Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

Sorularımıza cevap verecek tecrübeli arkadaşlar yok mu acaba yardıma ihtiyacımız var, sanırım forum da pek kimse yok 🤔

Scudo
Sorularımıza cevap verecek tecrübeli arkadaşlar yok mu acaba yardıma ihtiyacımız var, sanırım forum da pek kimse yok 🤔
Hocam grawel bisikletlere bakın derim. Carraro g2 veya peugeot gr14 işinizi görür. Hem tur , hem ufak tefek arazi ve hemde yolda devam edersiniz.
Sedona 410 da 48 kadro ve iyi durumda ise bana satarsınız. :koptum:

@Dolmoyan bikestore web sitesine girin mosso legarda 2124 mdm h modelinin 41 ve 46 kadro boyu olanına bakın bence . Bisikletlerde kadın erkek ayrımı var ama bu konunun pek önemli olmadıgını düşünüyorum . Bu işle ciddi ciddi ilgilenen hobi olarak ve profesyonel olarak ugrasanlar birbirlerinin benzeri bisikletler kullanıyorlar . Kadın erkek farketmeksizin ayni tür bisikletler kullanıyorlar . Neyse size bahsettigim bisiklete bi bakın esinizin boyu 160 165 felansa muhtemelen 46 olacaktır . Fiyat 2900 tl idi . Alın gitsin .
@Dolmoyan o bisiklet hem iyi dişli oranina sahip , iyi tırmanır . Hem de 14 kg nin altında alüminyumun kalitesini hissettiren bir bisiklet . Seri ilerler 10 15 km bana mısın demez .
@cemreyildiz karbona para verme , hele yarışcı degilsen ,gelirin elverişli degilse bu ülke sartlarinda hic para verme . Karbonun amacı farklı senin amacın farklı . Yarişlar milisaniyelerle kazanılır veya kaybedilir . Karbon bir bisiklet alayim dersen 15 bin tl den başliyor. Senin öncelikli amacın "bisiklet süreyim , aktivite yapayım , gezeyim yorulayim yiyeyim iceyim dogada yalniz kalayim sessizlik dinleyeyim manzara izleyeyim birseylerin tadını alayım " olmalı . Bu yüzden sen alüminyum almalısın . Ben sana 2. El tavsiye ediyorum gir sahibindene ikinci el sıfir alısveris>spor>bisiklet>sehir tur bisikleti yap sonra filtreden model yılı 2020 jant boyu 28 kadro türü alüminyum felan bunları işaretle . Düşükten yüksege sırala . Model yılını 2020 yaptıgın icin tüm garantisi devam eden 2.el bisikletler karsina cikacaktır .temiz bisikletlerle karsilaşma ihtimalin yüksek .begendigini al ordan
@oesen köy yollarına giriyorsan tadını çıkarmalısın , etrafını izlemelisin . Hızli gitmezsen kolların agrımaz ve bence de gitmemelisin . Senin yerinde olsam yeni bisiklet almazdım sedona 410 ile devam ederdim . Ha illa birseyler alacam diyorsan giant roam serisine bakabilirsin sıfır .
@MrKaptanReisTR lastigi sök jantın iç enini bir cetvelle ölç . Onu 1,4 ile carp . Mesela jantınızın ic eni 21 cm ise takabilecegin en ince lastik 30mm tabi belli kalite standartlarindan dolayı belli kalınliklar neredeyse hic üretilmez bu iş standartlaşmiştır . O yüzden siz de 32 mm takarsınız . 30 mm lastik de vardir ama standart en ince kalinlik 32 oldugu icin onu almalisiniz . Düşük yuvarlanma direnci ve patlamaya dayanıklılık felan özellikleri bulunur ama 30 da mm de bunu bulamazsınız .
@barankaya26 kadro boyu size uygunsa eger corelli goat 1.0 , bisan trx8400 8500 8600 , carraro sportive serisi kron tx150 , mosso legarda serilerinin hepsine bakın . Ben fikrimi belirteyim . Corelli goat 1.0 bir gravel . Ve 11 kg agirliga sahip . Ön catalinda bile bagaj deligi var ( genelde bu fiyata hic bi bisiklette yoktur .) Arka catalda bagaj deligi var . Mekanik diskli bu bisikleti iki tanidigim aldı birinde frenler iyi degildi digerinde iyidi tamamen şans işi . 52 kadro en kücük boyu .

