Hem sele borusunu sıkan hem de kadroyu sıkan 2 vidalı kelepçeler var, onlardan deneyebilirsin. Sele borusunu ve kadronun iç kısmını temizlemeyi dene, toz/kum veya kayganlaştırabilecek bir damla sıvı bile olsa böyle bir sıkıntı çıkarabilir. Son çare olarak sıvı sürtünme arttırıcılar var, kesin çözüm.Arkadaşlar merhaba. Konuyu forumda bulamadım. Sorunum selem bir türlü düz durmuyor. Ayarlıyorum, son gücümle de sıkıyorum ama özellikle parke taşlı bir yolda, ki güzergahımda var, sürekli popo kısmı aşağıya düşüyor. Ön kalkıyor. Evet seleyi biraz geride kullanıyorum. Hatta gerekende bi tık da öne aldım ki fazla aşağıya düşmesin her tıkırtıda.
Sorum şu ki; sele borusunu seleye bağlayan bu aparatın daha genişi, daha stabil tutabileni v.s. var mıdır. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Çok teşekkür ederim cevap için. Sıvı sürtünme arttırıcı ilk defa duydum. Her gün bir şey öğreniyorum.Hem sele borusunu sıkan hem de kadroyu sıkan 2 vidalı kelepçeler var, onlardan deneyebilirsin. Sele borusunu ve kadronun iç kısmını temizlemeyi dene, toz/kum veya kayganlaştırabilecek bir damla sıvı bile olsa böyle bir sıkıntı çıkarabilir. Son çare olarak sıvı sürtünme arttırıcılar var, kesin çözüm.