Scudo Sports

Sele tavsiyeleri

@unlike81 Delta Bisikletin sitesinde L boy için şunları yazmışlar:

ALT FERMUAR SAYESİNDE ÇANTANIN HACİMİNİ GENİŞLETEBİLİRSİNİZ.
BOYUT: (U x G x Y) 18 x 12 x 10 cm, 2.10 Litre

Scudo
@Saturn teşekkür ederim arkadaşım verdiğin bilgileri için.aslında zixtronun ürünleri çok iyi ama maalesef küçük boyutta hepsi.giant escape 2 bisiklet var bende inşallah kaba durmaz.teşekkürler tekrar

@unlike81
Bütçeniz varsa bu ürünü tavsiye ederim. Ben kullanıyorum ve memnunum.
(link)

Benim kullandığım çantada bu oldukça sağlam . Birkac kere makineye atıp yıkadım herhangi bir bozulma olmadı . Tavsiye ederim .

Topeak Sele Altı Çanta Aero Wedge

Kapasite : 0.98-1.31 L
Ölçüler : 20 x 10.5 x 12 cm
Ağırlık : 135 g

Aero-Medium-QC.jpg

@ekren gökhan büyük telefon var belirttiğim gibi.sığar mı discovery elite, note 3 falan gibi telefonlar? teşekkür ederim bu arada ilginize

@unlike81 asus zenfone 5 kullanıyorum ben sığıyor içine. Alyan - yama seti için uygun

son dönemde fotoğraftaki çantalar daha cok kullanıldığını görüyorum ama biraz pahalı o_O

grass side pika.jpg

Zefal tavsiye ederim gayet geniş ve sağlam. 40-50 TL arası fiyatı var.

@M.Fatih sanırım 2 litrelik şu üründen bahsediyorsunuz? (link)

ben de şu an ona bakıyordum:)

@unlike81 Aynen bu ürün, ben kullanıyorum iki aydır çok memnunum.

@unlike81

(link)

39TL

(link)

buda fiyatına göre gayet iyi duruyor ama ikisi de su geçiriyor galiba
ve sanki bana M-WAWE nin bağlantı noktaları daha sağlam gibi geldi

bu ikiside hoş duruyor özellikle büyük olan 3,5 litre alabiliyor

(link)

(link)

@war3z Geçen ebaydan bu fiyatlarda roswhell diye sipariş geçtim çakma çıktı. Güvenilir bir satıcı olması lazım

Ben altdaki çantadan sipariş ettim hatta nasıl olduysa 2 alacağıma 4 sipariş etmişim. Satıcı sağlam gibi. Bakalım gelince haber veririm. Model olarakta çok hoş duruyor 1.2lt kapasite de gayet iyi.
(link)

Sabah alttaki çantadan sipariş verdim. Benim için klipsli olması, fiyatı ve 2.10 litrelik kapasitesi artıları.Bakalım gelince göreceğiz.

(link)

Ben meridanin bir modelini kullaniyorum.1 sigara paketi,htc one m8,buyuk bir cuzdan,alyan ve ic lastik alabiliyor icine.50 tl Muratoglunda.Ayrica clipsli,bisikletten ayrildiginizda 1 saniyede sokulup 1 saniyede takiliyor

@Yusuf G.
benim aldığım 1.2 değil 1 litrelik diye geçen çanta. roswheel in sitesinde de ürün bilgilerinde 1 litre diye geçiyor, ama bakın sitedeki resimde bile alyan çakısı zor sığıyor çantaya. 0.5 lt belki vardır.

(link)
(link)

satıcıya negatif oy verdim sadece şikayet etmedim.

Geri