Scudo Sports

Sigara içiyor musunuz?

Sigarayla ilişki durumunuz nedir ?

• Toplam katılım
    1.061
Daha önce sigara kullanmadım, hiç merakım da olmadı. Ancak kardeşim kullanıyor. Hemde çok fazla içiyor. "İçme ya da azalt" gibi uyarı yapan kim olursa olsun tepki gösteriyor.

• Üzgün
Tepkiler: necmeddin
Scudo
Bugün sigarasız 18. günüm. Arada içtiğim sigaralar oldu ama slim ve günde birden fazla olmayacak şekilde keyfi içtim. Uzun süre içmeyip, arada tek içtiğin zaman onun ciğerini nasıl ele geçirdiğini anlayabiliyorsun. 18 günde toplam 6 sigara içmemişimdir. Artık o benim köpeğim. Ciğerimin açıldığını hissediyorum.

Bisiklet sürerken biraz yorulunca derin nefes aldığımda nefesin ciğerlere dolmasını bir şey engelliyor gibiydi, artık derin nefes ile ciğerlerimi şişirebildiğimi hissediyorum.

Sigara bağımlılık değil zevktir. Bırakmak istediğin zaman gerçekten krizine girmeden bırakabiliyorsun. İçtiğim bu sigaralar ile ona meydan okuduğumu görüyorum. Uzatılan sigaraları üzülmeden geri çevirebiliyorum.

Geçmişte sigara içtiğim için pişman değilim. Doya doya onu da tattım. Öksürüğünü, zifir tadını, sarımsı lekelerini yaşadım. En azıdan onu ve bana verdiği acıları bilerek bırakmış oldum.

Screenshot_20200918_112423.jpg

Çok şükür bıraktım

iyi bir şey değil biliyorum ancak nedense hiç bırakmayı düşünmedim seviyorum keratayı ve yine biliyorum ki bir gün ben bırakmazsam o beni yarı yolda bırakacak ama ne yaparsın işte :(

Son düzenleme:
maleseff kullanıyorum. Hatta çok geç başladım. Fazla içtiğim zamanlarda içmediğim zamanlardaki farkı kapatmaya çalışıyorum diye espri yapıyorum. Hatta arada adamlar hiç üşenmeden 20 tane sigarayı pakete tek tek üşenmeden dizmişler flan diyorum. Kesinlikle bırakmam lazım biliyorum . En kısa zamanda kurtuluruz inşallah. Bir ortamda sigara uzatıldığı zaman kullanmıyorum demeyi özledim.

• Beğen
Tepkiler: MertSeker
Bugün sigarasız 18. günüm. Arada içtiğim sigaralar oldu ama slim ve günde birden fazla olmayacak şekilde keyfi içtim. Uzun süre içmeyip, arada tek içtiğin zaman onun ciğerini nasıl ele geçirdiğini anlayabiliyorsun. 18 günde toplam 6 sigara içmemişimdir. Artık o benim köpeğim. Ciğerimin açıldığını hissediyorum.

Bisiklet sürerken biraz yorulunca derin nefes aldığımda nefesin ciğerlere dolmasını bir şey engelliyor gibiydi, artık derin nefes ile ciğerlerimi şişirebildiğimi hissediyorum.

Sigara bağımlılık değil zevktir. Bırakmak istediğin zaman gerçekten krizine girmeden bırakabiliyorsun. İçtiğim bu sigaralar ile ona meydan okuduğumu görüyorum. Uzatılan sigaraları üzülmeden geri çevirebiliyorum.

Geçmişte sigara içtiğim için pişman değilim. Doya doya onu da tattım. Öksürüğünü, zifir tadını, sarımsı lekelerini yaşadım. En azıdan onu ve bana verdiği acıları bilerek bırakmış oldum.

Üzülerek söylüyorum en kısa zamanda tekrar başlayacaksınız. Malesef sigara bu şekilde bırakılamıyor.Hiç içmemek lazım

Sıhehh, içi ot dolu dandik bir kağıt sarmasının bana hükmetmesine asla izin vermem!
Bende akıl varken onda sadece duman var. Sizi kölesi yapmak için zevkinizle oynayan akılsız ot sarması her türlü zarar. Çoluğunuzun çocuğunuzun kursağından bile çaldırtıyor (maddi) şerefsiz.
Bırakın, temiz bırakın ki kimin büyük olduğunu gösterin.

İlk içildiği zaman insanı öksürten, başını döndüren tadı iğrenç bir şeye kendini zorlayıp bağımlı olmak davranışı çok ilginç.

• Beğen
Tepkiler: eccesolitarius
Dünyanın bir çok ülkesinde hem sigara hem envai çeşit şey kullandım.Ama hiçbirini beğenmiyorum.Tek bağımlı olduğum şey çikolata.Ahahaha.Malesef oda göbek yapıyor.
Edit:Birde sabah kahvem var.Kahvesiz ölürüm gibi geliyor.Kafein bağımlılığım üst seviyede malesef.

Vay be:) O gün, bu gündür sigarayı gerçekten bıraktım. İçimin çok mutlu olduğunu hissediyorum.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Tabi yaa.. Yıllarca rakıyla kendimize eziyet etmişiz. 😆
(Rakıcılar, teker teker gelin 🤣)

Yavaşşş...
Yok rakıyı sevemedim ne tadını ne de vücuda zararını 😉 ama şarap hoştur meyve suyu gibi zararıda yok🤓

Ben bilgisayar ve fan sesi bağımlısıyım.10 yıllık eski bir bilgisayarda stargunner oynamak en büyük keyfimdir.
Sigara ile alakam yok...

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Geri