Başlıkta sebepsizce diyor ama ben sebep vererek şunu diyebilirim.
Bilgi işlemci olduğum için hep "hızlı" kalacak telefonlar tercih ediyorum bu nedenle gidip, fanboyluk yapıp ooo samsung s7, oo note5, vay vay ayfon 6s plus gelmiş diyip almıyorum alacak durumum olmasına rağmen. Saf android olan Nexus tablet ve telefon kullanıyorum içinde sadece sms ve arama özelliği ile geliyor kalan ne varsa istediğiniz kendiniz yüklüyorsunuz gereksiz ağırlaşmıyor. Burada amaç hep hızlı ve diri kalması.
Bisikletde de amaç bu olmalı size gerçekten lazım olan donanımlar ve diri kalabilmesi.
2004 Trek Fuel 90 sattım yılbaşından önce "2000" lira etti. Neden? hala ilk günkü kadar diriydi, donanımları kullanım amacına göre seçilmişti.
MTB'yi asfaltta kullanan adam , Nissan Qashqai'yi asfaltta kullanan adam gibi.
qashqai çok iyi cip, süper harika dediğinde, off-road kullanımı kastetmiyor ufak çukurlar, kasisler, kaldırımdan inip çıkmaları kastediyor

Gir babacan sert arazilere, derin çukurlara, yüksek eğimli inişlere, orada bir yerde kalır ve çekiciyle en yakın servise gidersin.
Özellikle Kron'un arka fren mount'unun kopması ile ilgili kaç adet fotoğraf / konu gördüm facebook bisiklet sayfalarında bilmiyorum inanın.
Kadro kalitesi frenden gelen gücü karşılayamıyor (160mm rotorda bile) 203 mm rotor ya da bizdeki güçlü frenlerden takılsa demek ki direk kadro arka bacaktan kırılacak.
MTB'nin hakkı olan sert arazilere, dağlara, engebelere girin atlayın tümseklerden sürekli 2 sene sonra tekrar yazışalım.
Garantiden kadro değişiyormuşmuş. Ya arkadaş o kopan kaliper eskaza janta bir girsin sen 30-40 km/s ile giderken, Kafanı gözünü yaracağına ben garanti veriyorum. Fren mountu her markada kopabilir / kırılabilir fabrikadan çıkarken adamlar bu makinede maksimum 180mm rotor ve çift pistonlu fren kullanabilirsiniz diyor. Sen all mountain bisiklete 203mm rotor ve 4/8 pistonlu fren takarsın o da kırılır ama senin limitleri aşmandan dolayı kırılır. Garantiye de girmez, inceleyince direk anlaşılır çünkü ürünü limitlerinin üzerinde kullanmışsındır. Kronda giriş seviyesi hidrolik fren ve standart 160mm rotor ile fren mount'u kopuyor. Bu ne demek? Kalite, arge hak getire. al argonu kaynat parçayı boya sat. Test yok, deneme yok.
Salcanonun sorunu ise gözlemlediğim kadarıyla kadro kalitesizliği değil, zaten kadroları kendi üretecek güce ve teknolojiye sahip değiller. Taiwandan piyasada satmak istedikleri rakamlara göre 2.-3. sınıf alaşımsız kadroları alıp üzerine salcano 6061 alloy yazıyor/yazdırıyor ve standart komponentlerle topluyorlar (shimano altus, acera, deore - maşa olara cxt-xcm ya da rockshox'un giriş seviyesi maşaları gibi). XT-XTR X0-XX setli makineleri yok o segmentte kaliteli markalarla rekabet etme güçleri yok kendileri de biliyorlar hedef kitle genelde karne hediyesi almak isteyen aileler, bu bana yeter nasılsa bozulunca bi daha alırım diyenler ve bisiklet almak isteyen kamu kurumları / belediyeler / Üniversiteler.
Esas sorun ise gördüğüm ve okudğum kadarıyla servis'lerinin gerçekten çok çok kötü olması ve 2.el satışta son sıralarda tercih edilmesi. (1-2 düzgün servis varmış gerçi istanbul'da ama onlar da başka marka sattıklarından dolayı teknik elemanları eğitimliymiş) Hidrolik frene bleeding yapacak adamları yok servislerinde. 2 video izleyip kendiniz bile yaparsınız.
Siz serviste bekleyip çay içerken fren havasını almak yerine (en fazla 15 dakika ve 20 TL'lik işlem için) bisikleti bırakın biz sizi ararız demeleri garip