Bisan trx serisi düz maşa hidrolik disk 13kg altinda sadece arka bagaj deligi var Önde yok ama ben kelepceli ön bagaj kullanirim benim icin sorun yok diyorsan sana kalmiş . Bisiklet cok güzel .

Carraro sportive serisi düz maşali olanlar cok güzel ama carrarolar biraz agir .mesela diger markalar 13 kg civarinda oluyorken carraro 14 e yakin oluyor . Ön ve arka catalda bagaj delikleri var .

Kron alacaksan tx150den asagi alma . Cünkü uzun yola tx100 felan dayanmaz .kilitli Amortisörlü bi bisiklet . Her ne kadar bi suntour olmasa da ihtiyacın oldugunda sana bir konfor verecektir . İhtiyacin olmadiginda kilitleyip uzun yol yaparsın . Peki amortisörlü olmasina ragmen niye öneriyorum ? Çünkü fiyatı iyi arkadaşlar . Kronun hakkını yememek lazim . Arka catalda bagaj deligi var.

Mosso legarda serisi

Düz masa olani var amortisörlü olanı var
Düz masalilar gercekten cok hafif 13 kg seviyesine ulaşmislar . Amortisörlüler ise 14 e yakın. Kilitli amortisör kullaniyor . Stok sorunu var

Giant escape r3
Fiyat 3800 tl 11,5 kg tur bisikleti . Sadece arka catalda bagaj deligi var . Süper ötesi bir bisiklet . Giant kalitesi tartışılmaz . Bu bisikletin tek dezavantaji orta park ayagi icin kadroda delik yok .tur bisikletinde ayak deligi olmazsa sıkıntı. Ben bisikletin orjinalinde olmayan bir parcayi bisiklete takmayacagim icin almam ama benim öyle bi takıntım yok arka park ayagi takarim diyen olursa düşübelir .
Yukarida bir arkadaş sonucta tur bisikleti bu hafifligin pek bi önemi yok gibisinden birseyler söylemiş .evet arkadaşlar şöyle söyleyelim ki turculugun dinamigi farklıdır . Sonucta bir yariş bisikleti degil bu tur bisikleti . Tur bisikleti ile tur atılır gezilir önemli olan bisikletin hafifligi degil her zemine uyum saglamasi , komponentlerin saglam olmasi , sizin gönül rahatligiyla gezmeniz tozmaniz mutlu olmanız önemlidir.bagaj deligi ve benzeri özellikleriyle önemli olan sizin tüm ihtiyaclarinıza cevap vermesidir .o yüzden tabiki de kiyas edeceksiniz hafiflik dahil tüm özellikleri degerlendirip en iyi bisikleti alacaksıniz ama böyle seyleri cok kafaya takmamak lazim . 40 kg amortisörlü bisikletlerle dünya turu yapan insanlar var . Yani acikcasi tabi ki de hafiflik , serilik icin düz masa ve benzeri detaylar önemli ama onlardan daha önemlisi kondisyonumuzun iyi olmasi .eger ki sizin dediginiz gibi olsaydi 40 kg lik yüklü amortisörlü bisikletlerle dünya turu yapılamaması lazimdi .

Kron carraro corelli giant bisan bunlar hepsi kendini kanıtlamiş markalar . Gönül rahatlıgiyla alisveris yapabilirsiniz . Sadece tek dikkat etmeniz gereken şu : kendinize yetecek dayanacak bir bisiklet alın ki sonra sorunlarla ugraşmayın . Bisikletin her parcası 100tl . O yüzden bakın mesela tx150 isinizi gorüyor mu ? Eger ki görmüyorsa tx300 bakin isinizi görüyor mu ? Evet mi deyin ki tamam tx300 bi kenarda dursun gidin diger markalara da ayni sekilde yaklasin kiyaslayin eleyin stok durumunu arastirin sahibinden arastirin alin . Uzun yazdim sevgiler selamlar 🖐

Son düzenleme:
@Siyahkalem382 detaylı açıklamanız için gerçekten çok teşekkür ederim. Forumda sıklıkla dalga geçme, laf sokma gibi nezaketten uzak cevaplarla karşılaşıyorum. Böyle detaylıca ve güzel bir üslupla açıklamanız beni çok sevindirdi.

