Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sigara içiyor musunuz?

Sigarayla ilişki durumunuz nedir ?

• Toplam katılım
    1.061
Scudo
bunu okuyan gençlere çatır çatır örnek oluyosun
Gençler içmiyor mu. Ya da bunu okuyunca mı içecekler.

Sigarayı e-sigara kullanarak bıraktım. 11 ay kullandım e-sigarayı. Onu da bırakalı 4 yıl oldu.

Günde 2 paket camel içerdim. 20 yıl içtim.

22 yaşımdayım yeni başladım :/

Yol yakın bence bir daha düşün. Ciğerler bakir. Yazık etme.

Son düzenleme:
Her gün nargile maalesef

Eski arkadaşlarım da bırak diye aklıma girdi. Salaklık ediyorum sanırım.
Estağfurullah. Burada içip içip bırakanları görüyorsun. İçmemiş olup konuşanları boşver. İçmiş olup bırakmışlar izinden gidersen yaşın çok genç. Şöyle örnek vereyim. Sipara içerken 1 saat halı saha anca yaparken (35 yaşında) şimdi 2 saat yaptığımda bile bitişte normal oluyorum(39 yaş) . Gerisini sen düşün.

Bırakanları tebrik etmekle birlikte biraz ters motivasyon yapayım.
Eğer ne kadardır içmediğinizi hesaplıyorsanız henüz bırakmamışsınızdır, dikkat edin zayıf bir anınıza denk gelmesin.

Eğer ne kadardır içmediğinizi hesaplıyorsanız henüz bırakmamışsınızdır, dikkat edin zayıf bir anınıza denk gelmesin.
Hesaplamıyorum. Facebook Zaman çizelgesinde sigarayı bıraktı diye giriş yapmışım. Oradan baktım. Yoksa bana sorsan hiç içmedim. 🙃

Bende alkol konusu problem yaratmadı. Hala her akşam çatır çatır içiyorum.
Ben alkol baya azalttım yaw. CS go da lemden düşünce geçen heralde reflekslerımı zayıflattı dedim :D eskisi gibi awp kullanamıyorum yoksa suprem idim :)

• Muhteşem
Tepkiler: M.İhsan
Ben ekonomik getirisi için hesaplıyorum. 4,5 sene = 1642 gün x 15 TL = 24.630 TL (Garmin 530 yerine Garmin 1030 alabilirmişim :) :) :ssrtcbya: @hamlet2006 )

Ben ekonomik getirisi için hesaplıyorum. 4,5 sene = 1642 gün x 15 TL = 24.630 TL (Garmin 530 yerine Garmin 1030 alabilirmişim :) :) :ssrtcbya: @hamlet2006 )
Yanlış hesap.
Çünkü bakkala gittiğinde sadece sigara almazsın.Yanına kola, bira, çerez, cips ıvır gıvır o hesaba en az çarpı 2 de.

Hiç sigara içmemiş bir kişi olarak, bir tiryakinin iç dünyasını yaşamadan hissetmeden, sadece aktarılan bilgilere bakarak, ne söyleyebilirim ki!
Sadece; içenlerin bırakmak için istek ve güç bulmalarını diliyorum. Bırakanları ise saygıyla tebrik ediyorum.

Son düzenleme:
ateşliyi bıraktım
2 yıldır elektronik sigara içiyorum

• Beğen
Tepkiler: Burak Uğurlu
Hiç sigara içmemiş bir kişi olarak, bir tiryakinin iç dünyasını yaşamadan hissetmeden, sadece aktarılan bilgilere bakarak, ne söyleyebilirim ki!
Sadece; içenlerin bırakmak için istek ve güç bulmalarını diliyorum. Bırakanları ise saygıyla tebrik ediyorum.

Can Baba şöyle der: "Bu ülkenin jeopolitik konumu küfürsüz yaşamaya uygun değil"

Bunu sigaraya uyarlarsak "Bu ülkenin jeopolitik konumu sigarasız yaşamaya uygun değil"
Siz hiç başlamamışsınız bile, ben de sizi tebrik ediyorum.

19 sene içtikten sonra 8 yıl 3 ay önce bıraktım ve bir daha yanına bile yaklaşmadım. Sigaraya başlamak hayatımdaki belki de EN BÜYÜK hata idi.
- Sağlığa zararlı
- Cebe zararlı
-Kariyere zararlı: iş yaparken sigara ve kahve içmek için işe verilen aralar bazen kafede oturmaya dönüşünce işler yarıda kalıyordu.
- Gençliğimizde fark etmedik ama sigara içmek sosyal dışlanmaya yol açabiliyor. Örneğin, sigara kullanmayan bir kız dönüp bakmaz belki...

Hala düzenli olarak alkol kullanıyorum ama yaş ile birlikte o da yormaya başladı. Önemli işlerim olduğu zaman daha az içmeye yada daha seyrek içmeye özen gösteriyorum.

Bende işin kötüsü bisiklete binmediğim günlerde daha az içip bisiklete bindiğim günlerde daha çok içmek. Arkadaş sanki bisiklet üstündeyken nikotin yakıyorum. 30 dk tempo yapsam hemen geliyor lanet olası sigara içme ihtiyacı.

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Can Baba şöyle der: "Bu ülkenin jeopolitik konumu küfürsüz yaşamaya uygun değil"

Bunu sigaraya uyarlarsak "Bu ülkenin jeopolitik konumu sigarasız yaşamaya uygun değil"
Siz hiç başlamamışsınız bile, ben de sizi tebrik ediyorum.
Hiç içmeyenlerin tebrik edilecek bir yanı yok. İçmemiş zaten. Süper bişey bu. Belki çevresel faktörler yüzünde belki başka sebepten sigara ile kesişmemiş yolu ya da denemiş bu ne lan deyip o an irite olmuş. E başlamayınca da dayanacak bir şey ya da direnç olmuyor.
Esas içenler bırakınca bu çok değerli.

Zaman sayıyorsan bırakmamışsındır diyen arkadaşa da şunu söyleyeyim o zaman saymak sigara hasretinden değil kendi başarının her gün artmasından geliyor. Ben bıraktığımda çok eski bir dostum "görürüm seni en fazla 1 sene sonra başlarsın" dediğinde görüşürüz demiştim. Daha geçen dün dedim kendisine ne oldu şiştin mi bak 4 sene oldu. Bana dedi ki bu yılbaşında bırakacağım. Bişey demedim. 😁

Zaman sayıyorsan bırakmamışsındır dediğinde kendi bırakamama durumunu bırakanla özdeş tutup bak o da hala direniyor özlüyor deyip kendini rahatlatmaktan ibaret aslında.

İçmeyenlerin tebrik edilecek yanı yok dediğim de bu aslında. Saf temizler. Diğeri daha zor.

Yanlış hesap.
Çünkü bakkala gittiğinde sadece sigara almazsın.Yanına kola, bira, çerez, cips ıvır gıvır o hesaba en az çarpı 2 de.
1638444162224.png
O zaman gelsin Cervelo Caledonia. Dansssss.

Geri