Scudo Sports

Şile

Abi o yol 207 km yapıyor. Kaç ortalama tutturuyosun? Tekeye kadar beraber gideriz baktım sana yetişemiyorum beni bırakır kendini kurtarırsın :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Scudo
@hornet
Yasin im ben o yolu anca 8 saatte yaparım, 07.00 da evden çıksak(ki sana erken gelebilir) ancak 15.00 de evde olurum hanım beni boşar kızımda muhtemelen kolumu bacağımı ısırır:D ama sana söz yazın benim hanımı tatile gönderdiğimde birkaç hafta beraber yaparız hem benim kondisyonda artar o zaman 7 saatte yaparım inşallah şimdilik bağışla beni ben yine otobandan şile git-gel yapiyim

her pazar şile turumuzu bugün de yaptık, şilede Yasin im hornetimle karşılaştık sağolsun temposunu bana uydurup çekti beni dönüşte, hava muhteşem yol muhteşem, cervelo muhteşemdi ,
Yasin im ortalama 28.2 oldu dönüş keyifli geçti, beğendin mi şerbeti:D

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
Şile'yi antreman güzergahı haline getirdin ya abi, ayağına sağlık helal olsun.görüşmek üzere

• Beğen
@Alp Aslan
Alp im sen bi toparla şile bi yere kaçmıyo çok gideriz senle Bülent abiden ümidi kestim sesi soluğu çıkmıyo

Ahmet abi eline sağlık şerbet güzelmiş :)) Benim ortalama 31 oldu, 155km yaptı eski sahilköy ve riva üzerinden.

• Beğen
@hornet
Tebrikler Yasin im , ben kariyer rekorumu kırdım (emekli olduktan sonra:D ) haftaya yine aynı yoldayım bu sefer amacım 28.5 bakalım hayırlısı, yaz sonuna beraber bineriz diyecem ama sezon bitiyor:D :D şerbetin bol olsun Yasin im

@Ahmet Gökdere
İnşallah abi, Bülent abi bu aralar ev ile filan meşgul sanırım o da sabırsızlanıyordur herhalde uzun yollara çıkmak için

• Beğen
@hornet
Yasin im teşekkür ederim fotoğraf için %15 eğimli yokuşu tırmanırken nasıl çektin onu anlamadım aslında:D :D

haftasonu yağmur gözüküyor, ama biz başlıkta yazdığı gibi herpazar otobandan şile yollarındayız, yağmurdan nemden bozulmayanları beklerim

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ahmet Gökdere

Ahmet Hocam ,

Akordu Muhammed Hocam'a yaptırabilirsem gelmeyi cani gönülden isterim :)

MtB ile gelsem sen beni haşamat edersin , çok riksli :D :D

• Beğen
@vlqn

bu da ikincisi herhalde...

Ahmet hocam ben tel peşindeyim hala.Yakında İtalya yolu gözüküyor.:)

• Beğen
@Tolga Gürgün
Estağfirullah hocam biz senin çırağın olmaya uğraşıyoruz naçizane

@Ahmet Gökdere

Yok be hocam.Daha bunun tadına varamadık.Jantlar made in Italy yazıyor üstünde.Bi gideyim bulayım ustasını.Tamir etsin kerata.

• Beğen
@İkram Aşkın
merhaba İkram Bey
bizde eski sayılmayız , ortalama hız Allah ne verdiyse hava şartlarına göre değişiyor, şile yolu orta-uzun arası mesafe olduğundan yolda geride kalanı bekleme yapmıyoruz, performansınız henüz iyi değilse istanbul yol bisiklet grubu her c.tesi pazar sabah 08.10 da bostancıdan geçiyor, performansınızı geliştirmeniz için öneririm

• Beğen
Tepkiler: bulent40
bu pazarda yine el clasico olma yolundaki turumuzu gerçekleştirdik, ben ve cervelo arkadaşımla rüzgarlı bir havada şile turumuzu yaptık, Bülent abi bir an önce toparlan abi

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
Geri