Scudo Sports

Sigma 16.12 vs count 8

@obezkirpi

ürün elinize kac günde ulaştı.Bir de şu ürün aynı işi görürmü acaba.Gerci pahalı ama

(link)

Scudo
@devilmycarlos
8 haziranda sipariş etmişim, 19 haziranda geldi, çinden değil amerikadan geldiği için biraz daha kısa sürüyor anladığım kadarıyla.

o ürün wirelesslar için, kablolularla uyumlu değil.

@obezkirpi

senin aldıgını alsam yeterlimi

site ne kadar güvenli bilmiyorum ama yurt dısı beklemek yerine surdan alsam aynı ürün sanırım öylemi

(link)

@devilmycarlos
yeterli, paket içinde kablo(bir ucu km saatine bağlanıyor diğer ucu pedalın hizasında kadroya bağlanıyor tıpkı km saatinin kablosunun maşaya bağlanan ucu gibi), mıknatıs (bu pedala bağlanıyor tıpkı tekerleğe bağlanan parça gibi) birkaç tane plastik kelepçe iki tane de lastik var, resimdekilerin aynısı işte. almadan önce satıcıya mail attım benimkine uyar mı diye bilmiyorum dedi, sonra sigma müşteri hizmetlerine sordum evet almanız gereken ürün 00425 yazıp resmini koyup cevapladı, aldım kurdum çalışıyor.

ben araştırıp en uygun site ve satıcının bu olduğuna karar vermiştim, yanlış yönlendirmek istemem siz de isterseniz fiyat araştırın, belki daha ucuzu falan bulunur.(ebayın almanya sitesine bile baktım gerçi, dediğim gibi shipping yüksek nedense hep)

@obezkirpi

arada 3-5 lira fark var kargoda ücretsiz..siteyi arastırayım güvenli ise alirim yarın arayıp sorayım ellerinde var mı..Teşekkür ederim yardımların için :)

Ben genel olarak km mi sıfırlamak istemiyorum totalda kaç km yaptım en kötü bakımlarını düzenli yaptırırım. Mesela bugun bi tur yapıcam tura özel Değerler ortalama Hız Max Hız kaç km yol yapılmış diye ayrı bir ayar varmı araba gibi misal uzun yola çıkmadan önce km yi sıfırlıyorum genel km sıfırlanmıyor

İçinden çıkan kağıtta anlatılıyor bu durum ama bende hatırlamıyorum nasıl yapıldığını. Kağıda bakarsanız kolayca halledersiniz :) @tege

@Furkan Kılınç
Hocam ben denedim de %11 lik indirimi vermiyor süresi mi doldu acaba kampanyanın?

@Furkan Kılınç @devilmycarlos

kadans sensörünün km saatinin kafasına bağlanacak uçları. kafayı takılı olduğu yerden çıkardım, km saatini döndürerek kafadan ayırdım, alttan kafaya kablonun o iki metal ucunu takıyorum. kafanın altı görünüyor.

23898 dosyayı görüntüle

çok net çıkmamış, bu resimde kablo uçlarından birini kafadaki deliğe taktım, diğerini de öteki boşta duran deliğe takacağım. kafa üstten görünüyor,

23899 dosyayı görüntüle

kablo uçları kafaya takılı hali, kafa boynuzda, lastiğini henüz takmadım, kadans sensörünün kabloları tutuyor şimdilik.

23900 dosyayı görüntüle

km saatini kafaya tekrar taktım, lastikle de kafa sabitlendi. burada işim bitti.

23901 dosyayı görüntüle

sensör kablosunu kadronun altından pedala ulaştırıyorum. biraz estetik olarak kötü görünebilir ne yazık ki çünkü benim kadroda kablolar kadro demiri içinden gidiyor, kadro da beyaz renkli olduğundan görünürse sırıtır sensörün kablosu. (link). kabloyu en alttan geçirerek minimum şekilde görünmesini sağlıyorum. siyak plastik kelepçe ile kadroya kabloyu bağladım, beyaz plastik kelepçe sipariş etmiştim ebayden, gelince kelepçeleri değiştireceğim.

