Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şikayetlerimizi Salcano'ya Ulaştırıyoruz.. (satış öncesi - satış sonrası)

@BEYHAN
Hımm! Salcano hala aynı mentalitede devam eden Salcano yani..!

• Beğen
Tepkiler: BEYHAN
Scudo
abi salcano alıyorsan zaten bazı şeyleri göz önüne almak gerek markayı kötülemek değil maksadım ama bütçeye göre tercih ediyorsun sonuçta fiyatlara göre katlanılmayacak marka değil bence ben 2014 xrs 040 kullanıyorum aldığımda kurulumunu ben yaptım benden başka birisi vida gevşetemez bisikletimde markası ne olursa olsun bence kendi ustalığım teknik servislerden daha iyi parçaları alırım gerekeni kendim yaparım tamir ekipmanlarından eksiğim varsa edinirim alamn disiplini ile işe koyulurum:cool: ve büyük şehirlerde bile öyle kaliteli bisiklet teknik servisleri bulmak meşakkatli iş bisiklete gelince kalite ve titizlikle yaklaşacak çok marka var ama onlarda bisiklet en aşağı 2500tl en kötü setlere sahip olanlar bile uçuyor bisikletinizde anlamadığınız aksamlar varsa merakla araştırmalı konu hakkında bilgi sahibi olmalıyız

buda benim bisikletim 37361 dosyayı görüntüle 37361 dosyayı görüntüle

bu da smetri hastalığım :)

700x28 c lastık kullandım kadroya çok yakın ama problem çıkarmıyor

küçük süslemeler:)

Dosyalar

• 2015-09-22 09.32.11.jpg
    2015-09-22 09.32.11.jpg
    100,3 KB · Okunma: 55
  • 2015-09-22 09.33.35.jpg
    2015-09-22 09.33.35.jpg
    88,6 KB · Okunma: 51
  • 2015-09-22 09.32.28.jpg
    2015-09-22 09.32.28.jpg
    55,6 KB · Okunma: 47
  • 2015-08-07 11.22.36.jpg
    2015-08-07 11.22.36.jpg
    109,7 KB · Okunma: 47
@amoush00 abi şimdi başka şehirdeyi o yüzden ekipmanım yanımda bu şekilde tartmadım ama bıran zorlayınca 65 yapıyorum düz yolda;)

ve lastikleri zıplamalı ve kaymalı hareketler için değiştirdim:)

parçaları değişemedim halen benim istediğim sadece rulmanlı göbekler ve gidon takımı daha fazla masraf yapmam çünkü biraz daha yeni nesil bisiklete geçerim ilerde

@emrahgunturk STI kolların ayarı iyi olmuş ama geometrisi yüzünden üst kısım hâlâ yere paralel durmuyor. Evet bizim de bahsettiğimiz bozuk geometri işte bu. Xrs 040 kullanıcılarında arkayı jant seti değiştirmeden qr yapmayı keşfedenler var. Ama daha akıcı göbeklerin de hissiyatı iyi olacaktır. 2014 te de 2015 te de jant seti değiştiriyoruz o yüzden. Biraz da hafiflemesi adına. Düz yolda 65 km/h yaptırabiliyorsan helal. Arka park bacağı gereksiz ağırlık olmuş benim gözümde. Güle güle bin.

• Beğen
Tepkiler: emrahgunturk
@lealtad evet 2014 xrs040 tam bir f/p ürünüydü. Dediğin mantıklı sora setli 1100 tl ye bisiklet bedava. 2015 i için de aşağı yukarı aynı şeyleri söyleyebiliriz. Sonuçta bayii 1400 lu fiyatlara bırakıyor. Hatta 1300 lu fiyatlara alan duydum. Yine çok iyi rakam. Ama benim tezim, ve hep savunduğum şu. Daha iyi göbekler (2015 te jant ağırlığı iyi bence) daha iyi gidon takılması bu bisikletin fiyatını yine de çok zıplatmaz, ama alan memnun olur. ;) Bianchi soralı SLR 500 modeli 1800 tl ama daha düzgün. Fark 200 tl sadece. Belki rekabet için yapıyor. Birde xrs 030 kadro kulağı kırmış bir aydan beri kadro kulağı bekliyor @Canince mesala. Bu gibi incelikler ayrıntılar hayatı değiştiriyor. Ben bisikleti aldım alalı asıl bayii ye uğramadım bile. Biliyorum işi bilmediklerini. Ama kendim işi öğrendim bu sayede.

bende salcano xrs 030 var, evet boya kalitesi B.K gibi bazı arkadaşlarda söylemiş. Ufak bi darbe, sert bir şey, yada üstünde ufak toz olan bezle bile silerseniz bisikletiniz çizilebilir. onun dışında 1.5 aydır sorun yaşamadım henüz. Bütün salcano bayilerini bilmiyorum ama , kuzenimin spd look pedallarını denemek istiyodum, gittim pedalları aldım yol üstünde salcano bayine taktırayım dedim , kuzenin evinde 15 nuamaa anahtar yoktu, adam pedalları değiştirdi. ben isteyeceğini sanmıyordum ama nezaketen borcum ne kadar dedim 10 tl dedi. Gidip nalburdan anahtar alıp kendim değiştirseydim daha ucuza gelirdi. Sanki çok bi b*k yaptı. 40 saniye sürdü&sürmedi. işin 10 lirasında değilim ama salcano bayisisin, salcano bisikleti olan biri geliyo hocam 15 anahtarı verir misin pedalları değiştircem de diyosun 10 tl istiyor. ayıpdır yahu. Bu gibi durumlar var, bayiler kötü, müşteri hizmetleri kötü ama herşeye rağmen yinede bazı arkadaşların salcano dan nefret edercesine yorumlarına katılmıyorum. Bu gibi konularda toplanarak şikayetlerimizi üst makamlara iletirsek düzeltilebilcek şeyler. Milliyetçi bi insanım. Türk marka&marklarını dünyanın her yerinde görmek isterim, zor bir ihtimal ama umut işte.

