Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Shimano rs11-rs21-rs31 serisi jantlar hakkında?

Dura-Ace dahil hepsi bilyalı. :) İyi günlerde kullanın. ben eski bisikletimde ve bu bisiklette artı traneir da yaklaşık 10.000 civarı kullandım 1 kere bile akort görmedi 1 kere gressledim. dayanıklı yani.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Scudo
iyi seçim yani.. :) teşekkür ederim..

1000km kadar RS11 kullanmıştım, memnun kalmıştım. Görünüş olarakta şık bir jant. Fiyatını hakeden bir jant, tavsiye ederim.

Arkadaşlar merhaba, konuyu hortlatmış olacağım ama şu anda wiggle da RS 11 jant seti 111 dolar ve ücretsiz kargo. Sizce bir fırsat mıdır? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

(link)

sa arkadaşlar,

Triban 520 yol bisikletime shimano rs11 jant seti almayı düşünüyorum.Erdoğanlarda 726 tl havaleli fiyatı var.

(link)

Bu ürünü yurtdışı siteleri dahil daha uygun alabileceğim bir yer var mıdır?Yoksa bu fiyat gerçekten fırsat ürünü mü?

Bir de bu jant yerine şu jant setini alsan sdaha iyidir diyebileceğiniz jant seti var mıdır?Bu fiyata yakın olmak kaydı ile.

• Beğen
Tepkiler: Viraj Mühendisi
Wiggle dan 800 civarı bir fiyata geliyor.

(link)

Jantı kullanıyorum alüminyumu çok yumuşak fren yüzeyinde birkaç taş sıçramasına bağlı çizik oluştu (fonksiyonel bir sıkıntı değil sadece kozmetik). Daha hafif jant bakmanızı tavsiye edebilirim 1850-1900 gr arası çünkü bu jant seti bence biraz hantal kaçıyor. Ayrıca arka jantta 20 tel var ki bence bu hafif sürücüler için iyi(75 kg altı) önde yine 16 telli. Ayrıca yanal sertliği bence kötü jantı rahatlıkla sağa sola hareket ettirebilirsiniz (özellikle ön) sprintte baya fark ediliyor. Güç aktarımı konusunda düz telli olduğu için bence başarılı avrupa pazarında ucuz başlangıç jantıdır yüksek bir performans beklemenizi önermem.

Dosyalar

• 1520251333064-10824839.jpg
    1520251333064-10824839.jpg
    42 KB · Okunma: 108
@EnesKlf07
Erdoğanlar daha uygun o zaman

@Doğanay07

triban520 üzerindeki janlardan daha hafiftir diye tahmin ediyorum hocam.Akıcılık nasıl peki?Bir de ankaranın yollları malum çukur tümsek bol.Problem çıkarır mı sizce?Bu fiyatlarda başka tavsiyeniz var mıdır?Sonuçta bisiklette triban520 bisiklet parası kadar da janta vermek istemiyorum:)

@soner canlı akıcılık olarak çok memnunum sizin jantın ağırlığını bilmiyorum (tahminim en az 2000gr civarıdır, ölçmenizi tavsiye ederim aklınızda kalmasın). Çukur ve tümseklerde çok güvenmiyorum ama bir seferinde sert bir çukura girdim yüksek hızda hiç sorun yaşamadım ayarı kaçmadı. Fiyat konusu üzücü maalesef artık jant değiştirmek isteyince bisiklet parası bütçe gerekiyor. Benim aklımda param olsa almak isteyeceğim şu jant vardı 1470 gr (link) jant çemberi alexrims xc28 440 gr baya hafif ve göbekleri güzel telleri cx-ray ama fiyat her şey dahil 1300 falan euro biraz düşse.

• Beğen
Tepkiler: soner canlı
hocam peki bu 726 tl fiyat uygun mudur? Daha aşağı fiyat bulunabilir mi yurtdışında felan?

@Doğanay07
Evet hocam maalesef bu yüksek kurlar belimizi büküyor.1300 tl benim için yüksek rakam:) Triban 520 jantları tartmadım ama 2,3 kg felan vardır diye düşünüyorum.Bu yeni alacağım jant setiyle hem 500 gr hafiflik sağlarım hem de daha akıcı bir jant setim olur diye düşünüyorum.Ben genelde ulaşım amaçlı kullanıyorum bisikletimi.

Fiyat olarak araştırma yapmadım. Daha iyisi var mıdır bilmiyorum

Tecrübeli üstadlarımızın da tavsiylerini bekliyorum

Bir ara şu seti almayı düşünüyordum. Hem jant hemde dış lastik dahil olduğundan bana uygun gelmişti fiyatı.

(link)

@Sıradan Çinko Pil
evet hocam kargo da bedava üstelik.Gümrük vergisi felan bütün masraflar dahil kaça mal olur bu set?Bir de rs11 e göre + ları nedir bu jantın? + lastik veriyor değil mi bir de yanında?

@soner canlı
Şu siteye bak birde bayağı indirim var. Bütün sayfalara bak ilk sayfalarda hep pahalı olanlar var ama diğer sayfalarda aradığını ve bütçene uygun olanı belki bulabilirsin

(link)

Geri