by0ne
İnsan inandıklarıdır. .
- Tepki
- 1.193
- İsim
- Serdar
- Başlangıç
- 1988—89
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Power ı kullandigim donem surusumum %80 i hoodlardaydi (daha dik acida kullanim sagliyordum) sizde daha cok o sekilde kullandiginizi belirtmissiniz.Selle Italia X’ de Power seleye göre daha rahat etmeniz kafamı karıştırdı. Öyle olacaksa değiştirmemin anlamı yok.
Selle Smp seçim aracı Well seleyi öneriyor. Geçmiş sayfalarda bir arkadaş Specialized Power sonrası onu deneyip Power da daha memnun olunca SMP yi satmış. O yorumdan sonra listeden çıkardım.
Kemik ölçüme göre Power için 155mm genişliği öneriyor. Siz 145 deyince İyice kafam karıştı.
Bu acidan sizi memnun etmeyebilir.
+ olarak power in kanatlari biraz genis gibi 155 almistim bende olcum sonrasi ama fit olmama ragmen kenarlarda da kesme sorunu yasadim (kisiisel de olabilir) smp de 165 gibi bir olcu denk geliyor mesela ama power a gore daha rahat (kanat uzunluklari daha ergonomik daraliyor sanirim) smp ile 1 defa deneme sansim oldu +6 saatlik suruse gore gayet basariliydi (power kullandigim donemde deneme sansim oldu) ancak uzun sele sevmedigim ve sele burnu binerken, surekli tayta takildigi icin benim hosuma gitmedi.
Ergonomi olarak x ve power birbirine yakin seleler, ayni klasmanda olmadi icin materyal kalite farki olabilir ama dedigim gibi ergonomi olarak kastediyorum.