Madem cidden kullanıcılarının iddia ettiği gibi çok iyi - süper kaliteli ve başarılı firmalar iseler dağ bisikletinin kralları olan enduro ya da dh sınıfında makienler üretsizler bizler de görelim
Hardtail'i bisan, ümit, beldesan da üretiyor asfaltta / Bozuk köy yollarında 40-50 senelik bisikletler de gidiyor bunun için dayanıklılığa kaliteye çok gerek yok görüldüğü gibi
@earendil05 hocam yazmış yukarıya.
Bu arada 2 Bianchi var, Orjinal italyan olup dünyada her türlü yol ve dağ yarışına girenler

Bir de Türkiyede isim hakkı ile üretilen çin malı olanlar. O farklı atlamayın.
BT'Win firmasının çok sağlam ve iyi donanımlı makineleri var ama Türkiyedeki vergi politikaları yüzünden Decathlonda en fazla 3000 TL'lik cihazlar görebiliyoruz çünkü satılmıyor, vatandaş Salcano ve Kron almayı seviyor.
Yol bisikletleri ile ilgili birşey diyemiyorum asfaltta giden bir alet ne kadar zorlanıyor ya da aşınıyor hiç fikrim yok ancak geçen sene çakma karbon 2 bisikletin sprintte kırıldığını okudum.
Bileşenlerinden de anlamıyorum ama dünyada başarılı olabilmiş yarış takımlarının altında yoklar gördüğüm kadarıyla.
Ag2r La Mondiale (Fra), Focus
Astana Pro Team (Kaz),Specialized
B(link)kin-Pro Cycling Team (Ned), Bianchi
BMC Racing Team (USA),BMC
Cannondale Pro Cycling (Ita) ,Cnnondale FDJ.fr (Fra)
Lapierre Garmin Sharp (USA) Cervelo
Katusha Team (Rus),Canyon
Lampre-Merida (Ita) , Wilier Triestina
Lotto Belisol (Bel),Ridley
Movistar Team (Esp) Pinarello
Omega Pharma-QuickStep Cycling Team (Bel), Specialized
Orica-GreenEdge (Aus), Scott
Team Europcar (Fra), Colnago
Team Giant-Shimano (Ned)
Team Sky (GBr),Pinarello
Tinkoff Saxo (Den), Specialized
Trek Factory Racing (USA)
Bir markayı gerçekten dünyaya kendini kanıtladığı ve başarılı olduğu içinin savunan kişi o konuda bilgi sahibidir. Diğeri fanboydur (Açıklaması en altta)
ya specialized cidden çok kötü marka dediğinizde arkasını getirmeniz lazım

bence trek çok dandik dediğinizde sebep belirtmeniz lazım
abi Canyon çok tırt dediğinizde bir kanıt sunmanız lazım
Mesela Arçelikten bahsedilmiş.
Ben evimde sağlamlığına güvendiğim için Bosch kullanıyorum tüm beyaz eşyalarda ama Babaevimde komple Beko-Arçelik kullanılıyor halen.
Arçelik de yabana atılacak firma değil alttaki linkleri okuyunuz
(link)
(link)
(link)
Sebepsizce birşeyden nefret etmek, Türkçemizde tam karşılığı olmayan "HATER" olmaktır. olmayın
Bunun tam tersi de Fanboy'dur, Bir markaya körü körüne bağlı olmaktır. Onu da olmayın