23902 dosyayı görüntüle

kadronun altı, kabloyu yine plastik kelepçeyle bağladım, birkaç kere döndürerek takılması gereken yere lastikle(kullanmadığım diğer kastiği de kullandım daha sağlam olsun diye hatta) bağladım kablo ucundaki alıcıyı. km saatinin alıcısının aynısı zaten.

23904 dosyayı görüntüle

kadroya iki lastikle bağlı alıcı, normalde plastik kelepçeyle tutturulması gereken ama ben kalan kelepçeleri heder ettiğimden ve şimdilik başka kelepçem kalmadığından eski bir kulaklığın kablosu ile pedala bağladığım mıknatıs. maşa + janttaki km saati mıknatısı ve alıcısı gibi bunların da birbirine max 5mm falan bir uzaklıkta bulunması gerekiyor. pedal kadrodan fazla ayrık olduğu durumlarda kullanılması için mıknatısın altında opsiyonel olarak kullanılabilecek yükseltici taban gibi bir parça daha var, bana lazım olmadı.

23905 dosyayı görüntüle

kadro üstü çantamı takınca kablolar o kadar da göze batmıyor.

23906 dosyayı görüntüle

bu da pedalın uzaktan görünüşü. kadro altındaki kablo da görünmüyor gibi. plastik kelepçeleri beyaz yapınca daha güzel görünecek.

23908 dosyayı görüntüle

Bence gayet hoş olmuş. Biraz daha uğraşılırsa orda olduğu unutulur bile :) Bende mi sipariş etsem diye düşünmeye başladım açıkçası.
Forumda bi konu vardı km saati için kadans kiti yapımını gösteriyordu. Onuda deneyebilirim belki bi ara. @obezkirpi

Olabilir çünkü ben aldığımda o yüzde 11 lik indirim outdoor kategorisine aitti. @-Ertuğrul

@-Ertuğrul

10 temmuza kadar indirim var belki kullanılmıstır her hesap için 1 kere indirimden yararlanılabilir.Yeni hesap açıp deneyin.Ayrıca 11 tl lik 2 adet kupon veriyor onuda kullanırsınız

@devilmycarlos
%11 lik indirim kampanyası devam ediyor ama bisikleti outdoor kategorisinden çıkarmışlar

Kullanıcı Arkadaşlara Yararlı olabilir Sigma 16.12 km saatinin şu özelliği çok kullanışlı çünkü ben toplamda yapılan km yi sıfırlamadan günlük tur km sini sıfırlıyorum bir yere gittiğimde Bu benim için kolaylık oluyor ( Trip Distance ) toplam yapılan km oluyor bunu resetlerseniz yapılan km nin tamamı resetleniyor ben bunu sıfırlamıyorum bisiklet bakımlarını takip ediyorum ( TS Distance ) günlük km olur bunu sıfırlarsanız günlük yapılan turları takip edebilirsiniz

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    58 KB · Okunma: 31
  • image.jpg
    image.jpg
    49,4 KB · Okunma: 28
(link)

sensörden bende aldım burda uygun.şuan elime ulaştı takıp deneyeceğim bakalım.siteyi tavsiye ederim

Kadans kablosunu cihazda nereye takıyoruz göremedim ama

cihazın kafasının takıldıgı iskeltte üstte 2tane bosluk var kablodaki metal ucları alttan oraya takıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Tuzlu_Fıstık
@tege
MERHABA YARARLI BİR BİLGİ TEŞEKKÜRLER GÜNLÜK KM Yİ SIFIRLAMAK İÇİN HANGİ TUŞA BASILI TUTMALIYIZ

Bende gittigidiyordan sigma 16.12 sts cadance aldım bir günde yolladılar fakat canadece olmadan yollamışlar ayrıca alet çalışmıyordu faturadan gönderen şirketin numarasını bulup aradım durumu anlattım hemen yenisini gönderdi bugün elime ulaştı ama daha bisiklete takmadım akşam eve gidince takacağım test ettim çalışıyor.

Geri