Ben şanslıyım ya millet neler yaşamış. Salcano Cyc02 var bende. Tek sorunum maşadaki kablo sabitleme kelepçesinin konumu. Frene giden kablo arada sırada gidonu çok çevirince falan tekerin yanına kaçıyor. Sürtme falan olmuyor da yine de can sıkıcı bir durum.
Hakkında onca kötü şey duymama rağmen(malum cyc02 konusunu hepiniz okumuşsunuzdur) gözümü karartım aldım çünkü cyclocross bir bisikletim olmasını çok istiyordum. Bütçem dahilinde de bir bu vardı. İkinci elde de millet aldığı fiyatın 100-200TL altına koyuyordu hep focus vs bisikletleri
. Tabi düştü fiyatları zamanla ama ben almıştım çoktan.
Selenin raylarında pas vardı, kadronun beyaz boyası hafif sararmıştı, üst boruda kılcal çizikler vardı. Değişim, garanti vs uğraşsam başıma ne geleceğini biliyorum forum ahalisin tecrübelerinden. Geri verme seçeneğini düşündüm. Düşündüm ve bisikleti vermek istemediğime karar verdim. İade etsem aynı paraya ne alabileceğim?
Kuruluma götürdüm, derme çatma bir bisikletçi. Ama adam gerçekten özendi, sürülebilecek vaziyette verdi. Pek bir şey beklemiyordum zaten, o yüzden memnun kaldım. Çizik falan yapmadı.
Fren-Vites ayarlarını "yaptı", ben evde kendim tekrar yaptım. Çok zorlandım(niyeyse), şimdi iki dk da yapıyorum fren vites ayarlarını. Hatta fren ayar tutmuyor diye konu da açmıştım
Sözün özü, tek alışverişim oldu ve memnun kaldım. Daha iyi olabilir tabi, umarım da olur. Biraz kurumsallaşmaları, profesyönelleşmeleri lazım. Kendilerini müşteri yerine koyup, daha iyi nasıl hizmet verebiliriz diye düşünmeleri lazım.