Scudo Sports

Sigma rox 6.0 cad

Merhaba arkadaşlar. Yeni aldığım Sigma rox 6.0 sayacı bugün monte ettim.
Hız ve kadans sensörü iyi çalışıyor. Fakat nabız sensörü verisi hiç yok. Sayacin Sol üstte ki kalp resmi yanında ki nabız verisi hep sıfır ama sıfır yanıp sönüyor. Kadans ve hız verileri tamam çok iyi çalışıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Scudo
@ÖNDER_TOKEL

Sensörün pilini yenile kardeşim bana amerikadan Rox 5 geldi üründe takılı olan pil boştu alet bozuk diye yangın yaptım kısa süreli [emoji3] görmüyorsa pildendir yada mekanik sorundur ama zaten bahsettiğimiz sorunlar olmasa herhangi birşey yapmadan birbirlerini direk görüyorlar

Ben bu ürünü kullandım gayet güzel bir ürün kadans sensörü ile pedal arasındaki mıknatısı değiştirmeniz gerekir. Küçük güçlü bir mıknatıs işinizi görür. Pedalın arka kısmı metal resimdeki mıknatıstan alın pedal civata kısmına bırakın kendisi yapışıyor. Artık kadans sensörünün sıfır hatayla çalıştığını görüceksiniz. Birde yorumlarda su geçirdiği yazılmış, ben bu yoruma katılmıyorum çünkü ürün kesinlikle su geçirmez bilginiz olsun.

(link)

Sigma rox serisinde eğimi gösteren model hangisi acaba ?
ben 6.0 ya da üstünu almak istiyorum .

Güvenilir Yurt Dışı sitesi hangisi ?

@mertsimsek76 sigma 16 12 sts cad kullanıyorum benimde gidon boğazında takılı kadans okumasında problem yaşamadım , pillerden olabilirmi acaba? sizinki daha üst model cihaz ilginç geldi.

@Savaş Acıboz
Ben o sorunu coktan cozdum :) solda olmasi gerekiyordu saatin.. oraya aldik sorun cozuldu..

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@mertsimsek76 sorunu yer değiştirerek çözdüğünüzü anlamıştım bunu size gidon boğazında tercih etmenizi kısıtlamaması gerektiği açısından yazdım, kurulumunda tam ortada kullanabilmelisiniz tercihinizi değiştirmek zorunda kalmanız hoşunuza gitmeyebilir. Saygılarımla

@Savaş Acıboz
Ben bogaz uzerinde telefon tutucu kullaniyorum.. mecburen solda yer aliyor sigma.. :) ama bogazda sigmayi calistirmisligim var.. orda da sorun olmuyor.. sadece saga tarafa alinca arada bir kopuyor.. tecrubeyle sabit.. :)

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Savaş Acıboz
Sigma rox 6.0 kullanıcılarına bir soru sormak istiyorum ,
2 hafta önce sıfır aldığım sigma rox 6.0 kullanırken bugün otomatik başlama olayını yapmadı nedeni ne olabilir ?
yani antremandan sonra mola verdiğimizde rox 6.0 stand by olarak bekliyor. (ekranda Rox 6.0 ve saat çıkarak)
daha sonra hareket ettiğimde kendi direk başlamıyor, ben direk bir tuşa basınca başlıyor .
acaba bir yerden bir ayarını mı kapattım kurcalarken ?
Umarım bu durumu bilen birileri vardır .. :(
Teşekkürler.

Soru güncel :(

@mertsimsek76 ürünü yeni aldım ben de fakat HR sensörünü çalıştıramadım. Herhangi bir tavsiyeniz var mı? Diğer fonksiyonlar sıkıntısız çalışıyor.

@smtdgncy hayırlı olsun
elektrotların calısması için nemlenmesi gerekiyor, gogsunuze bagladınız sensorun gosunuze gelen tarafını biraz nemlendlrin(tükürük en iyi yol:)) sonra calısacaktır.

Elimde kapalı kutu sigma rox 6.0 cad var isteyen olursa iletişime geçebilir.

Geri