Mosso lagerda 2124 modeline baktım. Gerçekten iyi bir seçenek gibi duruyor. Peki biraz daha paraya kıyıp Giant Escape R3 e ne dersiniz? Tur bisikletlerinin aksamları hakkında çok bilgim yok. Giant ın donanımı Lagerdadan daha iyi mi?

ben triban rc100 e biniyorum. Günlük 20-30 km performanslı sürüşler yapıyorum. Fırsat olursa Bisan Grand Tour 105 almak istiyorum. (Fikrinizi almak isterim) Eşime ise tur bisikleti alıp haftasonları 15-20 km yavaş tempoda köy yolları, asfalt yollar vs. yavaş yavaş alıştırmak istiyorum. Eşimin boyu 1.67. Giant için kadro boyu tavsiyenizi de almak isterim. Ek olarak, aşırı bozuk yollara girmek gibi bir durumumuz olmayacak. Bu yüzden düz maşa olması daha avantajlı olur sanırım. Arada bende binerim diye düşünüyorum 😄

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@ModernOblomov teşekkür ederim ama internet sayfalarındaki bilgiler bazen yanlış olabiliyor veya bisikletten bisiklete göre değişebiliyor. O yüzden kullananlardan bilgi almak en doğrusu diye düşünüyorum

• Beğen
@Dolmoyan şimdi şöyle diyelim .benin fikirlerim sizin fikrinizden farklı olabilir o yüzden geniş bakmak lazım biraz uzun yazıyorum .

Ben bir ürünü herzaman kendi orjinal çercevesinde kullanmayı severim yani bir sirket bisikletin üzerine bagaj deligi eklememişse eger demek ki bu bisikletin yüklü bagaj taşimasını uygun görmemişlerdir , kullanım kapsamına öyle birsey eklememişlerdir . Ben de gidip ekstradan sele borusuna ve arka bacaga kelepce ile baglanan bagajlardan kullanmam mesela .

Bu örnekten hareketle eger mosso ve giant arasinda kalsaydım giderdim mosso alırdım. Çünkü orta kriko deligi var . Gidip giant alıp xlc gibi markaların arka catala monte edilen " bisiklet üretilirken kullanilması desteklenmemiş" bir parçayi kullanmazdım. Siz ve başka insanlar farklı düşünebilirler ," ben böyle seyleri kafaya takmam ,giant alır geçerim" diyebilirler . A

Mossoyu alırken hem gianta kıyasla 1000 tl param cebimde kalmiş onlarla da cok güzel ekipmanlar almiş olurdum .
Ayrica yukarıda bahsettigim gibi turculugun dinamikleri farklıdır .önemli olan bisikletin hafif olmasi cok hızlı olması degildir , yeri gelir günde 10 saat oturdugunuz o bisikletin size konforlu birseyler sunması seri ve sorunsuz olması önemlidir . Bir yol bisikleti performansı aramak yanliş olur . Kaldı ki seviye olarak giant ve mosso birbirinden cok farklı ürün üretmemişler kısacası iş kondisyonda bitiyor . ☺️ Tabi ki giant rakipsiz bir marka kadrolari pahalı donanimlari ucuz . Mosso kadrosu ucuz donanimı pahalı . Mossonun donanımı gianta göre süper ötesi ama giant tartişmasız iyidir .

Ben olsam ufak tefek bu orjinallik destekleme konularina önem verdigim icin giant almazdim .mosso alırdim .

