Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şile - Soulrider'dan Hazır Gravel Kadro

BerkEvren

Forum Bağımlısı
Tepki
12.865
İsim
Berk Evren
Başlangıç
1983—84
Bisiklet
Diğer
Soulrider hazır Yılkı kadrolardan sonra şimdi de hazır gravel kadrosu Şile'yi duyurdu. İsimlendirmesini çok başarılı buldum şahsen.

(link)

şilename2-600x342.png

Hazır gravel / macera / bike-packing kadroları

İsmini aldığı doğa harikası ormanlar ve muhteşem yolların olduğu Şile gibi yerlerde kaybolmak isteyenler için üretildi.

İster geniş lastikler ile arazide sürün , isterseniz uzun mesafeli bike-packing turları yapın.

Karşınıza hangi yol çıkarsa çıksın sizi geri döndürmeyecek bir kadro serisi.

DSC02057-1152x768.jpg

Kadro :

• Özel seçilmiş borulardan imal edilmiş el yapımı cromoly – Columbus Zona – 29r serisi
  • Uzun süren testler neticesinde oluşturulmuş geometrik detaylar.
  • 700×40 veya 650×2.0 lastik alabilir
  • Flat mount disk fren
  • Entegre çanta bağlantıları sayesinde kayış olmadan çanta bağlamak mümkün
  • Çamurluk ve bagaj bağlantı noktaları
  • Alt boruda eksta 2. suluk bağlantısı
  • Ayarlanabilir 3 delikli seat tube suluk bağlantısı
  • Columbus Compass paslanmaz rulmanlı furş seti
  • Entegre sele kelepçesi
  • 12mm sokma mil
  • 68 mm BSA orta göbek
  • Özel renk seçenekleri
  • 1x , 2x çekiş sistemi uyumlu
DSC02133-1152x768.jpg

Maşa :

• Özel üretim Soulrider Karbonfiber (tapered 1 1/8 – 1.5)
  • Flat mount disk fren
  • İçeriden giden fren hortumu
  • Anything cage benzeri kafesler takabileceğiniz max 5kg yük alabilen bağlantı noktaları.
  • Ön ışık ve çamurluk takmak için montaj noktası
  • Değiştirilebilir bağlantılı 12mm sokma mil
  • 700×42 lastik genişliği
  • Maşa yüksekliği 400mm
  • Rake: 51mm

DSC02215-1152x768.jpg
DSC02201-1152x768.jpg

DSC02083-1152x768.jpg

DSC02107-1152x768.jpg
Yerli markalar geometri paylaşmıyor diyenlere gelsin :)

şileölçükadro-1-768x491.jpg

şileölçü.jpg

Scudo
Mükemmel bir bisiklet ama ne yazık ki fiyatını görünce ellerim titredi elbette el emeği göz nuru bir kadro için ucuz bir fiyat ama alıp binebilmem için çok fırın ekmek yapmam lazım.

Çok güzel duruyor gerçekten.

Muhtesem masallah eline saglik Yasin usta

Kadro + Maşa 5,750 TL bence makul bir fiyatı var.
15-20 bin tl arasında toplanabilecek bir kadro ,tek eksiği bana göre kabloların kadronun dışından geçmesi onuda konuşup kadro borularının içerisinden geçirebilir diye tahmin ediyorum
Trek Checkpoint alr 4 almayı düşünürken şimdi aklımı çelmedi değil

Mükemmele yakın duruyor bence de.

Bu bisikletin kablolarını da kadro içine aldığımızı varsayalım ki ekstra maliyet demek. Üzerindeki set, sele ve gidon bandına kadar aynı şekilde toplamanın yaklaşık maliyeti ne olur arkadaşlar?

Ülkemiz adına prestijli, dünya çapında kaliteli işler yapan bisiklet sevdalıları (marka demiyorum çünkü fabrikasyon - pazarlama - satış süreci işin "soul" ' unu çok azaltıyor) gene çok özel bir iş çıkarmış...
Elbette üst segmente ait bir ürün ve kadro üzerine bütçe limitleri ölçüsünde masraf yapıldığında kişiye uzun yıllar yoldaşlık edecektir..
Özenip imrenmemek elde değil...
Gurur da duyuyoruz... :harika:

@cazci Bak gordun mu Frank Sinatra abi. Biz boşuna tepmedik o Şile rampalarini :D
Maryo bsey biliyorda gidiyor o zorlu yollari :D :D
o bisiklet oraya nasıl o kadar temiz bir şekilde gitmiş asıl soru bu olmalı
Dağ tepelerinde cekilmis o kadar guzel gravel bisiklet resimleri var ki dostum . Bildigin pedalsiz birde :D O kadar takilma detaylara

Kadro + Maşa 5,750 TL bence makul bir fiyatı var.
15-20 bin tl arasında toplanabilecek bir kadro ,tek eksiği bana göre kabloların kadronun dışından geçmesi onuda konuşup kadro borularının içerisinden geçirebilir diye tahmin ediyorum
Trek Checkpoint alr 4 almayı düşünürken şimdi aklımı çelmedi değil
Çok şık renk seçimi ve ekipman seçimi. Kabloların dışarıdan geçmesi sanırım touring mantığından ötürü geliyor. Bisiklete bakılırsa baya bagaj deliği var. Dolayısıyla turculara hitap eden bir bisiklet desek yeridir. Kablonun içten geçmesi ve olası bir tel arızasında o teli değiştirmek çok külfetli bir iş. Kimse bi tur esnasında bunu yaşamak istemez. Ben aksine ince düşünülmüş bir hareket olarak gördüm :) Tebrikler.

Bu arada yılda ihracat rekorları kırdığını iddia eden yerli firmalarımız şu tek kişinin yaptığı kadro ölçülerini vermekten aciz!!! Neyse gerçekten güzel bisiklet. Soulrider gördüğümde bi Trek-Sworks gördüğümden daha fazla dikkatimi çekiyor artık.

Neyse ki benim Yılkı'daki uyduruk Thomson kelepçeden sonra kendinden kelepçeli kadroya dönmüş tekrar.

Neyse ki benim Yılkı'daki uyduruk Thomson kelepçeden sonra kendinden kelepçeli kadroya dönmüş tekrar.
Uyduruk Thomson kelepçe? Keşke zozo veya xlc taksaymış 😅

Bob Reis arkadan gülümsüyor.

• Hahaha
Tepkiler: BerkEvren
@Emre7055 5750 + kdv+kargo....acaba KDV ne...

İsmi de güzelmiş hani.İstanbulun bisiklet sporcuları Şile'ye gitmeden ''Hacı'' olamıyorlardı, iyi seçim olmuş.
Türkiye'de Roubaix varmıydı da ,Poggio varmıydı da koymadı.Model ismini beğendim.:harika:Bizim de Şilemiz var.

2006 yılından beridir Şile'de yaşayan, otuzundan sonra bisiklet sürmeyi Şile'de öğrenen biri olarak ismi çok beğendiğimi ifade etmek isterim. Şile bisiklet sevdalıları için doğal bir parkur. Ben de vakit buldukça bu parkurda yol almaya çalışıyorum. İsterim ki bu güzel kasabada bir bisiklet festivali olsa veya mini granfondolar. Bence bunu yerel yönetimler düşünmeli.

Düzgün bir boya vuraydınız , bu nedir yahu :) Şaka bi yana Soulrıder in bi videosunda orjinal boru rengi ve kaynak renkleri köşelerde duran bi modeli vardı. Orjinal borular kaynak izleri ile harika duruyordu.

Gene çok güzel bir kadro oldu :)

Son düzenleme:
Geri