Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sele tavsiyeleri

Merhabalar herkese.
Yeni bisikletim için sele arıyorum kafam iyice allak bullak oldu. Kemik ölçüm 130mm çıktı. Bütçem çok yüksek olmadığı için ikinci el selelerle Max 2500'e bitirmek istiyorum mevzuyu. Bisikletim Bisan all trail.

Pro stealth seleler çok övülüyor ama agresif aero sele diye geçiyor. Gravel bisiklette olacak mı bilemedim. Birde yeni başlıyorum dropta uzun süre kullanmam zaten rahat hobi bisikletçisiyim. Griffon ve turnix öneriyor pro nün sele seçicisi ama sıfır olarak bile uygun ölçüde bulamadım bu seleleri.

Fizik aliante'lerin ikinci eli uygun fakat onun içinde sert performans odaklı deniyor. Erdoganlarsa vento argo var ondan da emin olamıyorum.

Selle italia novuslar var uygun fiyatlı ama çok kötüleyende var.

Konunun özeti; ikinci el uygun fiyatlı brooks c17 carved buldum alayım mı? 😂
Brooks b 135
Screenshot_20240817_123903_com.android.chrome_edit_37152668995370.jpg

• Hahaha
Tepkiler: Seaanddad
Scudo
merhabalar,

şehir içinde sürdüğüm bisikletim için sele arıyorum. şu an üzerinde decathlon'un selesi var. hafif kaba et ağrısı, testislerde de uyuşma-ağrı oluyor. jelli tayt siparişi verdim ama seleyi de değiştirmek istiyorum. ortası boşluklu olanlar iyi midir?

sizce aşağıdaki model iyi midir yoksa decathlonun selesiyle aynı şey mi olur?

Selle Royal Ellipse 3D Moderate Erkek Jelli Sele

(link)
Kısa süre önce bu seleyi kullanmaya başladım. Oturma kemiklerim 130mm, ölçüleri bana uygun geldi. Kalitesinin fiyatının üstünde olduğunu düşünüyorum. 1 saatlik molasız full çevirmeli turum sonrası sıfır ağrı ve tahriş. İkinci elden 400tl gibi komik bir fiyata aldım ve çok memnunum.

Selamlar. Rockrider Explore 500 bisiklete, 115 kg bir kullanıcıya uygun, sağlam ve rahat sele önerisi yapar mısınız?

Selamlar. Rockrider Explore 500 bisiklete, 115 kg bir kullanıcıya uygun, sağlam ve rahat sele önerisi yapar mısınız?
Screenshot_20241006_184604_com.android.chrome.jpg
Slm. Bu dağ bisikleti icin çok iyi bir sele.

• Beğen
Tepkiler: oguzhan83
Selamlar sele alacağım da pro stealth bayağı bi beğenilmiş tek bir sorum var normal stealth ile stealth sport arasındaki fark nedir ?

Selamlar sele alacağım da pro stealth bayağı bi beğenilmiş tek bir sorum var normal stealth ile stealth sport arasındaki fark nedir ?
Stealth sport sert az dolgulu. Stealth birazdaha yumusak.

• Beğen
Tepkiler: NightWing
Arkadaşlar istanbul içi (Tercihen anadolu yakası ama daha iyi derseniz avrupaya da gidebilirim) sit bone ölçümü yapan yerler nerelerdir ? Açıkçası kendim ölçü almaya çalıştığımda yeterli verimi alamadım.

Gİant yol selelerini nasıl bilirsiniz? Fiyatları makul geldi. Genişlik de uyuyor. Ama uzun mu kısa mı alsam bilemedim.

Geri