mariokaldato
En yeniden bir önce kayit olan adam
- Tepki
- 33.511
- İsim
- Raşit Cumhur Çakın
- Başlangıç
- 1980—81
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Karadenizli misin? 😂Yardım mı toplayalım Shimano için? Başlığı okuyunca aklıma bu geldi.
pamuk eller cebe üç beş demeyelim elimizi cebe atalım cemaatYardım mı toplayalım Shimano için? Başlığı okuyunca aklıma bu geldi.
Karadenizli. değilim fakat İngilizce bilmediğin gibi okuduğunu anlama sorunun da var galiba.Karadenizli misin? 😂
Edit:Şimdi baktım kardeşim, harbi Karadenizliymişsin 😁
Bu algı arabalarda var ve doğru bi algı ama bence sebebi bu ðeğil.Dağ bisikletimde sram gx var, srama sebebini bilmediğim bir şekilde mesafeliydim ama gayet de güzel makineymiş, şıkır şıkır çalışıyor. İleride sorun çıkarır mı bilmiyorum ama bence shimano'nun Türkiye'deki rakipsizliği daha kolay ulaşılabilir olması, Japonsa sorunsuzdur algısı olabilir.
Karadenizli. değilim fakat İngilizce bilmediğin gibi okuduğunu anlama sorunun da var galiba.
[QUOTE = "AeroKnight, gönderi: 2670373, üye: 97893"]
Karadenizli. Bildiğiniz ama İngilizce bilmediğiniz gibi okuduğunu anlama problemlerini da var muhtemelen.
[/ALINTI]
Orjinal mesaj:
SerdarCYCoo2Bursa'nın yaptığı alıntı:
Aslında tam aksine, üst grup diye nitelendirilebilecek hemen hemen tüm ürünlere olan talep hiç olmadığı kadar yüksek şu an..Ve tüm dünyada yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle üst grup ürünlere olan talepler giderek azalıyor.
Aşağıdaki gönderilerde AeroKnight'ın Shimano'cu olduğunu gösteren bişey yok bence. Kaldı ki, Shimano'cu olmak suç mu? "SRAM mı Shimano mu?" konusu ne alaka?O değil de, adamın dert edindiği konuya bak abi 😊 fakat belli oldu ki, shimanocuymuş arkadaş..
Yardım mı toplayalım Shimano için? Başlığı okuyunca aklıma bu geldi.
Karadenizli. değilim fakat İngilizce bilmediğin gibi okuduğunu anlama sorunun da var galiba.