• Beğen
Tepkiler: caesar
Arkadaşlar kadro kulağı 5. Hafta içerisinde geldi bu arada.

@mzerenoglu
Bende milliyetçi bir insanım ve bu durum beni de üzüyor. Yani bazı Türk markalarının vurdum duymaz olması. Bugün 16-17 anahtar aldım ve 5 tl verdim. Geçmiş olsun :komik:

@Canince
Hayırlı olsun :) Acaba Çinden, üretilen parçanın gelmesini mi bekliyorlar acaba ? Ondan mı gecikiyor ki bu kadar ? Normalde bir kargonun teslim süresi, taş çatlasın 1 hafta sürer

• Beğen
Tepkiler: Canince
@Yusuf !!WOW!! Teşekkür ederim,kulak elime ulaştı doğru kulağın geldiğini görünce bi afalladim hatta gelince bile afalladim neredeyse ümidi kesmek üzereydim :D

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@Yusuf !!WOW!!

Bu durumun salcano ya ait değil Türklerin ortak bi özelliği olduğunu düşünüyorum. Millet olarak vurdum duymazlık var kanımızda. Mesela amazon.de den alınmış htc evo 3d vardı bende halamın hediyesi, bozuldu götürdüm servise ektra 200 lira para istediler, halama viyanaya giderken onla gönderdim, orda servise verdi bedavaya tamir ettiler garanti kapsamında. Aynı telefon aynı arıza neden farklı muamele? Benzer bi çok durum var yaşadığım . Allah bizi ıslah etsin ne diyim.

Banada o koyuyor, gidip nalburdan 5 liraya alsam , adam daha para üstünü vermeden söker takar anahtarıda nalbura hediye ederdim. hem daha az para verirdim hemde sevaba girerdim. Bayiye gidip 10 lira verdim, bide eve dönerken ettiğim sınırsız küfürün günahı kaldı üstümde.

• Beğen
@lealtad basit bi işlemden 10 tl ye isteyen bi servise, yarın öbürgün bi sorun yaşasam bisikletimi nasıl emanet edicem ben bunu düşünüyorum.

• Beğen
@lealtad
Tüh ya 3 liraya bir tantuni gömerdim ben oldu mu şimdi bu ? :komik:

@mzerenoglu
Ben her tarafını kurcalıyorum bisikletin. Çoğu zaman bisiklet bakımıyla ilgili videolar izliyorum bayağı bir şeyler kaptığımı düşünüyorum bu sayede

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Canince
Yok ya. Uğraşmak istemiyorum bile. Adamlara iki kez gittim üçüncüde cingar çıkaracam bu sefer kötü olacak. Hem maşayı modifiye etmekle ilgili bir planım var ama bakalım nasıl olacak :krnz:

• Beğen
Ben şanslıyım ya millet neler yaşamış. Salcano Cyc02 var bende. Tek sorunum maşadaki kablo sabitleme kelepçesinin konumu. Frene giden kablo arada sırada gidonu çok çevirince falan tekerin yanına kaçıyor. Sürtme falan olmuyor da yine de can sıkıcı bir durum.
Hakkında onca kötü şey duymama rağmen(malum cyc02 konusunu hepiniz okumuşsunuzdur) gözümü karartım aldım çünkü cyclocross bir bisikletim olmasını çok istiyordum. Bütçem dahilinde de bir bu vardı. İkinci elde de millet aldığı fiyatın 100-200TL altına koyuyordu hep focus vs bisikletleri :kötü:. Tabi düştü fiyatları zamanla ama ben almıştım çoktan.
Selenin raylarında pas vardı, kadronun beyaz boyası hafif sararmıştı, üst boruda kılcal çizikler vardı. Değişim, garanti vs uğraşsam başıma ne geleceğini biliyorum forum ahalisin tecrübelerinden. Geri verme seçeneğini düşündüm. Düşündüm ve bisikleti vermek istemediğime karar verdim. İade etsem aynı paraya ne alabileceğim?
Kuruluma götürdüm, derme çatma bir bisikletçi. Ama adam gerçekten özendi, sürülebilecek vaziyette verdi. Pek bir şey beklemiyordum zaten, o yüzden memnun kaldım. Çizik falan yapmadı.
Fren-Vites ayarlarını "yaptı", ben evde kendim tekrar yaptım. Çok zorlandım(niyeyse), şimdi iki dk da yapıyorum fren vites ayarlarını. Hatta fren ayar tutmuyor diye konu da açmıştım :D

Sözün özü, tek alışverişim oldu ve memnun kaldım. Daha iyi olabilir tabi, umarım da olur. Biraz kurumsallaşmaları, profesyönelleşmeleri lazım. Kendilerini müşteri yerine koyup, daha iyi nasıl hizmet verebiliriz diye düşünmeleri lazım.

bi bende mi sorun çıkmadı ya tek sorun disk frenin sürtmesi oda benden kaynaklanıyor. çünkü: virajları dönerken frenleyip kıçattırıyom bu sefer disk kayıyo.

• Beğen
@enes dökmen
O disk bende de kayıyor işte...

ben çok hor kullanıyorum bisikleti iyi bile dayanıyor bana normalde hor kullanmam fakat bu bisikletle merdivenlerden felan iniyorum sürekli çukurlar zaten malum

Geri