Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sezon bitti bisikletçileri

Scudo
Sahsen , yerlerin islak oldugu bir donemde bisiklet kullanmayi tercih etmiyorum. yol durumu sadece bizim icin gecerli degil , ayni zamanda , yolda makas atan , hiz limitlerini zorlayan ve tabii ki zamansiz ve alakasiz yerde duran ticariler/dolmuslar ve bilumum arac icin de gecerli. Dolayisiyla , benim icin evde antremanlarin basladigi zamandir , Eylul ayindan sonrasi.

bugun , istanbul 'un bazi semtlerinde bu ve buna benzer goruntuler yasanmis olabilir. cok yogun yagmur yagdi. Bu arada bir noktayi kaciriyoruz , mevsimler de degisiyor aynen insanlar gibi . Mevsimler de artik , onceden kestirilemez hareketleri baz aliyor cogu zaman , hava tahmincilerini yaniltan bir cerceve ciziyorlar.

zaten yaz sıcağında kesinlik ile sürülmüyor insanı 2 kat daha fazla yoruyor sıcak.Türkiye'de bisiklet zamanı haziran,temmuz,ağustos hariç.

ben de sahsen sicaktan muzdaribim , ancak , su donemlerin de kendine gore buyuk handikaplari var. Herkesin cok dikkatli olmasi lazim.

Soğuk sıkıntı değil yağış sıkıntı. Soğukta performansım artıyor daha iyi antrenman yapabiliyorum. Yağışlı havalar içinde treiner alacağım da bu şartlarda nasıl alacağım bilmem.

Antalya’da yaşıyorum ve tahmin edersiniz sıcakta bisiklet sürmenin imkanı var ama deli olmanız lazım zira kalp krizine davetiye çıkartırsınız. Bir kere işten geldim eve çıktım 3km zor sürdüm geri döndüm , Temmuzdu sanırım akşamüstü hava hafif idare eder gibi hissettim ama bir noktayı atlamışım; gün boyu kavrulan asfalt yüzünüze doğru hamam etkisi yapıp sizi eritiyor ;)

vjwg0q50otzGVibGm-lyaSm4Eh17xbvtIotiwSHNYoCx5Hbek-S7JaB18wsbyrQ_P54yWOknWlrB93pxFCY8yV7wgSTAXlJ0QMVnOw_CqoenPGG_z4AnEaJXXl3hi-oQupAiTtOR6ZnOIeETQ11oP5E8lYOQsvJYUHA3GCrH43m-keDOLO38YaZx3_1oeRRTWl-F4S7puO2WhHyltME7__D_4noXV816mXh09FWlHSgCpVihgBKwUIm2OFz3blwSloQxNGhCIklgqt62bbQiAOici1ZZnSw-00lNlJdcyAvmlf-7KPFSOLRkBKXwFqp3D7G7tYHWdHFzJ3gvShhKWm4lopR2AcXNQpB4mlsyxkdAZ7EaA8p0geO0_j4q6KXW9aCZC9q_H92Duo7MQJCBIrNeoodl7mwpM8afEGXlf5RN5h1vZU4BJX_h3wLKUMfjLWQ-EM_k9OUEu9y5MK49HrU2LAbCnQ2D9wCmhBQn_qv6z4H7rUlOIH3GujO4J_kcFqJu2bCjNdZSXTzKD5LTKW8uXVSLPak2TQhxj2S7sQqauZ4HNZThSOfZabXXw-IzBqR-x8mIEwD9MrUWhq-TBnyACKafGEbALDUe1QowhsPPlbGEewBu-G6USI8VbA0=w1245-h700-no

her sezon ayrı bir güzel ama özellikle bahar ayları :harika:

Su geçirmez; kask altı kep, ceket, tayt, overshoe, eldiven sahibi biri olarak sezonum daha yeni başlıyor diyebilirim. Kar yağsa da çıkarım sadece yerler tutarsa çıkmıyorum.
Bisikletmin kiri şanındandır.

Sezonun hiç başlamadığı bisikletçilere göre iyi konumda olan velespitçilerdir.

Benim için senenin her zamanı bisiklet sezonudur.Bisikletin sezonu mu olurmuş?

• Beğen
Tepkiler: kerem E
Yağmur yağmıyorsa her şekilde çıkarım, hatta soğuk havayı daha çok severim zira ısınmak için hiç durmamanız gerekir :D Eğer yağmur yolda yakalarsa kısmet der devam ederim :D

Son 3 kışı bisiklet sürerek geçirdim, hava daha temiz ve terletmiyor. Karlı havalarda özellikle iyi giyinmek önemli. Tavsiye ederim.

EML-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri