Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Silecekleri kaldırılamayan otomobillerin listesi

Scudo
Vw grubunda seat vw audi skoda genelinde silecekler kalkmaz servis modu vardır kontağı kapatır kapatmaz silecek kolunu alt konuma 1 kere basarsanız yarıya kadar kaldırır ozaman rahat rahat kaldırırsınız

• Beğen
Tepkiler: keremkucuk041
Yapma kardeşim bu kadar motorize sığırın olduğu yerde başını belaya sokma.

Kaldırıma,engelli yolu ve park yerine,bisiklet yoluna vs park eden araçlar için bence ön cama sticker yapıştırıp geçmek daha iyi.Özellikle ön camın tam ortasına yapıştıracaksınki çıkarmaya biraz uğraşsın.Stickerada artık istediğinizi yazdırmak size kalmış.Bencil bir kroyum vs. :D
Diğer türlü araca zarar vermeyi,silicekleri kaldırmak vs bende taraftar değilim,kırılacağı vardır kırarsın durduk yere haklıyken suçlu duruma düşersin.

Araçlara zarar vermeyin sakın

Arkadaşlar, araçlara zarar vermek, yok dövmek, yok bilmem ne.
ne kadar kolay şiddete başvuruyorsunuz. Unutmayın şiddet baş gösterdiğinde kimin ne olacağı belli olmaz. Yaparım ederim diyenler yapılır bazen.
Yada istemeden birine zarar verseniz yaralansa yada hayatını kaybetse hala yaptığınızdan memnun olacak mısınız.
Şiddet maalesef hayatın gerçeği ama şiddete şiddet sonu gelmez bir döngüdür unutmayın.
Bugün İstanbul da kaç araç sahibi arabasında sopa, bıçak, tornavida ile veya silah ile dolaşıyor biliyor musunuz ?
sebebi ise kendilerini koruyabileceklerinden emin olmamaları.

155 polis hattı varken ya da whatsapp ihbar hatları çoğalmışken kimse çıkıp mahallenin muhtarı görevini üstlenmesin
Yapılması gereken belli arayın polisi işlem tamam
Bizzat kendim konuştum bizim sokaktaki polis ile
O esnada ceza kesiyordu
Bende sordum ne yapmam gerekiyor diye 155 i ara en yakın ekip gelir cezasını yazar dedi
Ülkede herkes gergin
Bir silecek için kimse ile papaz olmaya gerek yok
Haklı iken haksız duruma düşmeyin
Millet olarak kolaya kaçtığımız için polis yerine silecek kaldıra kaldıra bugünlere geldik

Saygı duyulacak bir aktivitedir. Eğer daha kesin çözümler üretmek istiyorsanız sprey boya, yağlı boya, lastikleri bıcakla kesmek, hatta balyoz ile ön camı patlatmak bile denenebilir. Hayal gücünüze kalmış.

yazık yaa, sileceğimi kaldırısan döverim!!! , yere yatırım gibi!!! yorumlar var.:acpsnr:
Birde bu yorumları yapan insanlar bisiklet süren bilinçli inanlar öylemi.:mad:
Yanlış yere park etmişim adamda beni uyarı anlamında silecekleri kaldırmış demiyor da döverim diyor.:acpsnr:
Birde bunu diyen bisikletçi ya inanamıyorum. Bildiğin trafikteki sığır diye tabir ettiğimiz insanlar forumdalar.:kötü:
Sonra biz niye gelişmiyoruz. Önce zihniyeti değiştirmemiz lazım. Bisiklet kullanıcısı böyle derse... :krktm:

@Anıl ErdoğanSiz önce arkadaşa ne yapması gerektiğini öğretin sonra ben sığır olurum.
Arkadaşın silecek kaldırmasına birşey demeyerek başka bir sığırlık yapıyorsunuz orası da ayrı bir konu...
Yukarıda arkadaşa hatalı park görürse ne yapması gerektğini de düzgünce yazdım
Trafikte en dikkat ettiğim kısım kemer takmak ve trafiğin akışını bozmayacak şekilde uygun yerlere araç bırakmak
En sinir olduğum şeyde her 4 lü yakan aracı istediği şekilde park edeceğini sanıyor bu ülkede.
3 şeritlik yolu 4 lü yakanlar yüzünden tek şeride bile düşüyor
Birde evinin önünü ya da dükkanın önünü kendi malı gibi görüp oraya düzgün şekilde park edenlerin sileceklerini kaldıranlar en gıcık kaptıklarım onlar

• Beğen
@Anıl Erdoğan
Öyle, silecek kaldırmaya çalışırken aracıma zarar verirse güzel bir dayak yer.Kaş yapayım derken göz çıkarmayın

• Beğen
Bu forumda hiç tatlıya bağlanmaz mı muhabbetler...:)
Ne gerek var sevgili arkadaşlar, saygı ve sevgi varken, döverim, kırarım, oyarım demeye. Ne gerek var bisiklet yoluna parketmiş araca haddini bildirmeye çalışmaya. Daha huzurlu yaşamak için " etrafından dolan "..:)
Sevgiyle kalın...

Yazılan modellerin yıllarına göre değişiklik oluyor mu?

@N0YAN @mertgulkokan @Eser Sevinç

Ne içiyorsunuz da bu kadar kafa yapıyor? Döverim, asarım keserim falan. Bu konuyu açma nedenim bisikletçilerin sileceği kalkmayan otomobillere zarar vermemesi yani sizin put gibi taptığınız en geç 30 yıl sonra hurdalığı boylayacak o 1.5 tonluk metal yığınlarını silecek kaldırma sonucu oluşan hasarlardan korumak. Ve araçlarınıza en ufak zarar vermeyecek uyarı yöntemlerini tartışmak.

Vw grup araçların silecek kalkmıyor diyenler için: Yukarıda mesajlarımda zorlanmadan, kaputa değmeden kalktığını belirttim. Ayrıca Seat Leon MK3'ü olan bir tanıdığım aracını yıkayacağı zaman sileceklerini dışarıdan kaldırıyor.

Hayatım boyunca başkalarının haklarına hukuklarına maximum gayreti göstermeye çalıştım.Her zaman empati kurdum diyebilirim.Hatta kendimi düşünmedim başkasını düşündüm.Hayatım, hayatı hep başkalarına kolaylaştırmaya çalışmakla geçti.Hep kurallara uydum diye yemin etsem herhalde boşa çıkmaz.Bu çabalarımın götürüsü de olmadı değil.Hep duyarlı,hep düşünceli olmak genç yaşımda saçlarımı ağarttı.:kötü:Eğer bisiklet yoluna yanlışlıkla park ettiğimde bir bisikletçi, arbamın silgeçlerini kaldırırken boyasını çizse inanın kızmam.Sadece ağarmış saçlarımın hakkını veremediğime üzülürüm.:(
Ben yine de hata yapanı güzel ve medeni bir şekilde uyarmaktan yanayım.Silgeç kaldırmak insanları daha fazla tersleştirebilir.

@yalnız kurt

Forumun sizler gibi değerli ağabeylerinin olduğunu bilmek çok güzel.Saygılarımı sunarım.:harika:

@hamlet2006
Sevgili kardeşim, değer bilmek sizin güzelliğinizden kaynaklanıyor. Çok teşekkür ederim...:)

Geri