Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sele tavsiyeleri

@saintco

Aynen hocam , tayt var , ilk sürüşte deneyeceğim inşallah sonuç alırız. Sürekli sele 'ye de para dayanmaz.

Scudo
Decathlon jel selesini ben epey düşünmüştüm ama sonra çok ağır diye vazgeçmiştim. Zaten fiyatı da epey yüksek.

@saintco
Bir yerde okumuştum, pelvis genişliğine +2 sağ,+2 soldan pay bırakarak sele seçin diye. Ona dayanarak söyledim.

@-Skynet-
16 ila 18 cm genişliginde yol selesi bulmanız çok zor birşey 140 143 mm sele sizin için yeterli yanlardan 1 cm gemiş olması kafi gelir.

• Beğen
Tepkiler: -Skynet-
benim de 13,13,5 cm pelvis çapım var.Kısa mesafeli sürüşlerde testis bölgesinde ağrı oluyor.Ortası açıklı seleleri denemeyi düşünüyorum kullananlar memnun mu? Aslında deneyerek almak,tecrübe etmek istiyorum ama ne yazıkki yardımcı olabilecek kimse yok

@saintco
Aynen, çok güzel birselede fiyatı 600 üstü. O fiyatı hakkedecek kadar kullanmıyorum doğrusu. Diğer yandan oarayı mekanik klavyeye harcadım, o kadar bütçü çıkmaz :)

• Beğen
Tepkiler: saintco
Specialized Power I bende öneriyorum. Bikefit sonrası geçtim rahat ettim vallahi.

200606

Specialized Power Comp; her kuruşuna değer.Sele sorununu çözmek isteyen okuyucu, bu kadar kişinin yanılıyor olamayacağını düşünsün.:harika: Kilo verdikçe daha da konforu artıyor.
IMG_20190413_115808.jpg

@hamlet2006
Sele sorununu çözmek isteyen okuyucu soruyor, sen de mi aldın abi? :komik:

@-Skynet-
Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum.

@hamlet2006
Seninle bir muhabbette bu selenin adı geçmişti. Zayıflayınca bu seleye kesin geçerim diyordun. Demek zayıflamaya kalmadan seleyi değiştirdin. :)Uygun olanı ilk satın almada tutturabildin mi, ne kadara geldi, yurt içi veya yurt dışı mı aldın?

Kilo vermeden aldım,geçtim.Zayıfladıkça seleden alınan fayda çok daha fazla oluyor.
Bana tavsiyede bulunan kişi ise tabii ki de değerli arkadaşım @BerkEvren :harika:

@-Skynet-

Bike24 'ten aldım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BerkEvren
@hamlet2006
Power sele' yi aktif pedal'dan almanın avantajı ölçüm ve deneme imkanı olması. Ki sele için kritik şeyler bunlar. Tavsiye eden olarak memnun kalmana sevindim ?
Yol bisikleti için, özellikle tempolu ve uzun sürüşler hedefleyenlere tavsiye ettiğim bir sele power ?

Bende öneriler tavsiyeler doğrultusunda specialized Power seleye geçtim, yanlız kafamda ileri geri ayarı ile ilgili soru işareti oluştu, uc kısmı diğer selemden 3 cm kadar sanırım kısa, Aktif Pedal de takılırken Barış bey oturma kemiklerini sanırım diğer seleden ölçü alıp uyguladı, bense diz kapağından pedal milini baz alıp yıllardır üstelik hatırı sayılır mesafelerde sorunsuz kullanıyordum.... Şimdi 3 cm kadar daha geride duruyor olması(malum burun kısmından 3 cm kadar kısa olduğundan) tahminimce oturma kemikleri baz alındığından montaj işlemi doğru gibi(mi), varmı benzer durum yaşayan...

@bilalfidanboy
Rahat edemediysen eski selen gibi ortalı hizala seleni ben öyle yaptım tek fark eski seleme göre 3 cm kısa kalması

@Desert Fox
Bu spor bir sele brooks tur selesidir mukayese edilmesi yanlış olur.

Brooks a alternatif olarak yamaha motor selesi dusunuyorum. Tecrubelerimi paylasirim bi ara ama hangi ara bilemem xd
20190609_113041.jpg

Geri