Scudo Sports

Sevmediğiniz bisiklet marka ve türleri

Scudo
Markalar bisikletçiye takmasın da, bisikletçi markaya taksın. :)

Diğer türlü her türlü su akar, yatağını bulur. Ben hiçbir markaya takmam.
Takmam için beni kazıklaması gerekiyor. :) Bu da genelde servislerde olur.
Sebepsiz yere zaten markaya takma diye birşey olmaz, olamaz. Takan da vardır bir kabahat diyorum.

@Halilibrahim
Okurken ömrümden ömür aldin ipramcım. O kadar haklisinki ne desem haksiz kalirim. Peace respekt diyim bari :D

@Halilibrahim

Arçelik yıllarca Bosch teknolojisiyle üretim yaptı. Annemlerin evinde hala 1990'larda aldıkları çamaşır makinesi tıkır tıkır çalışmakta. Çoğu kişi bilmez belki ama Beko, Arçelik'in ihracat markasıdır, özellikle Kuzey Avrupa'da pazar liderliğine oynayan bir markadır beyaz eşya pazarında. Premier League maçlarında saha kenarında Beko reklamları görmeniz boşa değil.

Bir de soru.

@Halilibrahim

Lampre Merida, (adı üstünde ve doğal olarak) Merida kullanmıyor mu? Wilier Triestina??

@mariokaldato
Benden büyük olmasan senin ağzını gırardım ama gıramıyom. Çıkaramıyom Düldülü çıkaramıyomm :D :D :D :D :D

Salcano ve Sedona... nedenini hiç düşünmemiştim. Şimdi düşündüm, hala bilmiyorum :)

@Halilibrahim
Abi ellerine sağlık şunu da ekleyeyim araya: Zamanında Ag2r takımı b'twin bisikletler ile yarışıyordu.Şu anda fdj takımı btwin formalar ile yarışıyor.Kendisinde kocaman takımları destekleyecek cesareti bulan marka ne kadar kötü olur? Salcano'dan ben de haz etmem ancak geçen sene ya da önceki sene herhalde ilginç bir şekilde, enduro bisikletleri vardı :D

Ümit kesinlikle:ckskc: birde fark ettiğim bir şey bazı modellerde ümit yazısını baya küçük ve soluk fontla yazıyorlar haz edilmediklerinin farkına vardılar sanırım:D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@camoko06
Aynen doğru diyorsunuz dostum bisiklet dünyasında belli markalar var iPhone gibi Merida giant gibi onların dışındakiler işe yaramaz sanki

• Beğen
@Halilibrahim
Aynen abi :D salcano Nirvana olması lazım adı.Çok şaşırmıştım onu ve tt modelini

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
  • Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
@Uptown Cyclist
Ya maksat enduro ise bin bi tane cift amasor market biskeletine sal kendini dagdan asagi hahahaha ama saglik durumun hakkinda garanti veremem ona gore :D

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@Uptown Cyclist (link)

Salcano derken Axman o :) :D :D Salcanonun bişey ürettiği yok yani.

Şu ilgili link : (link)

Şu da ilgili fotolar :

http://www.mtbtr.com/uploads/2851H3.JPG

http://www.axman.com.tw/upload/1433389942_8594.jpg

• Beğen
Pinarello'nun abisi Canello
Birde firma ismi bile beni alma diyen "Salko Bisiklet Aş" nin Salcano'su var. Salcano'ya karşı önyargılı konuşanlardan değilim.2011 yılında iyi seviye bir Salcano kadrosu kırılınca ve ilgisiz davranışları görünce bu markadan doğal olarak soğudum.

@Candan Biberci
Evet sebebli nefret ayri bir mesele

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Geri