

@Hyrttn
Bana özelliklerine göre fiyatı normal geldi.

• Beğen
Tepkiler: flyinhawks
Sedonanin kendi sitesinde liste fiyati 3700 gozukuyor. 410 modeli daha dusuk olmasina ragmen piyasada 2000dolaylarinda satiliyor. Model yili eskiyse bundan dolayi olabilir mi bu 1700liralik fiyat farki?

(link)

Garibim Sedona ,kurtarın beni diye yalvarıyor gibi.O sele bağlantısı ne öyle:ssrtcbya:
340-ACERA-27-2174-430x430.jpg

Diğer konudaki mesaja da yazdım ama buraya linkini koyamadım. Bu bisiklet zaten en fazla 2.000 lira eder. Bisikletin bırak adının acera olmasını, 24 vites mi 27 vites mi olduğu bile belirsiz.

Bu şekilde pazarlama yapmak bana çok etik gelmiyor. Yurtdışı sitelerde bir bisiklet acera ise parçaların çoğu acera oluyor. Madem bazı parçalardan kısıp fiyat kıracaksın, niye böyle yapıp tüketicinin aklını karıştırıyorsun? Adına hiç bir şey deme o zaman. Haksız mıyım?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@Hyrttn
Sedona 340 amartisor lu olması lazım garip bir durum var bu işte yada bende. Modelide düşük.olabilir yada

Arkadaşlar Merhaba,

Yeni üyeyim, konu açmadım(açamadım) ama sanırım bu başlık aştında da tecrübeli arkadaşların yardımı olur.

2020 başı itibariyle Hollandaya yerleşiyoruz ailecek. Malumunuz olduğu üzere bisikletle yaşayan bir ülke ve ben ve eşim bisiklet kullanmayı seven kişileriz.

Bisiklet almak istiyoruz ancak buradan alıp mı götürmeli, yoksa oradan mı almalı emin değilim. Sonuçta ev eşyası taşınacağı için taşıyıcı firma bisikletleri de götürebilir.

Gördüğümüz kadarıyla orada kullanılan şehir bisikletleri TL bazında gayet pahallı ya geliyor.

Siz olsanız ne yapardınız?

Birde ben 196cm boyunda biriyim, kadro boyu 52cm varı, jantta 29 olmalı giibi. Tavsiyeniz olur mu?

Teşekkürler

Geri