serdarvekedisi
Daimi Üye
- Tepki
- 270
- İsim
- Serdar
- Başlangıç
- 1994—95
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Bugün sigarasız 18. günüm. Arada içtiğim sigaralar oldu ama slim ve günde birden fazla olmayacak şekilde keyfi içtim. Uzun süre içmeyip, arada tek içtiğin zaman onun ciğerini nasıl ele geçirdiğini anlayabiliyorsun. 18 günde toplam 6 sigara içmemişimdir. Artık o benim köpeğim. Ciğerimin açıldığını hissediyorum.
Bisiklet sürerken biraz yorulunca derin nefes aldığımda nefesin ciğerlere dolmasını bir şey engelliyor gibiydi, artık derin nefes ile ciğerlerimi şişirebildiğimi hissediyorum.
Sigara bağımlılık değil zevktir. Bırakmak istediğin zaman gerçekten krizine girmeden bırakabiliyorsun. İçtiğim bu sigaralar ile ona meydan okuduğumu görüyorum. Uzatılan sigaraları üzülmeden geri çevirebiliyorum.
Geçmişte sigara içtiğim için pişman değilim. Doya doya onu da tattım. Öksürüğünü, zifir tadını, sarımsı lekelerini yaşadım. En azıdan onu ve bana verdiği acıları bilerek bırakmış oldum.
Vay beBugün sigarasız 18. günüm. Arada içtiğim sigaralar oldu ama slim ve günde birden fazla olmayacak şekilde keyfi içtim. Uzun süre içmeyip, arada tek içtiğin zaman onun ciğerini nasıl ele geçirdiğini anlayabiliyorsun. 18 günde toplam 6 sigara içmemişimdir. Artık o benim köpeğim. Ciğerimin açıldığını hissediyorum.
Bisiklet sürerken biraz yorulunca derin nefes aldığımda nefesin ciğerlere dolmasını bir şey engelliyor gibiydi, artık derin nefes ile ciğerlerimi şişirebildiğimi hissediyorum.
Sigara bağımlılık değil zevktir. Bırakmak istediğin zaman gerçekten krizine girmeden bırakabiliyorsun. İçtiğim bu sigaralar ile ona meydan okuduğumu görüyorum. Uzatılan sigaraları üzülmeden geri çevirebiliyorum.
Geçmişte sigara içtiğim için pişman değilim. Doya doya onu da tattım. Öksürüğünü, zifir tadını, sarımsı lekelerini yaşadım. En azıdan onu ve bana verdiği acıları bilerek bırakmış oldum.
Tabi yaa.. Yıllarca rakıyla kendimize eziyet etmişiz. 😆Ne sigara ne alkol arada şarap 😄
Yavaşşş...içmiyom içen kekodur
Yok rakıyı sevemedim ne tadını ne de vücuda zararını 😉 ama şarap hoştur meyve suyu gibi zararıda yok🤓Tabi yaa.. Yıllarca rakıyla kendimize eziyet etmişiz. 😆
(Rakıcılar, teker teker gelin 🤣)
Yavaşşş...
Aksine, kalbe faydası var. Kırmızı olanının. 🍷Yok rakıyı sevemedim ne tadını ne de vücuda zararını 😉 ama şarap hoştur meyve suyu gibi zararıda yok🤓