Şu bisana gelince ben baktım . Bisiklet gayet güzel ben begendim . Triban bisikletinize de baktim 32 mm lastik varmiş .triban bisikletiniz bi yol bisikleti degilde bi gravel gibi birsey bagaj delikleri olsun lastikleri olsun gayet heryere gitmeye hazır . Onu köy ilce turları baraj kanyon dogal güzellik turları icin kullanirsınız . Bir sonra ki alacaginiz bisiklet yol olucak sanırım . Onu da uzun turlarda kullanirsınız . Rotaya göre asfaltın kaymak gibi oldugu yerlerde yol kullanirsiniz . ( Özellikle sehirlerarasi ) .

Sonuc olarak bisan güzel bi bisiklet üretmiş agirligi da cok iyi . Bazi benim bilmedigim detaylar var . Mesela hangi alüminyumdan üretildigi , kadro acilari felan sürüşü nasıl etkiler bunu tam bilemiyorumn. Bir de diger markalarla kiyas etmek degerlendirme sonucu secmek lazim .

Son düzenleme:
Merhaba eşim ile birlikte kullanmak için MOSSO LEGARDA 2121 MDM V modelini düşünüyorum, tavsiye edermisiniz , hafif olması açısından amortisörlü modelini tercih etmedim,amortisörlü olanınımı almalıyız, bu bisiklet ile en fazla kaç km. yol yapabilirim, birde kadro boyu olarak hangisini alalım, eşim 1,63 ben 1,76 daha önce bianchi discovery vardı o 46cm di. yine 46cm. alsak benim açımdan sakınca olurmu, yani 46cm. olanı alsak ben seleyi yükselterek kullansam yeterli olurmu.
Başka bir model tavsiye edermisiniz.

@Yasin ÇİĞ tavsiye ederim ama stok sorunu var . denk gelirsen kaçırma .amortisörsüz dogru tercih olur 👍🏻. 46 cm alırsanız esinize tam olur ama size küçük gelir . İstediginiz zaman seleyi yükseltip kullanabilirsiniz ama çokta mecbur kalmadıkça o bisiklet üzerinde 2 3 5 saat zaman gecirmeyin bel ağrılarınız başlar .yani 46 cm alirsanız onu esinizin bisikleti olarak görüp mümkün mertebe siz az sürmelisiniz .51 cm alirsaniz size uygun olur ama eşinizi bisiklete alistiramayacaksınızdır cünkü selesini indirip kullanmakta ona yeterli gelmeyecektir .fazla yoracaktır onu . Bu bisiklete düzenli bakım yapmakla günde 200 250 km bile yapabilirsiniz. Sadece sehir icinde kullanacaksanız katlanır tavsiye ederim ama biz biraz alisinca km devirmek istiyoruz köy ilce yollarina düseriz kamp bile atariz diyosaniz tur sehir trekking bisikleti almaniz daha dogru olur . Yukarıda bir yazı paylaştım bazı tavsiyelerim orada bi göz atın isterseniz .

• Beğen
Tepkiler: Dolmoyan
Hocam grawel bisikletlere bakın derim. Carraro g2 veya peugeot gr14 işinizi görür. Hem tur , hem ufak tefek arazi ve hemde yolda devam edersiniz.
Sedona 410 da 48 kadro ve iyi durumda ise bana satarsınız. :koptum:
Merhabalar tavsiye için teşekkür ederim baktım onlarda düz maşa eğer düz maşa tercih edeceksem elimdeki makinanın parçalarını yükseltmem daha iyi olur diye düşünüyorum hafiflik olarak memnun olduğum ve temiz kullandığım bir bisiklet, 48 kadro fakat ben bisiklet satmam ki hocam maneviyat boyutu bende farklı teşekkürler :)
@Siyahkalem382 Teşekkür ederim tavsiyelerini dikkate alacağım, iyi bir tur bisikleti için sedona ile devam etmek için iyi bir vites fren sistemine ve en önemlisi seleye ihtiyacım var ayrıma jantlar da değiştirilmeli bunlar için tavsiyede bulunabilir misin veya tavsiyede bulunacak arkadaşlar var mı teşekkürler

