Scudo Sports

Silinebilir...

Scudo
Peki, silinmese de üzerinden daksil ile geçsek. Gene de silinmiş oluyor mu?.
Aslında; silmek ya da silmemek, bütün mesele bu mu?

Şimdi silerde silinmenin gereği yok sileceksen baştan büsbütün sil ama konuyu tam sil yarım silme baştan sil niye siliyosun adamlar mesajlaşıyo eğleniyo bütün konuyu sil uzatmanın ve saçmalamanın gereği yok (benim gibi) silin baştan.

Anlamıyor musun beyim? Bu çocuklar bisikleti seviyor. Ama ben boşa konuşuyorum. Bisiklet şeridine park eden birine sevgiyi anlatmaya çalışıyorum. Sennn para babası, milyarderr, fabrikalar sahibi Saim bey, sen mi büyüksün? Hayır. Benn büyüğüm, ben Yaşar Usta.

Dokunma mesajıma, dokunma paylaşımlarıma, dokunma maceralarıma, dokunma bisiklet yoluma. Eğer onların kılına zarar gelirse....

147154 dosyayı görüntüle

Silme, silkme bu konuyu görünce couchrail grubunda gördüğüm "SİLKME" postu aklıma geldi. konuyu yazan arkadaş haklı olarak silkmiş. Kadınlar post açtı mı herkes kapısını açıyor, biz post açtık 10 saat oldu ses çıkaran yok. Seni ağırlarız diye söz verip, dışardayımcılardan tut görmedimcilere kadar herkesi "SİLKME teriminde bulunmuştur. Şu kadarını vereyim biraz uzundu.

--------------- BU BIR SİLKME POSTUDUR------------
KADIN SEVICISIN IZMIR!!
Birazdan birkaç kişiyi silkecem ortalik karişacak vaziyet alin
Evet arkadaslar duyar kasiyorum Size gore duyar kasma bana gore bir silkme postudur.
Neden mi silkiyorum sebebi actigim post bu post. Şeklinde. Siz ister silin isterseniz siLKin küçük olunca karışıp başımız ağrımasın :D

Eskiden ''kinaye,dokundurma,tariz,mübalağa vb'' vardı.
Duyar kasmak,silkme postu ne olaki;bu gençleri anlamak zor.TDK yetersiz kalıyor;ekşi sözlük lazım.

@MakRo İyi bir şeylere yönlendirmeye çalıştığınızın,farkındalık yaratmaya çalıştığınızın farkındayım.Sadece tabirlere alışkın değilim.

konu silmeye kalmış kişisel tatmini
kendini ne sanar sitenin şu admini
burda konu siler keyfine göre
sorsan maval atar ifade özgürlüğü diye

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Geri