Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sen ne ayaksın? (Kullandığın piskelete göre kişilik testi)

@Cömert
:D abi ben bu yorumlari nasil kacirmisim valla yarıldım ahahah :D

@Emre Yönlüer
Sen kentte yitip gitmis, ölü ozanlar kıraathanesi çalışanı efendi bi kardesimizssin keh küh kaf

Scudo
Yol bisikletciyiz tamam. Araba kapıların her an açılmasından korkuyoruz oda tamam. Ama bizde bursa çocuguyuz yani anlatabiliyormuyum. Aralığın ortasında o incecik lastigimizle gözümüz kapali uludağa çıkmış insaniz.Ne mtbciler gördüm yerde toprak görünce bisikleti kucağında nakliyeci gibi taşiyan. Siz evde yorgan döşek yatarken biz eksi derece havalarda uzun yol yaparız. Ayık olun ;)

ben de gariban bir sehir bisikletiyim.v frenlerim var,ince tekerlerim bir de tourney vites grubum var.tabiki de sahibim gariban ki beni alsın kendine bakmaz gider taksitle beni alır.haftasonları turlara katılırız millette kalın tekerlekli,hidrolik frenli,üstünde acayip aksesuar takılmış dağ bisikletleri arasında bir tek ben öyle açıkta kalırım.üstümdeki tek aksesuar suluk bakmıyor bana :(.bir bakmışım sahibim verir pedali veirir pedalı bir arkama bakarım o dağ bisikletleri çook uzakta kalmış çok severim asfaltta gitmeyi asfalt çocuğuyum ben

yol piskeletim var ise gidip gelirim haftalik iznimde florya sahil yaparim kimseye karismam bana dokunmayan yilan bin yaşasin ama hakli haksiz durumu varsa orda dururum yardimcida olurum sonra yoluma devam ederim :harika:

• Beğen
Tepkiler: saglam.serdar
@Anonim
E ama biliyorsun Matrix'de herseyin bir karşıtı olmali diye fizik kuralı var. Sen forum faydalısıysan ( ki hic umudum yok ) e bırakta biz de forum zararlısı olak

Bende dağ bisletiyim güya .Ekmek almaya ,yumurta almaya ,pazardan sebze meyve almaya giderim .Haftada bir dağlara bayırlara çıkarım 60-70 km gezerim.Denk gelirse bi de hafta içinde 30-40 lık bir turum olur.Anlamadım dağ mıyım yol muyum tur muyum.

Yaa arkadas birakin bu yol pisikletciligini mtb alin, dagda gider, yolda gider, camurda, gider, bataklikta gider, amazon ormanlarina sok orada gider, youtube da gordum adamlar damajana baglayip denize sokmusar denizde bile gider ucup ucmadigini bilmiyorum ama bence havada bile gider her zaman gider alayina gider :D

Raşit abi ben bu gruplardan hiç birisinden değilim galiba ama diyeceğim şu ki
Bisikletim kadar haz verseydin güzelim bisikletimle turlayacağıma seninle turlardım
:krnz::kptmya::koptum::komik: bu durumda ben ne ayağım abi kırk ayak falanmıyım acaba

@Cem9592
Sen efendi ve temiz bir kardesimizssin keh küh

@Kovalski Varsin 1 gunde gitmesin ama gecte olsa her yere gitmenin verdigi haz hic bir seye degisilmez ayrica o 1 gunde gider neden gitmesin bacak kasina, kondusyona bakar :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@aytacaltay
mtb ile tek günde 200-300km yaptıktan sonra boluya gitsen nolur gitmesen nolur insanın bişey yapmaya enerjisi kalmaz

• Beğen
@Kovalski Tek gunde 200-300 km gidebilmek cok iyi transcontinantal yarisinda en iyi sporcu gunde max 400 km yapiyor :) ve 4-5 saat uyuyor.

• Beğen
@aytacaltay dostum dağ bisikletin ile seni asfaltda görmek isterim :) turlara katılıyorum dağ bisikletlerinin gittiği her yoldan ben de tur bisikletimle gidiyoum.asfaltta arayı açıp uçuyorum dağ bisikleti hamallıktır bence ama tercihine saygı duyarım

• Beğen
Geri