Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir-Tur bisikleti seçimi (800-900 TL arası)[28 jant, V fren]

Teşekkürler umarım iyi bir indirim yakalarsın. @erdal dinçer
Size de iyi sürüşler dilerim @artvandaley

@crowley Bu indirim GG' da 2 günlükmüş bu gün baktım. Bu indiirm olmadan 990'a sadece maximum karta 50 TL chip para ile alabilirsiniz ama çok cazip olmuyor. özelden link attım.

• Beğen
Tepkiler: Atesböcegi
Scudo
Merhabalar, forumda yeni olduğum için konu açamıyorum. Bütçe 1150 max. dağ bisikleti alacağım bu konuda yeniyim tavsiye de bulunabilir misiniz ? Satıcıların kandırmasını istemiyorum :)

Merhaba,
Foruma yeni katıldığım için konu açamıyorum. Açıkçası yanlış yerde olmadığımı da umuyorum. Aşırı kilolu biriyim ve egzersiz olarak birkaç yıl öncesine kadar severek yaptığım bisiklete binme sporunu seçmeyi düşünüyorum. Tabi uygun boyutlarda bana sorun çıkarmayacak bir bisiklet bulabilirsem. Çeşitli sebeplerden ötürü 4,5 yılda 50kg. civarında bir kilo aldım. Şu an 180kilo ve 1,82 cm boydayım. (2011 'e kadar yarış bisikleti kullanıyordum. o zamandan sonra ise bisiklet misafir olarak duruyor malesef binemiyorum. :( Doktor kontrolünde diyet ve egzersizi birlikte yürütmek için bisiklet arıyorum. Yurt dışında bir iki firma buldum 200-250 kg. binici ağırlığına göre üretilen. Ancak buralarda bulabilirsem daha memnun olacağım. neticede internetten vereceğim siparişte karşıma ne çıkacağını beklemektense gidip görmeyi daha garanti görüyorum. Sizden ricam bu tür bir yükle güvenlik sorunu çıkarmayacak bir marka , model ya da tedarik edebilecek güvenilir bir mağaza varsa bilginiz dahilinde bana tavsiye etmeniz.
cevap verebilecek arkadaşların paylaşımını merakla bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

merhabalar bugün 900 tl ye salcano city sport 30 aldım bu bisiklet hakkında fikriniz nedir saygılarımla

@suatipek

Bisikletinizi güle güle kullanın hayırlı olsun.

bende Carraro 224 ve salcano city sport 30 arasında kararsızım.

Sizin ilk izleniminiz nasıl salcano city sport 30 da

@crowley çok teşekkür ederim saolun şöyle söylim carraro 227 bakıyordum biri daha geldi benden tecrübeli ve bilgili olduğu belliydi adam iyi araştırıp gelmiş, bana disk frenli alma dedi sorun çıkarırsa can sıkar. kendisi bianchi ve salcano city sport 30 arasında kalmış baktı etti denedi salcano aldı bende adamın bilgi ve tecrübesinden etkilendim aynısını aldım ikimizde 900 tl verdik. 12 km yol geldim sürerken zevk aldım hızı da iyi yorunlları da gördükten sonra pişman olmadım yalnız şuan boynum ağrıyor:)

2 gün önce şehir bisikleti olan mosso legarda 1421 28 jant modelini aldım ,sorunusuz akıcı gidiyoruz tek sıkıntı koltuğun biraz sert olması onu değişirsem tamamdır bu arada ürün etikette 870 nakitte 825 tl olarak aldım

@suatipek

bende disk li istemiyorum zaten v olsun diye düşünüyorum okuduklarıma göre :D
bende salcano alacağım gibi :D
fakat carraro 224 gözüme bayram ettiriyor :D

bu arada boyunuz kaç hangi kadro boyunu aldınız ?

