Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sevmediğiniz bisiklet marka ve türleri

@justiceleague Sen baştan söylesene:)Bana tekerler dönsün yeter diyorsun yani:D
Araba ve at kıyaslamam gayet yerinde oldu aslında ama senin için ite kakada gitse olur yani;)
Sana Canellolu,Zebranolu,Castellolu vede hepsinin zirvesi "Salçanolu" günler dilerim.
:D

Scudo
@justiceleague Ben Ultra tur yapıyorum.Genelde 200-250 km arası oluyorlar.Allahın izniyle 2016 marttan itibaren 300 + km tur programım başlayacak.Senin iş görür dediğin bisiklet sınıfı ile tabikide o mesafeler yapılabilir ama senin tabirinle tam "mortingen şıtrayze" olunur.
:D Bir daha binersem ....... durumları olur:D
Kısacası sizin türkçeleştierilmiş almancanızla "Haşırtingen" olur:D K.çta kalıcı nasır meydana gelir ve günlük yaşamınızdada pedli tayt giymek zorunda kalırsınız:D
@Emre Yönlüer Evet biraz fazla klasiktir Gazelle ama tam bir zerafet abidesidir kimileri ve benim için.Tam yağmurda gezilecek bisiklettir:)
Logosu bile ayrı güzel
gazellebikerip.gif

Kişisel zevk ve cep meselesi Marka dediğimiz.
Formda her marka her tip bisiklet var maşallah, o güzel bu çirkin diyemedim.
Hepimizin yolu açık olsun.

Kesinlikle Salcano. Hiç kullanmadım ama yine de sevmiyorum, bilmiyorum neden.

@vatansever85 Evet şaşırdınızmı? :) Genellikle ultra maraton koşuyorum.Alt limit 160 km üst limit sizin direnç ve performansınıza bağlı oluyor.Ortalama 175-250 km arası yapıyorum.İnşAllah üst limiti Mart ayında 310 km/18 saat civarna çekeceğim.

@Emre Yönlüer
Ben kuruluş tarihini kastederek söylememiştim

@Candan Biberci

Evet şaşırdım, çok yüksek bir rakam. Peki bu mesafe için hangi güzergahı kullanıyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
@vatansever85 Güzergah Bursa içi ve komşu iller.Balıkesir,Bilecik,Kütahya,Yalova ve bu illerin muhtelif ilçeleri..Değişken yol ve hava koşullarında bazen -4c bazen 35c sıcaklıklarda.tek kişi olarak yapıyorum.Ultra maratonda 160 km kuralı var ama bazen 125-150 km lik zorlu turlar 200+ km efora denk oluyor.Bol tırmanışlı yada bozuk zeminli oluyor.

Türkiye'deki Ultra Maratoncular

2016 Ultra Tur Planlarım

Sebepsizce yazisini "specialized" sanip basliga anlam veremeyen sadece ben miyim?

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
@Halilibrahim Dostum yazınız güzel olmuş ve fikirleirnizi da hoş bir şekilde ifade etmişsiniz...
Ancak ben bu forum başlığını zaten geyiğe bağlanmış bir düşünce olarak addettiğim için bir kaç marka sıralarım. olayın salcano ya dönmesine de arçeliğe dönmesine de üzüldüm aslında. Ancak ne zaman cidden kaliteli ürünler üretiriz o zaman biizm halkımız da kendi markalarına sahip çıkar diye düşünüyorum. Ancak artık bir yerlerden de başlamanın zamanı geldi geçti...
Anlamsızca hazzetmemek dediğniz gibi cahilce olabilir ama cahillik de eğlenceli olma amacında burada diye düşünüyorum. Bilmem fazla mı iyi niyetli düşünüyorum?

Geri