amoush00
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.025
- İsim
- Emrah Çetintaş
- Başlangıç
- 2012—13
- Bisiklet
- Geotech
Aslında temel bazı bir kaç bakımı kendimiz bilmeliyiz. NE derseniz aslıda bisikletin temizliği ile ilgili bir durum.. Ben zincir ruble temizliği ve geri yağlanması için bir servise gitmem. Zira temizliği içinde.. Ama ince vites ayarı özellikle ön aktarıcının ki, biraz maharet istiyor.. Mesala bir 1000 km kadar sonra sanırım bir zincir değişimi için Ahmet Ustaya uğrarım zira kendisi demişti.. Bisiklet aldığım yer 2500 ila 3000 km civarında zincirin değişmesi gerektiğini bilmiyordur eminim.. Bunları işi bilen adamlarla muhattap olduğunuzda öğreniyorsunuz. Asıl Salcano'nun da mesala B2twin gibi ömür boyu kadro garantisi vermesini isterdim. Yada diğer mekanik aksama da adam gibi garanti.. Benim Mtb B2twin rock rider ve 2,5 , 3 senedir kullanmaktayım.. Gittiğimde hayal kırıklığı yaşadığımı hatırlamıyorum. Bir şekilde problemimi çözdüler.. Bunun gibi olmalı. Kullanıp tekrar sarj olmayan ön aydınlatmamı değiştirdiler.. 15 gün kullandığım seleyi iade aldılar. Sırf totomu daha çok ağrıttı diye.. Anladınız mı?? Müşteri memnuniyeti budur.. Bizim türk kafası ile işletilen işletmelerde bir sıkıntı var arkadaşlar. Sorun işletme mantığında.. aslında.. Ha biz de bu durumun vıcığını çıkaran adamda var o ayrı..