Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme SIGMA SPORT ROX 11.1 EVO | Bisiklet Bilgisayarı

Ben Ae'den aldığım gidon uzatma aparatına bağladım, çok da güzel oldu. Kolay Gelsin kargo firması getirdi bana sizinki farklıymış. Geç olsun güç olmasın diyelim ama gerçekten fiyatına göre çok iyi. Smart trainera da bağlanıyor. İhtiyacım olup da cihazda olmayan bir özellik yok. Crash detection özelliği falan çok ama çok önemli. 10 yaşında Garmin 520'yi 1000 tl fazlaya alacağına sıfırından bunu al tepe tepe kullan. Teşekkür ederim sizinki de sapasağlam bir an önce gelir umarım. Beklemek zordur biliyorum :) Size de ayrıca tekrar teşekkür ederim çünkü bu fırsatı değerlendirmeme sebep olan sizsiniz. Akıllı saatimle iyi kötü devam edecektim ama şarj konusu çok canımı sıkacaktı. Çok teşekkürler.

Yalnız bir şeyini eksik buldum: ekran boyutu. Max 6 veri görebiliyoruz ekranda. 8 veya 10 veri olsa çok çok iyi olurdu.

316094 dosyayı görüntüle316095 dosyayı görüntüle316096 dosyayı görüntüle
rica ederim hocam siz de güle güle kullanın. çok güzel denk getirdik o aldığımız mağazada sigma ürünleri hala uygun fiyata incelemek isteyen olursa :

(link)

Scudo
Günaydın bugün sipariş vermeyi düşünüyorum kullanımda herhangi bir sorunla karşılaştınız mı acaba

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Günaydın bugün sipariş vermeyi düşünüyorum kullanımda herhangi bir sorunla karşılaştınız mı acaba
2 kere kullandım. İkisinde de eksiksiz aktardı stravaya. 4 saate yakın kullanmama rağmen %80 bataryası var hala. Ekran okunurluğu, renkleri gayet başarılı. Gps'e bağlanması çok hızlı. Gps hassasiyeti gayet iyi. Navigasyon özelliği de güzel. Eğer iyi bir fiyata bulduysanız kaçırmayın. Türkiye'den 10 bin tl civarına alacaksanız tavsiye etmem o fiyatlara Garmin alınır. Amazondaki satıcıda hala uygun fiyata var mı bilmiyorum ama varsa kesinlikle tavsiye ederim, beni oldukça memnun etti.

2 kere kullandım. İkisinde de eksiksiz aktardı stravaya. 4 saate yakın kullanmama rağmen %80 bataryası var hala. Ekran okunurluğu, renkleri gayet başarılı. Gps'e bağlanması çok hızlı. Gps hassasiyeti gayet iyi. Navigasyon özelliği de güzel. Eğer iyi bir fiyata bulduysanız kaçırmayın. Türkiye'den 10 bin tl civarına alacaksanız tavsiye etmem o fiyatlara Garmin alınır. Amazondaki satıcıda hala uygun fiyata var mı bilmiyorum ama varsa kesinlikle tavsiye ederim, beni oldukça memnun etti.

hr kadans hız sensörüyle birlikte 6bine alacağım

hr kadans hız sensörüyle birlikte 6bine alacağım
İkinci el garmin 530 baktınız mı? Geçen forumdan bir arkadaş edge 530 almış 7.500 tlye. Bana toplam 2500 tlye mal oldu bu cihaz. İsterseniz 6000 tl vermeden önce biraz araştırma yapın. 530 lar çok daha kaliteli ve içeriği kuvvetlidir bundan eminim.

• Beğen
Tepkiler: Jingim
İkinci el garmin 530 baktınız mı? Geçen forumdan bir arkadaş edge 530 almış 7.500 tlye. Bana toplam 2500 tlye mal oldu bu cihaz. İsterseniz 6000 tl vermeden önce biraz araştırma yapın. 530 lar çok daha kaliteli ve içeriği kuvvetlidir bundan eminim.

aslında acelem yok sadece hevesliyim şu an sahibindene bakmıştım ama 9599 tlye vardı en uygun sensörlerle birlikte 11-12 bine gelir yarı yarıya fiyat farkı oluşuyor.
kararsızım sipariş sepette bekliyor hala almadım zaten :D sabahtan beri o cihaz mı bu cihaz mı diye her şeyi inceledim hepsinde de kötü yorum olduğu için kafam karman çorman oldu

geçen gece sahurda bakayım dedim bu sigma km saati sensörler dahil baktığımda 3700tl gibi bir kampanya yapılmıştı isterseniz biraz bekleyin zaman zaman anlık indirim yakalayabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Jingim
geçen gece sahurda bakayım dedim bu sigma km saati sensörler dahil baktığımda 3700tl gibi bir kampanya yapılmıştı isterseniz biraz bekleyin zaman zaman anlık indirim yakalayabilirsiniz

Ben bir arkadaş buraya ilk lik attığında 2800e görmüştüm atan arkadaş 2000 TL gibi bir fiyattan sipariş vermişti.
Şu an 6.000 TL fiyat sürekli artıyor maalesef bir de ben sürekli o mu bu mu diye baktığım için kafa çorba oldu iyice ne yapsam bilmiyorum

