Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

Scudo
1000 1750 TL bandında şehir bisikleti tavsiye edebilir misiniz v fren sistemli olmasını istiyorum.

merida veya trek den şaşmıcaksın ikiside çok iyi markalar. bende merida secultra 903 var. yurtdısında yasadıgım ıcın burdan aldım cok ucuza :) trek madone ler seriside cok başarılı.

Ben Cube kullanıyorum. Üzerinde DT SWISS var. Lastik tamir ederken çizilmesin diye ecel terleri döküyorum. ;)

Dolayısıyla bugün oğluma günlük kullanabileceği akıcı ve kaliteli bulduğum 310 modelini aldık.
Tam bir fiyat performans canavarı:
Hemde kaset 11/34 , maşa kilitlenebiliyor.
Cube a daha önce çok para vermişim.
Evet SEDONA:

Çok hafif bir bisiklet. :)

(link)

@xeqepex bende crosway merıda vardı sattım tank gıbı resmen kışın kötü yollarda ıyı ama normal kullanımda berbat ötesiydı

@xeqepex

Çok doğru hatta fazla doğru. Şöyle ki
12 küsur kg lık Cube da ;
Pedal yok
Çamurluk yok
Bagaj yok
Ayak bile yok!

Bunları takınca 15 küsur kg oldu zaten. SEDONA 310 ile aynı donanım ve aynı ağırlık oldu. Umarım anlatabildim?

Unutmadan Sedona da arkada pilli büyük led reflektör var. O da 200-300 gr çeker.
Kandırılmayalım:)

@Revolutions Oncelikle hayirli ugurlu olsun. Bende 227 alma arifesindeyim. Eger bisikleti kullanma sansiniz olduysa bu sure zarfinda ve daha detayli yazabilirseniz cok memnun olurum. Ayrica fiyat olarak ne kadar aldiniz bisikletinizi?

1000 1750 TL bandında v fren sistemli şehir bisikleti tavsiye edebilir misiniz

Sedona carraro mosso salcona kron bianci modellerine bak

@saadvakkas Mosso legarda 1821 düz maşa. 1000-1100 TL arası alıp, bütçenin kalanıyla da ufak tefek eksiklerini tamamlarsın.

Bisiklete yeni başlayacağım 1000tl sınırım var sizce ne almalıyım kron tx 100 mü yoksa corelli trivor 5.0 mı

Kron tx 100 mü yoksa corelli trivor 5.0 mı

Geri