• Beğen
Merhaba , ben de işe bisiklet ile gidip gelmek istiyorum. Pandemi nedeniyle iyice şiştim ve bir şeyler yapmam gerekiyor. Bana ev-iş , iş-ev toplam 15 km günlük yapacağım rahat konforlu bir bisiklet modeli önerebilir misiniz? bütçem 3.500 - 4.000 max şeklinde dir. Aksesuar vs için ek olarak bütçe oluşturabilirim. Özellikle sele de bakacağım (konforuma aşırı düşkünüm) . Katlanabilir bisiklet önerir misiniz? Ofiste dışarıda bırakamam bisikleti . Katlanabilir işime gelir hem ofisin içine koyabilirim hem de eve çıkarabilirim . Ama dediğim gibi önceliğim konfor. Bu arada 100 kiloyum . Hayatıma biraz hareket katmanın zamanı geldi :harika:

Son düzenleme:
@Bamitsu katlanabilir bisiklet sizin icin süper çözüm olur . Diger tür tur bisikletlerine ayni zamanda sehir hibrit bisikleti deniyor olsada aslında ben onları trekking, tur bisikleti olarak degerlendiriyorum ve uzun turda bisikletinizin güvenlik sorunu olmaz zaten . Güvenlik sorunu sehirin icinde olur ee buna karşilikta katlanabilir bisiklet harikadır . Onu katlayarak bir esya hükmüne getirir markete camiye avm ye heryere girersiniz . Alacağıniz bisiklet alüminyum olsun . Sele konusuna gelince cok düşkünlügünüzden anladıgim kadariyla bisikletin üzerinde gelecek seleyi hertürlü degişeceksiniz brooks marka 500 700 tl lik seleler var . Onlardan takın . Bir de dişli oranlarina dikkat edin yani aynakolun (kranset , öndişli) en küçük dişlisi ile arkada ki dişlinin (rublenin) en büyük dişlisini birbirine bölün . Cıkacak olan sonuç 1 den küçük olursa yokuşlarda rahat pedallarsinız .

Mesela aynakolun kücük dişlisi 36
Rublenin büyük dişlisi 28 . 36÷28= 1,28 .

1 ve üzeri oranlara sahip bir bisikleti satin almak ,yeni bisiklet alan kondisyonu olmayan insanlar icin yokuşlarda intihar olur . Bu yüzden yeni bisiklet alacaksaniz her zaman dişli oraninin 1 ve altında olmasina dikkat etmelisiniz . Bu dişli oranlari markanın web sitesinde yazar . Girip kendiniz hesaplarsiniz .

@oesen
Jant cemberi alacaksaniz model tavsiyesinde bulunamam ama ne kadar hafif olursa o kadar iyi olur . . 30 42 mm lastik aralıgıni desteklemelidir .cift kat alüminyum olmalıdir ve göbeginize uyumlu olmalidir .yani 32 delik kullaniyorsaniz yine 32 delikli almalisiniz . 36 delikli kullaniyorsaniz yine 36 delikli almalisiniz .

• Beğen
Tepkiler: Bamitsu
@Bamitsu katlanabilir bisiklet sizin icin süper çözüm olur . Diger tür tur bisikletlerine ayni zamanda sehir hibrit bisikleti deniyor olsada aslında ben onları trekking, tur bisikleti olarak degerlendiriyorum ve uzun turda bisikletinizin güvenlik sorunu olmaz zaten . Güvenlik sorunu sehirin icinde olur ee buna karşilikta katlanabilir bisiklet harikadır . Onu katlayarak bir esya hükmüne getirir markete camiye avm ye heryere girersiniz . Alacağıniz bisiklet alüminyum olsun . Sele konusuna gelince cok düşkünlügünüzden anladıgim kadariyla bisikletin üzerinde gelecek seleyi hertürlü degişeceksiniz brooks marka 500 700 tl lik seleler var . Onlardan takın . Bir de dişli oranlarina dikkat edin yani aynakolun (kranset , öndişli) en küçük dişlisi ile arkada ki dişlinin (rublenin) en büyük dişlisini birbirine bölün . Cıkacak olan sonuç 1 den küçük olursa yokuşlarda rahat pedallarsinız .

Mesela aynakolun kücük dişlisi 36
Rublenin büyük dişlisi 28 . 36÷28= 1,28 .

