Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Silinebilir...

@necmeddin Herkesi gizliden gizliye takip eden, kaydını tutan, sene sonu raporunu sunan necmeddin'i mi görüyorum? o_O Eski aktifliğin yok, tatsız bir şey yok umarım?
Can gizliden gizliye takip etmiyorum :) . Direk izliyorum:harika:.İyiyim be kardeşim . Fırsat buldukça forumda takılıyorum. Bolca pedallıyorum. İnstegramda Avrupalı downhillci kızlara beğeni atıyorum. Hanımdan çokça fırça yiyorum. Onun dışında bir sıkıntı yok.😍

Scudo
Konuyu silin demişler 5 yıl önce ama 30 sayfa yorum yazılmış. Ben de şuraya bi blog adresi bıraksam olur mu.
okunmayanblogum.blogspot.com

Bisiklet yollarına cam kıranlara ne denir? Ben hiç bir şey demiyorum.🤬

Her yer toz olmuş, buraları silen yok belli ki.
Soğuk savaş tadında bir soru sorayım o halde:
Yaptığı buluş sonrası üstüne başına kimyasal atıklar bulaşmış olan Sir Alexander Fleming asistanlarına ne demiştir?

• Üzgün
Tepkiler: Cemal Ç.
Her yer toz olmuş, buraları silen yok belli ki.
Soğuk savaş tadında bir soru sorayım o halde:
Yaptığı buluş sonrası üstüne başına kimyasal atıklar bulaşmış olan Sir Alexander Fleming asistanlarına ne demiştir?
Sir Alexander Fleming'in ne dedigini degil de daha cok eve gidince haniminin nasil tepki verecegini merak ettim :D

Sir Alexander Fleming'in ne dedigini degil de daha cok eve gidince haniminin nasil tepki verecegini merak ettim :D
Püüü bıktım senin şu işinin isinden pisinden. Biraz da beni düşün be adam her gün çamaşır her gün bulaşık ne var şu üstüne başına dikkat etsen. Ama yooook evde hazır hizmetçi var ya nasıl olsa temizler di mi? Sanarsın ki adam dünyayı kurtaracak, zaten kuş kadar maaşın var bırak biraz da ötekiler çalışsın ben de dünya gözüyle biraz rahat edeyim, ömrümü çürüttün ömrümü. Bir gün düşersin o kimyasalların içine de boğulur gidersin ben de azıcık gün yüzü görürüm, senin maaşını da çatıııır çatıııır yerim ooooh canıma değsin. Ama nerede bende o şans, ölene kadar çamaşıra devam. Ah kafasız Amalia büyük sözü dinlemezsen böyle olur işte. Anamı dinleyip kuyumcu Joseph ile evlenseydim kapımda şoförüm evimde hizmetçilerim bir elim yağda bir elim balda şimdi kraliçeler gibiydim ... (Devam edecek)

Bekar olduğumdan bu kadar bilebiliyorum ama fena! :)

Püüü bıktım senin şu işinin isinden pisinden. Biraz da beni düşün be adam her gün çamaşır her gün bulaşık ne var şu üstüne başına dikkat etsen. Ama yooook evde hazır hizmetçi var ya nasıl olsa temizler di mi? Sanarsın ki adam dünyayı kurtaracak, zaten kuş kadar maaşın var bırak biraz da ötekiler çalışsın ben de dünya gözüyle biraz rahat edeyim, ömrümü çürüttün ömrümü. Bir gün düşersin o kimyasalların içine de boğulur gidersin ben de azıcık gün yüzü görürüm, senin maaşını da çatıııır çatıııır yerim ooooh canıma değsin. Ama nerede bende o şans, ölene kadar çamaşıra devam. Ah kafasız Amalia büyük sözü dinlemezsen böyle olur işte. Anamı dinleyip kuyumcu Joseph ile evlenseydim kapımda şoförüm evimde hizmetçilerim bir elim yağda bir elim balda şimdi kraliçeler gibiydim ... (Devam edecek)

Bekar olduğumdan bu kadar bilebiliyorum ama fena! :)
Bos zamanlarinizda ev hanimligi yaptiginizin suphesine kapildim su laflardan sonra :D

Yok efenim 2021 Kordon Boyu'ymuş da, patlak tamiriymiş de.
Adam beni sallamaz oldu. Eskiden özelden yazardı, abi nasılsın felan derdi
Silinebilir

Yok efenim 2021 Kordon Boyu'ymuş da, patlak tamiriymiş de.
Adam beni sallamaz oldu. Eskiden özelden yazardı, abi nasılsın felan derdi
Silinebilir
Ya ne alakası var yahu? Dedim benim dargınlığım başka bir şeye! Hem sen yok oldun bir ara, iş güç derken yaşayıp gidiyoruz işte.

Geri