Ben salcan kullanmama rağmen hiç sevmiyorum bu markayı nedeni ise hem tasarımları kötü (xrs 001 hariç o biraz kurtarıyor) ve sanki 5 yaşındaki çocuğa tasarlatmışlar sanki sonra ise bisikleti aldıktan sonra garantisi her iki ayda bir bakımı yapılmazsa garantisi devre dışı kalıyor yani hem iki yıl garanti veriyorlar hemde her iki ayda bir servise götürücem oh ne güzel bide sonra garanti devre dışı kalınca sonra git Decathlona genel bakım için para ver şimdi soranlarınız olucaktır madem Salcanoyu sevmiyorsun neden aldın ben yol bisikletine geçmek istiyordum ve çevremdeki satıcılarda bir tek yol bisikleti buydu bende aceleyle yol bisikletine geçmek istediğim için onu aldım(ben yaptım siz yapmayın) ama en kısa sürede deyiştirmeyi düşünüyorum mesela bir b twin veya Bianchi slr 600 (incelemeyi forumda paylaşırım ) o markalar benim hoşuma gidiyor diğer markalar bence fiyatları çok uçuk gereksiz bence
Sebepsizce sevmediklerimi yazmıştım, sebepli sevmediğim marka ise çoğu kişi gibi kron. İki sene önceki fuara yol bisikleti bakmaya gitmiştim. Fuarda görevli kişi ısrarla dağ ve şehir bisikleti gösterip durmuştu.