Ben bir arkadaş buraya ilk lik attığında 2800e görmüştüm atan arkadaş 2000 TL gibi bir fiyattan sipariş vermişti.
Şu an 6.000 TL fiyat sürekli artıyor maalesef bir de ben sürekli o mu bu mu diye baktığım için kafa çorba oldu iyice ne yapsam bilmiyorum
Hız kadans sensörüne ihtiyaç yok. Aliexpress'ten nabız bandını 600 civarına çözerseniz. 530'lar sahibindende 7-8 civarına bulunuyor illa bundle olmasına gerek yok. Ben tamamen kendimi sizin yerinize koyarak söylüyorum benim tercihim garmin 530 olurdu. Hatta 8500 e kapalı kutu sıfır 530 buldum ufacık bir araştırmayla. Eğer Sigma'yı 4 bine falan alacak olsanız hiç düşünmeden alın derim ama 6 bin bu cihaz için fazla. Az daha ekleyip satarken de değer kaybı yaşatmayacak Garmin öneririm. Sigma'yı satmaya kalksanız hem zor satılır hem de fiyatı çok düşük gider diye düşünüyorum. Ama Garmin piyasası hala canlı. Aldığınız fiyatın biraz altına satarsınız.

Hız kadans sensörüne ihtiyaç yok. Aliexpress'ten nabız bandını 600 civarına çözerseniz. 530'lar sahibindende 7-8 civarına bulunuyor illa bundle olmasına gerek yok. Ben tamamen kendimi sizin yerinize koyarak söylüyorum benim tercihim garmin 530 olurdu. Hatta 8500 e kapalı kutu sıfır 530 buldum ufacık bir araştırmayla. Eğer Sigma'yı 4 bine falan alacak olsanız hiç düşünmeden alın derim ama 6 bin bu cihaz için fazla. Az daha ekleyip satarken de değer kaybı yaşatmayacak Garmin öneririm. Sigma'yı satmaya kalksanız hem zor satılır hem de fiyatı çok düşük gider diye düşünüyorum. Ama Garmin piyasası hala canlı. Aldığınız fiyatın biraz altına satarsınız.

ihsana bu konuda katılıyorum. Garminler piyasanın apple'ı gibidir. Satarken fiyatta üzmez ama diğer tüm ürünler android telefon gibidir meraklısı lazım :D Ben uygun yakaladığım için aldım yoksa garmin alacaktım bu sene :D

bizim satın aldığımız satıcıda suan hr setli 4800'e geliyor.

(link)

1712327258347.png

• Beğen
Japonya’dan Garmin’leri alma şansım var. Garmin 1040 solar 17-18bine geliyor. Ama 3500’e Sigma’yı aldım sensörleriyle birlikte. Bilmiyorum gerek var mıydı Sigma’ya çok daha ucuza gelse bile değer miydi.

• Beğen
Tepkiler: TafLan
Şu ana kadar şikayet edebileceğim hiçbir durumla karşılaşmadım. Strava ve Komoot'a sorunsuz aktardım.

• Beğen
Merhabalar. Bugün smart trainerımda cihazı test etme fırsatı buldum. Normalde bilgisayarımdan Zwift uygulamasını kullanıyorum. Bu sefer de cihazı test edeyim dedim. Güç ve kadans ölçümünü birebir aktarıyor. Gecikme yok ve hatalı değer göstermiyor. Ama hız konusuna gelirsek biraz can sıkıcı. 25 dakikalık sürüşümde 95 km mesafe kat edip 225 km/h ortalama hıza sahip olduğumu iddia ediyor. Zaten beni ilgilendiren de güç ve kadans ölçümü. Hız sensörünü bağlamazsam bu sorun da ortadan kalkmış oluyor. Hız sensörü trainerın dahili sensörü bu arada.

Şimdilik Sigma Rox 11.1 ile gayet iyi anlaşıyorum. Keşke şu da şöyle olsaymış dediğim bir şeyi yok. Vergi dahil 2500 tlye alabileceğimiz bir cihazın en azından benim ihtiyacım olan tüm özellikleri barındırması harika. Başlığın cihazı almak isteyenler için rehber niteliği taşıması adına kullanım tecrübelerimi aktarmak istiyorum. Umarım gereksiz rahatsızlık vermiyorumdur. Aklında sorusu olanlar yöneltebilir :)
1000005517.jpg

An itibariyle siyah 6200 beyaz 2800, beyaz olandan sipariş verdim ben de

(link)

Bir arkadaşıma önermek istiyorum da bu aleti. Strava ile uyumlu çalışıyor mu garmin gibi?

• Beğen
Bir arkadaşıma önermek istiyorum da bu aleti. Strava ile uyumlu çalışıyor mu garmin gibi?
Kesinlikle. Önerebilirsiniz sorun yaşamadım. Stravayla kolayca veri paylaşımı yapabiliyor. Ama ucuza denk gelebiliyor pahalı fiyattan almamaya çalışsın.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Geri