Scudo Sports

Sığır Avcıları (Metropolitan Hunter)

C.Biberci

Tulpar
Tepki
5.283
İsim
Alp Tigin
Başlangıç
1991—92
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Triathlon
Evet bu başlıkta sosyal medyadada örnekleri olan şuursuzca her yere park eden sığırları teşhir edeceğiz.

Özelliklede engelli ve bisiklet yollarını işgal etmiş sığırları..
Teşhirin yanısıra ihbarda edebilirsiniz.Böylesi şuursuz sığırlar için daha iyi ve caydırıcı olacaktır:)

Şuursuzca park etmiş sığır

Yer :Bursa Nilüfer /Fethiye mah.
Plaka :16 NHF 45
image.jpg

Plaka :16 TB 807
Yanlamış sığır parkedişi
image.jpg

Kombo sığır triosu
Yaya, engelli ve bisiklet yoluna sığır çöreklenmesi

Yer :Bursa /Omangazi/Y.Karaman
Plaka :06 ABZ 729
image.jpg

Scudo
Bu sığırların nesli ne zaman tükenecek!

@H.T

Sığırların nesli tükenmeyecek malesef..
Caydırıcı cezalarla sığırsal içgüdü birazda olsa frenlenebilir..

citroen in önündeki de bisiklet yoluna park etmiş galiba !?

Başlık olması gereken yer olan "Şikayetim Var" bölümüne taşınmıştır.

Bu arada dört ayağı olan gerçek sığırların arabaları yukarıda gösterildiği gibi park ettiğini hiç görmedim.

https://pbs.twimg.com/media/CYWn_QnWYAA4--l.jpg

@Sadettin Z.
Sadettin bey hassasiyetiniz için teşekkürler.
Evet gerçek sığırlara ehliyet verilmiyor bildiğim kadarıyla dolayısıylada park etme gibi bir sıkıntıları yok:)
Oldukları yere çökerler istesenizde kaldıramazsınız.Tıpkı bu park ihlali yapan sığırımsılar gibi.
Yani istisnai bir görüntü kaideyi bozmaz.

@Battutaettanci
Evet citroenin önündekide bisiklet yolunu kapatmış ve ancak iki aracın arasından çok az bir mesafe bırakılmış.
Hatta bir bebek arabası bu yüzden geçemiyordu.
Geçen haftada buna benzer bir olayda banketi komple kapatan bir sığırımsı yüzünden yola inerek geçmek zorunda kalan ufak bir çocuğa motor çarpmıştı.

İşin boyutu sadece park ihlali değil buna bağlı oluşacak bir kötü sonucuda beraberinde getiriyor..

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Uludağ Üniversitesine bu yıl geldim baktım her yer bisiklet yolu bir heyecan anlatamam bisikleti de getirdim yanımda. Sonra bi sabah gezeyim dedim bisiklet yolunda yük indirenler, motosikletlerini kitleyen pizzacılar...

sığır mazlum hayvandır. eti, sütü, derisi istismar edilir. bu tipler daha predatör. sosyolojileri gereği çakal, köpek, it, sırtlan demek daha uygun bence.

@ozgur908 köpeği eğitirsin ancak bunları eğitmekte pek mümkün değil. nasıl bir ruh haliyle yaşıyorlar merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Olaya başka bir açıdan bakarsak, kaldırımdan bozma iki bisikletlinin zor geçebileceği bir çakma bisiklet yolu hiç olmasa daha iyi olurmuş, bisikletlilerin yüzünü güldürceğine daha çok belaya sokuyor...

bu araçları yanından geçerken yanlışlıkla çizmek lazım.
Emniyetin whatsapp İhbar hattı vardı oaraya da başvurulabilir
0552 155 0 155 ve 0533 155 0 155

Hocam bu insanlari ifsa etmek içi baslik degil 2. bir forum açmamiz lazim, çünkü buraya sigmaz :)

Sevgili @Candan Biberci bu aralar sanırım hamama gidip iyi bir keselenmeye ihtiyacın var. Baksana ben taa 800 km öteden bunun farkına vardım. Nedenmi diyeceksin. Çünkü kaşınıyorsun. Sonra seni bursada kaşıyacak olan angus abiler karşısında sesini ilhan irem 1978 mod veya küccük emrah 1984 versiyon incelik ayarına getirip "abicim vallahi billahi ben yazmamışımdır, o terbiyesizin adı biberci ben ise fiberci karıştırıyorsunuz gözünüzün yağını yiyim lütfen teessüf ederim" demede. Hani o arabaların zulasında bir haydar bulunurda benden söylemesi.

@hasanmustafa

bence suça suçla mukabele etmek doğru bir metot olamaz.. ihbar daha mantıklı.

Geri