@crowley boyum 1.75..18" kadro aldım estetik olarak carraro daha mı iyi bilmiyorum çünkü adam gerçekten beni etkiledi :))

@suatipek

benimde 173 aynı olur o zaman :D

böle uzattıkça işin içinden çıkılmıyor vallahi gidip alacağım bende biran önce :D

(link)

@crowley :) aynen çok düşünmeyin vicdan ve aklınızın sesini dinleyin bisikletinize kavuşun:) size 17" olabilir deneyin bi

Carraro da salcano da o seviyede aşağı yukarı aynı bisikletler, hangisini alsanız sizi mutlu eder, çok düşünmeyin, alın gitsin :)

@ahmetcan05 Size de hayırlı olsun Daha önceden yer probleminden dolayı 20" lik katlanır bisiklet kullanıyordum. 28" Carraro sportive 224 Gerçekten yormuyor, hemen Perşembe akşamı Küçükçekmece PAB gurubuyla yaklaşık 60-70km lik tura katıldım. Çok keyifli bir turdu. Ama sele çok rahatsız ediciydi. Kesinlikle sele değiştirilmeli yada JEL takviyeli kılıf alınmalı. Benim bacak arası, 10-15km den sonra fena halde uyuşmaya başlamıştı :) Bisikletimi Carraronun web sitesinde yazan küçükçekmecede "ersin motor" diye biyerde kurdurdum. Orta yaşı geçkin bir amca kurdu. Fakat ince ayarları ile pek ilgilenmedi. Daha sonradan ben ince vites ayarları ile biraz uğraştım. Bu tür kargo ile bisiklet aldığınızda ayrıca montajdan sonra tekerlekleri hızlıca çevirip akort-yamukluk olup olmadığını da muhakkak kontrol edin. Ve bisikletle beraber gelen garanti belgenizi de onaylatmayı unutmayın. Birde amca 6 ay sonra ücretli bakıma var ona gel dedi. Bende içimden saol ben hallederim dedim :) neyse. İnternette herşey var arkadaşlar en güzeli kendinizin yaptığı iştir. @crowley Bisiklet resimlerini nasipse Akşama atacağım..

Merhaba arkadaşlar..Yeniyim ve konu açamıyorum ben de, kusura bakmayın burada yazdığım için..Çocukluğumdan beri bisiklet binmeye merakım olmasına rağmen bisikleti hayatıma aktif olarak katmaya yeni yeni karar verdim..Bu foruma katılmadan önce MTB almaya kesin kararlıydım ama şehir içinde kullanım için çok eziyet verici olduğunu sayenizde öğrendim..Neden eziyet verici olduğu konusundaki görüşlerinizi de çok mantıklı buldum..Bu yüzden MTB den vazgeçtim..Şehir-Tur bisikletine yöneldim..Ama birkaç sorum var cevap verirseniz memnun olurum. Şehir içi bisikletlerinin arazi performansları nasıldır? Yani tamam dağa çıkmıyoruz, şehirdeyiz ama bozuk engebeli taşlı topraklı yollara da gireceğiz elbet..Alacağım şehir bisikleti ile sorun yaşar mıyım? 1 haftadır bakınıyorum ve bazı modeller hoşuma gitti..Yani tamam rahatlık ve konfor çok önemli ama estetik de çok önemli benim için..Bütçem 1000 tl civarı..Bianchi Touring serisi, ya da Carraro Sportive serisi hoşuma gidiyor ama estetik olarak tabi..Sürüş konforları, sorun çıkarıp çıkarmamaları konusu, fren ve vites sistemleri nasıl bilmiyorum..Eminim bu durumda benim gibi olan çok kişi vardır..Cevap verirseniz çok sevineceğim..

Merhabalar, ben de konu açamıyorum fakat bugun eski dağ bisikletimle bisikletçilere uğradım. Hoşuma giden bisikletleri ve fiyatlarını yazayım, aklınızda bir şeyler oluşabilir.

Yer İzmir Çankaya, en büyük bisikletçi( bisiklet sunan bisikletçi) ;
Mosso Matador : Full Acera set 1300 TL nakit,
Carraro Sportive 227 : Arka değiştirici Deore 1300 TL nakit. İkisi de disk frenli maalesef, v frenli istiyorum dedim ancak ısrarla bunları önerdiler.

Geri