1 ve üzeri oranlara sahip bir bisikleti satin almak ,yeni bisiklet alan kondisyonu olmayan insanlar icin yokuşlarda intihar olur . Bu yüzden yeni bisiklet alacaksaniz her zaman dişli oraninin 1 ve altında olmasina dikkat etmelisiniz . Bu dişli oranlari markanın web sitesinde yazar . Girip kendiniz hesaplarsiniz .

@oesen
Jant cemberi alacaksaniz model tavsiyesinde bulunamam ama ne kadar hafif olursa o kadar iyi olur . . 30 42 mm lastik aralıgıni desteklemelidir .cift kat alüminyum olmalıdir ve göbeginize uyumlu olmalidir .yani 32 delik kullaniyorsaniz yine 32 delikli almalisiniz . 36 delikli kullaniyorsaniz yine 36 delikli almalisiniz .
Teşekkür ederim güzel açıklama olmuş. Bisiklet markaları hakkında bilgim olmadığı için önerebileceğiniz markalar da varsa benim için iyi olur.

Yeni çıkan modellere bakıyorumda hep çoluk çocuk bisiklettleri ya.. rockshox Veya Fox maşali.. xtli veya sram setli bisiklet nerede acaba ? niye getirmiyorlar bizim ülkeye zorla toplama yapmak durumunda bırakıyorlar bizi

• Beğen
Tepkiler: Kadir İLBAY
@Dolmoyan hocam kadin erkek ayrimi mevcut. Ust boru erkek bisikletlerine gore daha alcak geliyor.
Duz yolda belirttiginiz mesafe sinirlarinda kalin lastikli bir dag bisikleti surseniz dahil hic yorulmazsiniz. Bisiklet sürerken yokus cikmak kisiyi cok yordugu icin rublenin (arka disli) oranlarina iyi bakin derim. Belirttiginiz fiyat bandinda en buyuk disli 32-34 olarak degisir buyuk ihtimalle bu da kisiyi cok yormayacak anlamina gelir. Arka disli ne kadar buyukse o kadar iyidir.
Benim kisisel tavsiyem mosso legarda 2124 olur. Eger dag bisikleti almasaydim legarda alacaktim. Bana gore fiyat performans bisikleti.

Eksta olarak: Pek bilginiz olmadiginizi soylediginiz icin soyleme geregi duydum. Eger bilmiyorsaniz dogru vites kullanimini ogrenmenizi tavsiye ederim. Hem bisikletiniz icin hem de surerken daha az yorulmaniza yardimci olur.

Merhabalar. Yakın bir arkadaşıma bisiklet bakıyoruz. Bana rica etti bulmam için. Maksimum bütçe 2 dedi ama biraz zorlaması gerekecek baktığım kadarıyla.

Bulduğum modeller.

Kron TX100 21 vites V

Mosso Legarda 2121 V

Carraro Sportive 220 21 V

Fiyat olarak sadece Kron için yakın bir tanıdıktan 2200 e yardımcı olabilirim yanıtını aldım. Diğerleri büyük ihtimalle liste fiyatı olacak.

Bir de ben farklı şehirden alıcam arkadaş binip deneyemeyecek. Boyu 170 cm. 46-48 cm gibi bir kadro uygun olur diye düşünüyorum. Genelde kullanım amacı işe gidip gelmek arabayı biraz geri plana bırakıp hareket etmek.

Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Merhabalar. Yakın bir arkadaşıma bisiklet bakıyoruz. Bana rica etti bulmam için. Maksimum bütçe 2 dedi ama biraz zorlaması gerekecek baktığım kadarıyla.

Bulduğum modeller.

Kron TX100 21 vites V

Mosso Legarda 2121 V

Carraro Sportive 220 21 V

Fiyat olarak sadece Kron için yakın bir tanıdıktan 2200 e yardımcı olabilirim yanıtını aldım. Diğerleri büyük ihtimalle liste fiyatı olacak.

Bir de ben farklı şehirden alıcam arkadaş binip deneyemeyecek. Boyu 170 cm. 46-48 cm gibi bir kadro uygun olur diye düşünüyorum. Genelde kullanım amacı işe gidip gelmek arabayı biraz geri plana bırakıp hareket etmek.

Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Öncelikle selamlar. 2000 tl ye sıfır bisiklet imkansız . İkinci ellere yönelmeniz daha mantıklı. Misal buldunuz bir şekilde. İnanın en iyi ihtimalle , o bisikletin fiyatı kadar daha masraf yapacaksınız kullandığınız süre boyunca.

Bu fiyat bandında olan bisiklet amortisörleri hiç bir işe yaramadığı gibi , extra ağırlıkları ile size ( arkadaşınıza ) külfet olacaklar.

Araştırmalarınızı sabit, düz maşalı bisikletlerde yoğunlaştırın. Bulduğunuz seçenekler arasından tekrar yardımcı olmaya çalışalım.

Öncelikle selamlar. 2000 tl ye sıfır bisiklet imkansız . İkinci ellere yönelmeniz daha mantıklı. Misal buldunuz bir şekilde. İnanın en iyi ihtimalle , o bisikletin fiyatı kadar daha masraf yapacaksınız kullandığınız süre boyunca.

Bu fiyat bandında olan bisiklet amortisörleri hiç bir işe yaramadığı gibi , extra ağırlıkları ile size ( arkadaşınıza ) külfet olacaklar.

Araştırmalarınızı sabit, düz maşalı bisikletlerde yoğunlaştırın. Bulduğunuz seçenekler arasından tekrar yardımcı olmaya çalışalım.

Evet fiyatlar öyle gösteriyor. Geçen sene daha uygun bir zamanmış bisiklet almak için bu sene fiyat farkları çok fazla.

İkinci ele memleketim ve çalıştığım ilden bakıyorum sadece, görüp elden teslim almak için. Eskisi kadar güvenim yok 5 yıl önce desen gözüm kapalı çok para gönderip ürün almışlığım var. Ya ben değiştim ya dünya. Gerçi ben yine de fikir olsun diye bütün illere göz attım 2 sene önce alınmış bisiklete sıfır liste fiyatının üzerinde yazılmış bisiklet bile gördüm. Hayır donanım yükseltmiş desem o da değil. Bir çok ilan da bu şekilde git sıfır al daha iyi dedirtiyor.

Amortisör konusunda benim kullandığım bisiklette sr suntour var ben olmasından şikayetçi değilim bozuk zeminde işimi görüyor tabi zoom filan nasıldır bilmiyorum. Sadece düz asfalt olarak düşünmek istemedim parke taş ve stabilize yolda da kullanabilmeli bisikleti. Yorumunuz için teşekkürler.

Evet fiyatlar öyle gösteriyor. Geçen sene daha uygun bir zamanmış bisiklet almak için bu sene fiyat farkları çok fazla.

İkinci ele memleketim ve çalıştığım ilden bakıyorum sadece, görüp elden teslim almak için. Eskisi kadar güvenim yok 5 yıl önce desen gözüm kapalı çok para gönderip ürün almışlığım var. Ya ben değiştim ya dünya. Gerçi ben yine de fikir olsun diye bütün illere göz attım 2 sene önce alınmış bisiklete sıfır liste fiyatının üzerinde yazılmış bisiklet bile gördüm. Hayır donanım yükseltmiş desem o da değil. Bir çok ilan da bu şekilde git sıfır al daha iyi dedirtiyor.

Amortisör konusunda benim kullandığım bisiklette sr suntour var ben olmasından şikayetçi değilim bozuk zeminde işimi görüyor tabi zoom filan nasıldır bilmiyorum. Sadece düz asfalt olarak düşünmek istemedim parke taş ve stabilize yolda da kullanabilmeli bisikleti. Yorumunuz için teşekkürler.

Katlanır al gec ya takma kafaya . Adamın amacı trekking değilmiş zaten . Boşuna kadar para vermesin . 2.el bi tane katlanır bulun alın gitsin .

Merhabalar.Bütçem kısıtlı olduğu için 2.el Bianchi Touring 340 buldum.Fiyatı 1000tl.Önerir misiniz?

(link)

Geri