Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şikayetlerimizi Salcano'ya Ulaştırıyoruz.. (satış öncesi - satış sonrası)

@ececan Adana'da olanları bilmiyorum ama iyi bisikletçiler de var Salcano satan. O kadar da sıkmayın kendinizi..!

Scudo
@Yusuf !!WOW!!
Mesela ne kadar para istiyorlar Yusuf?

@Kuzey Ege
Mersin şubesinde diskim yamulmuştu onu düzelttiler ücretsiz bakımda birda sağını solunu kontrol ettiler. Daha sonra ön vites ayarımı bozmuştum 10 lira aldılar. Ön arka ikisi de bozulursa 20 lira alırız demişlerdi telleri değiştirmek dahil fiyata.

Yani her Salcano satan adam kötü bisikletçi diye bir kural yok. İşten anlayanlar da var mutlak. Ankara'da Doğa Bisiklet derim ben. Batıkent'te.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@amoush00
Para veriyorsun ama, Mersin servisteki abi sağlam, işini biliyor. Ama biraz salağa yatmıyor değiller hani :D:D

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@M.Furkan Kurt
Tamamen katılıyorum.

• Beğen
Tepkiler: M.Furkan Kurt
Öncelikle, tüm cevap verenlere teşekkür ederim.

@Canince

Bunu yapabilirim, zaten birkaç parça demonte geliyormuş. Altından kalkabilirim sanırım.

@Yusuf !!WOW!!

Peki bu periyodik bakımlara gitmezsek, garantimiz iptal oluyor mu? Sanırım böyle bir detay da var..

@amoush00

Sıkmaktan ziyade tedbir almaya çalıştım biraz da :)

@Yusuf !!WOW!!

Mersin'deki bu servisin -eğer hâlâ salcano servisi olarak aktifse- ismini söyleyebilir misiniz?

Ben de tam astro 29v almak üzereydim. Şimdi tırstım. Acaba istanbul'da servisi en iyi dediğiniz hangi bisikletçi var salcano satan?

Bu arada üstteki mesajıma ek olarak şunu belirteyim. Adana'da Salcano bisiklet alan ve kurmak isteyen varsa Kocavezir Mahallesindeki ÖZYAZGAN servisi önerildi bana. Bugün gelirse bugün, gelmezse pazartesi kurdurmaya gideceğim, ayrı bir konu açtım profilimden görülebilir. Orada gelişmeleri paylaşırım.

Nereden okudum bu konuyu ya :kötü: Xrs040 alma arefesinde, işkillenmeye başladım. Zaten servisle vs pek işim olmaz, bakımlarını kendim yapabilirim. Tek korkum kadroda canımı sıkacak bir sıkıntı olması, ne dersiniz ?

@batuhangurcan bakımları yapabilirsiniz alabilirsiniz,kadro konusunda en büyük sıkıntı boya,onun haricinde bi sıkıntı ile karsilasmadim.

• Beğen
Tepkiler: Batu Gürcan
Ben de karşılaşmadım. Servis de sıkıntı çıkartmadı ya bende. *** bisiklet sağolsun kendim kurmuştum götürdüm, tamam dedi 1 ay kullan ve gel hem garantini işler kuponlarımı alırım hem de ilk bakımını yaparız, şikayetlerini de o zaman dinlerim dedi. Eyvallah dedim :)

*** bisiklet Adana'da..

düzenleme: ismini kaldırdım servisin. n'olur n'olmaz. adam bize bir iyilik yaptı belki de, servisliğine zarar gelmesin. biz de ona bir iyilik yapıp kendim kurup götürdüm zaten :)

• Beğen
Tepkiler: Batu Gürcan
Ben orijinalliğini bozdum. R500 jantlar ve gidon değişti, başıma bir şey gelse sanırım garanti işlemez.

• Beğen
Tepkiler: Canince
Merhaba arkadaşlar. Ben de Salcano City Fun 60V kullanıcısıyım. Şöyle bir sorum olacaktı sele boyunu ayarladıktan sonra gidon aşağıda kaldı gibime geliyor. Fotoğraflarda her ne kadar aynı hizada gibi dursa da, öne çok eğiliyormuşum gibi hissediyorum. Bileklerime de çok yük bindirmek istemem doğrusu. Şehir bisikleti için sele ve gidon boyu paralel hizada(yükseklikte) olmalı diye biliyorum. Doğru duruş pozisyonunu bilen arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim. Bir de satın almış olduğum bisikletçi gidon boyunun standart olduğunu ve yükseltilemeyeceğini belirtti. Pek inanasım gelmedi ama :) Gidon bağlantısından alyanla gevşetilip yükseltilebilir diye tahmin ediyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Dosyalar

• 20151031_231109.jpg
    20151031_231109.jpg
    133,3 KB · Okunma: 14
  • 20151031_231131.jpg
    20151031_231131.jpg
    131,2 KB · Okunma: 14
  • 20151031_231014.jpg
    20151031_231014.jpg
    133,2 KB · Okunma: 12
@asdafil merhaba,
Forumda bu konularda çokça konu var biraz araştırırsanız cok faydalı bilgilere ulaşabilirsiniz :)

@Canince Sabah akşam onlara bakıyorum ama pek faydası dokunmadı doğrusu. Yine de teşekkürler.

@Canince
Pek sorun gözükmüyor. Belinizi dik tutmaya çaba gösterin. Yani kambur bir şekilde eğilmeyin. Kadro boyunda sorun yoksa sıkıntı yapmayacaktır.

Geri