Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

-Sıfır düşünülüyorsa- 1000-1500 TL bütçe için, V fren, sabit maşalı hybrid-şehir bisikleti önerisi.

Öncelikle bu: (link)

Sonra bu: (link)

Bu da düşünülebilir: (link)

Scudo
Cahilliğimi mazur görün ama ben şehir bisikleti almaya heveslenmiştim ama onlarda sanırım 28 janttan başlıyormuş böyle olunca 9 yaşındaaki oğlum kullanamayacak bu yüzden dağ bisikleti almaya karar verdim başlangıç olarak nasıl tavsiyelerinizi bekliyorum. şimdi de dağ bisikleti kısmını incelemeye başladım.

Merhaba,
1000-1500 fiyat bandında başlangıç olarak bisiklet arıyorum. Nerdeyse hep asfaltta kulanacağım. Boyum 1.80 kilom ise 88. Sizce hangisini tercih etmeliyim veya bu fiyat bandında başka bir öneriniz var ise? Okul ev arası yol genellikle düz ama arada Bahçelievler'den Silivri'ye gitmeyi düşünüyorum. E5'te yokuş var biraz, o yokuşlarda beni pek fazla zorlamassa fena olmaz. Avrupa yakasındaki şehiriçi turlara katılmayı da düşünüyorum. Salcano'da bu fiyatlarda iyi bisikletler var ama neden ucuz anlayamadım.
(link)
(link)
(link)

@SonSelim
+1 aynen direk mosso legarda al dostum

@egeozay
Sedona 410 lokum gibidir

@mariokaldato 2015'de güzelmiş baya da 2018'de bozdular diyorlar abim, yorumun nedir?

@egeozay
Cok detayli bilgim yok abicim ama yenilendikce kalite duser; Bu kapitalizmin en dogal surecidir. Bak bu makina 96 model ama firtina gbi hala masallah
2018-05-20_19-58-41_HDR.jpg

Sedona 410, 2015'in en çok satılan modelleri arasında. Fakat döviz kurundan dolayı değişiklikler var, kadro kalitesi değişmese de, kaliteyi düşürmüşler. 2017-2018'lerin maşası çelik, 2015'ler daha hafif 11 kg, 2015'de lastikler Schwalbe Road, sonraki üretimlerde lastik kalitesini düşürdükleri söyleniyor... Gibi şeyler...

Şuradan da inceleyebilirsiniz: İnceleme - Sedona 410

@egeozay

@SonSelim Salcano'da bu fiyat bandında (link) bu model var özellikleri iyi gibi Continental lastik var üzerinde fakat Sedona'nın marka olarak yorumları daha iyi. Salcano düşünmeli miyim?

@egeozay Düşünebilirsin de, sabit maşalı değil ama bu baktığın, amortisörlü. Bütçe belirledikten sonra beklentilerini-istediklerini netleştirmelisin, yoksa kafan çok karışır. Ayrıca sabit maşa mı amartisörlü maşa mı konusu, tartışmalı bir konu. Forum'daki geçmiş paylaşımlardan bakalabilirsin. Bütçene göre sabit maşalı sıfır bisiklet bakıyorsan, öncelikle Sedona 410 diyorum, sonra da üstte diğer belirttiklerimi. Kolay gelsin.

@SonSelim

Kur yorumu çok yerinde. Kurlar arttikça malzemeler bozuldukça bozuluyor. Kalite yerlerde.

Durum arabalarda da aynı. İki tane iyi denebilecek markanin bir 2003 model bir 2012 model arabalari var bende. 2012 modelin malzeme kalitesi 2003ün yanından geçemez.

• Beğen
Tepkiler: otb
Geri