Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sen ne ayaksın? (Kullandığın piskelete göre kişilik testi)

Scudo
@atasoy
Hocam karekter analizi bekliyorum L.C.V.:)

Yol mtb kavgasi bi bitmedi ya :D aşın bunlari arkadaslar

@atasoy
Merhaba Atasoy bey ;
Siz mahallede oyuncaklari ile oynarken aksam ezanına endexli bir cocukluk yaşamişssiniz. Bundan mutevellid ki hep bi örselenme bir sol yani yarim kalma durumlari olusmus. Ozellikle mahallenizin şişman ve homidi gırtlak cocugu Kaan'ın oyuncak kamyonunuzu at yerine koyup ustune binmesiyle parçalamasi bir olmus. Hep o parcalanan kamyonunuzu aramisinssiniz yillarca. Mtb lere olan aşkinizda bundan dolayi . mtb nin guclu ve agir durusu sizi hep o kirilan kamyonunuzu aramanizdan kaynaklaniyor.
Bizim size tavsiyemiz karbon bir yol bisikleti alip cekicle maşa ve bacaklari acarak 2.20 lastik takmaniz ve karayolunda gunde 300 km yaparak kendinize zulmetmenizdir.

@mariokaldato

Durup dururken canlandiriyorsunuz bu atesi Sn. Mariokaldato ve sonra ''kavga bitmedi ya...'' :koptum:
MTB candir. Daga tasa yola gelir, parcasi yola gore daha uygundur daha kolay bulunur, asfaltta eziyet diyenlere inat olsun diye insani yorarken kaslarini kuvvetlendirir :hihi: Pazar-market poseti tasirsaniz yol bisikleti kadar siritmaz...
Daha n'apsin bu MTB ler kardesim ;)

MTB ciyim amele ruhunu severim, tarzim serttir surusum yumusak, dokunma MTB me surerim uzerine!

Valla abi yeni topladigim celik mtb astaltta da ucuyor haberin olsun keh keh ama lastikler 1.25 silik :D
aviary-image-1510835201817.jpeg
Ustunde de bi ton yük var ( bi ton derken abartmiyim 8 10 kilo civaridir)

@mariokaldato

Valla Usta! Bu MTB falan degil; bildigin ATB (All terrain bike) temelinden hareketle ortaya cikan ''turumsu bir yolumsu bisiklet'' olarak arz-i endam eyliyor gorebildigim kadari ile :hrkbuya:

Aynakoldan gayrısının MTB ile alakasi yok buna kadroda dahil :)

@suat akman
Evet abi atb lere bayilirdim 90 larda . Bu kadroda 95 model cromoly bi kadro. Full celik bu haliyle 12 kg

2017-11-13_16-08-06_HDR.jpg

• Beğen
Tepkiler: suat akman
@mariokaldato

ATB ler zarif gorunumlu guclu bisikletlerdi o donemde ve hala oyleler bence. Elbette ''deli downhillci'' isi degil ama bizdeki cogunluk kullanicinin ''tek olsun heryere olsun'' anlayisina uygun, dag bayir patika ve karma yollarda kullananlar icin en ideali bence!

Simdiki ''citybike'' lari sirf ust kadro borusunun kavisi nedeni ile sevemedim. Yoksa eski dizayn zarif atb kadro guzel bir tane ele gecirsem bende bir ATB-MTB kırmasi toplamak istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@suat akman
Bu kadrodan tavsiye ederim abi ama yakalamak cok zor

@mariokaldato

Sen bu işi biliyorsun :harika: aynen doğru :)

20171123_154912.jpg
Bu gün uzaklara bakıp uzun uzun düşündüm yol mu, mtb mi? diye.
Hepsi boş en iyisi tur dedim kendi kendime :)@mariokaldato

Dosyalar

• 20171123_154917.jpg
    20171123_154917.jpg
    112,3 KB · Okunma: 6
Arazide yalnız kamp yapmayı sevdiğim için aşk ile MTB kullanıyorum baştaki sinir ve öfke konusu dışında tutturamamışsın ama beğendim güzel bir paylaşım. :):) (Eski konu ama ben üye olmadan önce paylaşılmış yeni gördüm. Geç olsun güç olmasın.)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mariokaldato Güzin ablanın dert köşesine çevirdin forumu iyice, yakında Müge Anlı gibi hafiyeliğe de başlarsın sen. Kayıp/çalıntı bisikletlerin peşinden koş bari de bir misyonun olsun şu zalım dünyada!

@Anonim ŞİŞ NE OLİ AKILLI TAKIL ORADA, MERCEDES SAHIBI 6 cocuk bubasi dayim ile nasil konusuyon.

@mariokaldato ntv'de ya da cnn'de tam hatırlamıyorum, Ara Güler'le ilgili bir belgesel yapıyorlardı, röportajı yapan kız Tarlabaşı sokaklarında Ara Güler'le birlikte gezinirken çekiniyor tabii semtten, çok aralara falan dalmıyorlar. Bir ara kız Ara Güler'e çekinerek hani siz buraları bilmezsiniz, çok dağılmayalım o taraflara doğru der gibi "Burası Tarlabaşı" der, Ara Güler kıza bakar tuhaf tuhaf ve alaycı, "Benim Tarlabaşında işemediğim köşe kalmadı!" der, aklıma geldi bak, hay Alllah!

Geri